5 Eylül 2015 Cumartesi

5 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, hafta sonunun ilk gününe İkizler burcundaki seyahati ile giriyor; kıvrak zekamız, esprili konuşma şeklimiz ama bir o kadar huzursuz ve zihnimizi meşgul edecek şeylere ihtiyaç duymamız önem kazanacaktır. Sürekli değişik konulara yönelmek, ilgi alanımızı sık değiştirmek, yeni fikirler ve sosyal faaliyetler, etrafımızın kalabalık olmasını istemek mümkün.

00:04'te yeni güne başlar başlamak Ay ve Jüpiter arasında sert bir kare açı oluşacak; bazı problemleri yok farzetmek kibir ve egomuzun şişmesi, kendimizi dev aynasında görmek gibi etkiler verecektir. Bazen aşırı iyi niyet göstermek çoğu sorunu küçümsememize neden olabilir. Ancak unutmayalım ki bu etki geçince onlarla baş başa kalacağız.

05:22'de ise Ay ve Neptün arasındaki sert kare sabah erken saatlerde etkili olacaktır. Duygularımız daha doğrusu hayallerimiz gerçeklerle pek örtüşmeyebilir. Bazı endişeler, kuşkular, şügheler uyanabilir; ama aslında bunlar sadece bilinçaltımızın kusması gibi yorumlanabilir. Çok önemli konularda karar vermemek, adım atmamak en doğrusu; söylenenelere çabuk inanabileceğimiz bir an olacağından da suistimaller aldanmalara çok daha açık olabiliriz. İlaç ve alkol tüketimi için riskli saatler..

07:10'da ise Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı duygularımızla mantık arasındaki dengeyi daha kolay kurabilmemize yardım edecek. Kendimizi anlama, rahat ifade edebilme, başkaları ile rahat iletişim kurma açısından oldukça olumlu bir görünüm.

12:54'te Ay ve Güneş arasında bir açı daha oluşuyor; ikili tüm ilişkiler açısından biraz riskli. Artan duygusal tansiyon dışarıdan da farkedilebilecek enerji verecektir. bu da ilişkilerde davranışların gerginleşmesine neden olabilir. Küçük problemler dikkat edilmezse büyüyebilir ve alınganlık yükselebilir. Kendimizi haklı görmek, hakkımızın yendiğini ve tüm olanları hak etmediğimizi düşünmek kolaylaşır. Bu saatlerde ilişkilerde şartları fazla zorlamamak en doğrusu olacaktır.

Hafta ortasında etkin olan Venüs ve Mars kavuşumuna, açı arası açılmasına rağmen Ay önce 16:14'te Venüs ile ardından da 22:26'da Mars ile yapacağı ılımlı etkileşimlerle dokunacak. Venüs, yarın tamamen geri hareketini durdurmak için iyice frene basmış durumda; bu durum gölge yanı olumsuz yanlarının daha belirgin olmasına neden olabilir. O yüzden ilişkiler, alış verişler, sevgi ihtiyacı, estetik ve para ile ilgili konularda içsel huzursuzluklar yoğunlaşabilir. Mars da bu olumsuzlukları dışarıya belirgin bir şekilde dökmemize neden olabilir. Tatlı sert tartışmalar, birden bire bir estetik kaygısı, ilişkilerde baskıcı, ısrarcı tavırlar, gereksiz harcamalar oluşabilir. Ancak olumlu olarak ise hissettiklerimizi rahatça karşımızdakilere aktarmamıza yardım edecektir. Daha cesaretli, atak ve kararlı olmak mümkün; özellikle fiziki güç gerektiren işlerde enerjimizi kullanabiliriz. Ancak yapıcı olarak kullanmaya çalışmak en doğrusu olacaktır; her türlü abartı bu etkiler altında zarar getirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder