19 Eylül 2015 Cumartesi

20 Eylül - 26 Eylül 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk yarısı aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi rahatlıkla öne çıkarabilir; ani şanslarla yolunuz kesişebilir. Yeteneklerinizle, yaratıcılığınızla öne çıkabileceksiniz. Cesaret isteyen yatırımlar açısından da olumlu bir görünüm. Yeni bir aşk aniden karşınıza çıkabilir. Bebek sürprizi bazılarınızı çok sevindirebilir; önemli şans getirebilecek tanışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Terazi burcuna geçecek; bir aylık dönemde ikili ilişkilerinize, ortaklıklarınıza, evliliğinize, taşınma konularınıza, iş birliklerinize ışığını gönderecek. Önemli fırsatlar yakalayabilir; yeni oluşumlara yönelebilirsiniz. İkili yapacağınız her çalışma önem arz edecek bu süreçte. Güvendiğiniz kişilere akıl danışmak, danışmanlık hizmeti olmak, olaylara adil, dengeli ve objektif yaklaşımlar gösterebilmek mümkün olabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler imzalar gündem oluşturabilir. Sadece hafta ortası, ikili ilişkilerinizde ani ayrılıklar, anlaşmalarda önemli problemler oluşabilir; mümkünse hafta ortası bu tarz işlerinizden uzak durun. Onaylanacak bazı sözleşmeler sorun yaratabilir; iptaller oluşabilir, bazı ortaklıklar, evlilikler zarar görebilir. Cuma günü, Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Başak burcuna geçiyor. Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık alanında yorucu bir görünüm. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Günlük ve çalışma hayatınızda oldukça yoğun günler sizi beklemekte. Eleştirel ve kritize eden yanınızı fazla ortaya çıkarmamaya da dikkat edin. Hafta sonu uzak akrabalarınızdan üzücü haberler alabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, medya, eğitim, seyahat, reklamcılık gibi işlerinizde detaylar konusunda önemli aksilikler yaşamanız muhtemel; özellikle seyahatlerinizde sağlığınıza, eşyalarınıza dikkat edin. Bu başlıklarda sistemli ve titiz çalışma sorunları engelleyebilir. ..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısı eviniz, ailenizle ilgili olarak bazı problemlerinizi aniden çözebilme imkanı bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı son derece aktif olarak eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili bir konuda kullanabilirsiniz. Evinizde yaptığınız çalışmalardan başarılı sonuçlar çıkabilir; bir bağımlılığınızdan kurtulma gücü bulabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Terazi burcuna geçiş yapacak; çalışma ve günlük hayatınız, ıvır zıvır detaylar içeren işleriniz, sağlık kontrolleri, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkileriniz konusunda size ışığını gönderecek. Birileri için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz bu bir aylık süreçte. Oldukça yoğun, yorucu bir dönem olacağından, eleştirel yanınızı da dengede tutmaya özen gösterin. Sadece hafta arası, yürüttüğünüz bazı projelerde detaylar konusunda aksilikler yaşayabilirsiniz. Özellikle yurt dışı, hukuk, medya, seyahat, eğitim gibi konularda dikkatli hareket etmeye özen gösterin; bazı hırsızlık olayları, sağlığınızla ilgili problem oluşabilir. Pasaport, mahkeme, eğitim konulu başvurularınızı bu süreye denk getirmeyin. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Başak burcuna geçiyor. Kendinizi çok daha cesaretli, atak hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkilerinizde hareket olacaktır. Spora başlayabilir, egzersiz programları uygulayabilirsiniz. Riskli olan işler daha fazla ilginizi çekebilir; ancak bu alanda harcamalar da artabilir. Hafta sonu ise sevgilinizle, çocuğunuzla ilişkinizde inatlaşma, hırs oluşabilir. Pahalı alış verişler de dengenizi bozulabilir. Hafta sonu risk içerebilecek hiç bir yatırım yapmamanız oldukça önemli. Kalp sağlığınıza da bu bir kaç gün dikkat etmekte fayda var..











İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftanın ilk yarısı katılacağınız sosyal organizasyonlarda, grup aktivitelerinde kararlarınız, düşüncelerinizle öne çıkabilir; arkadaş gruplarınızla tatil, eğitim programları düzenleyebilirsiniz. Yakın çevrenizle sosyal yaşam içinde olabilir; bazı ticari, yayıncılık konularında ise hedefler oluşturabilirsiniz. Birliktelikler, ortak kararlar önem arzedebilir. İletişimden kazanç elde etmek mümkün. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; aşk, çocuklar, yetenekleriniz, yaratıcılığınız bu süreçte sizi öne çıkarabilir. Yeni tanışmalar, kendinizi cesaretli ve özgüvenli olarak sahnede yer almanız mümkün görünmekte. Şanslı olacağınız bir süreç; hayattan keyif alabilirsiniz. Sedece hafta arası bu aşırı cesaret sizi aşırı masrafa zorlayabilir; lüks dürtüsü başınıza iş açabilir. Sevgilinizle, çocuğunuzla, aşırı inatlaşma, hırs duyguları ilişkilerinize kalıcı zararlar getirebilir. Kapl sağlığınıza dikkat edin, spor yaparken kendinizi aşırı zorlamayın. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; aile, ev, gayrimenkul alanlarında sizi zorlayabilecek bir transit. Bazı arızalar, onarımlar giderleri arttırabilir, ailevi ilişkilerde sorun yaşayabilir. Ev içi kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. Duygusal olarak kendinizi yormanız muhtemel. Özellikle hafta sonu aile içindeki ikili ilişkilerde samimiyet oluşturmakta zorlanabilir ve partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Ev, emlak konulu sözleşmelerde, anlamalarda problemler sizi sıkabilir. Ev, aile, gayrimenkul konulu fikir birliği gerektiren işlerinizi hafta sonuna bırakmamak en doğrusu olacaktır..











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk yarısı kariyerinizde gelir arttırıcı ani bir gelişme sizi sevindirebilir. Bir iş başvurusu, otorite figürlerinden gelebilecek bir destek size maddi şans getirebilir. Terfi ya da zam alma ihtimali doğabilir. Kafanızda yeni bir işe başvurma fikri varsa, haftanın ilk yarısını olumlu kullanabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; ev, aile, gayrimenkul ile ilgili işlerinize ışığını bir ay boyunca gönderecek. Duygusal olarak kendinizi güvende hissetmeniz önem kazanacak ve aile büyükleri ile bir araya gelebileceksiniz. Eviniz, ailenizle ilgili önemli hedefler belirleyebileceksiniz. Hafta arası  bu alanlarda yani ev ve aile ilgili olarak bazı fikir birliklerinde sorun yaşayabilir ve rota değişimi yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı ailevi ilişkilerde sorunlar kopma noktasına gelebilir. Gayrimenkulle ilgili anlaşmalar, sözleşmeler, taşınma konuları bir anda sonlanabilir. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte zihinsel olarak çok aktif olacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ile problem yaşanabilir. İletişim cihazınız, arabanız arızalanabilir; oluşabilecek kazalara karşı dikkatli olun. Bu alanda giderleriniz de paralel olarak artabilir. Ticaret, yayıncılık, eğitim konularında, tatil programlarınızda aksilikler oluşabilir. Bu konularda bazı hedeflerinize ulaşabilmek adına ise harekete geçme enerjisi bulacaksınız. Hafta sonu özellikle trafikte ve iletişimde oluşabilecek kazalara karşı dikkat. İş arkadaşlarınız, müşterilerinizle tartışmalar oluşabilir. Yakın çevrenizden hastalık haberleri sizi üzebilir. Yakın çevrenizde eleştirici tavırlar ilişkilerinizde problemlere neden olabilir. Seyahatlerinizde eşyalarınıza da dikkat etmenizde fayda var. 










Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftanın ilk yarısı yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk alanlarında ani gelişebilecek önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yardımlaşma, destekleşim çalışmaları size fayda sağlayabileceği gibi, sosyal medya, pazarlama, reklamcılık alanlarında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahatlerden fayda sağlamak, hukuksal konularda başarı elde etmek, akademik kariyerle ilgili ani bir fırsat oluşması muhtemel. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilişkilerinize ışığını gönderecek. Bazılarınız için tatil, eğitim programları oluşabilir; ticaret, yayıncılık, ulaşım konusunda bazı işleriniz öne çıkabilir. Bu süreçte kendinizi ifade edişinizle öne çıkabilecek ve önemli kararlar verebileceksiniz. Hafta arası bu konularla ilgili olarak detaylar sorun yaratabilir. Yakın çevrenizden hastalık haberleri sizi üzebileceği gibi, iletişim, ulaşım araç gereçlerinizde arızalar oluşabilir. Dosyalarınızı yedeklemeniz, araç ve gereçlerinize bakım yapmanız ve diğerlerine yardımcı olmaktan şikayetçi olmamanız önemli. Cuma günü Mars 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; maddi gelirinizle ilgili size harekete geçme enerjisi, cesareti verebileceği gibi masraflarınızı da arttırabilir. Bir şekilde maddi ve manevi değerlerinizi kanıtlama çabası ağırlık kazanabilir. Sahip olma duygunuz yüksek çalışabilir; bu da egosal davranışlara neden olabilir. Maddi olarak bazı giderler de artacaktır. Hafta sonu özellikle çocuklarınız ya da aşk hayatınızla ilgili masraflar artabileceği gibi; lüks ve pahalı alış verişler sorun yaratabilir. Risk içeren hiç bir yatırımı, harcamayı kesinlikle hafta sonu yapmamanız önemli; maddi olarak şanssız olduğunuz bir hafta sonu..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftanın ilk yarısında ümit kestiğiniz bazı yerlerden destek bulmakta zorlanmayacaksınız. Psikolojik olarak daha kuvvetlenebileceğiniz ve yaşayacağınız bazı yüzleşmeler sayesinde olayların gerçek yüzünü farkedebilme şansı bulabileceğiniz günler. Psikoloji, ezoterizm, manevi bazı çalışmalarda rahatlıkla derinleşebilir ve yarar görebilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; maddi ve manevi değerlerinizle ilgili size ışığını gönderecek. Bu alanlarda kendinizi öne çıkarabilecek, yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. Maddi olarak fırsatlar oluşturabilir, ilerleme sağlayabilirsiniz. Hafta ortası sadece harcamalar da ani dengesizlikler yaşanabilir; çocuklarınızla ya da hatalı lüks, pahalı alış verişlerle masraflar artabilir. Parasal olarak kensinlikle şanslı olmadığınız bir hafta arası. Beklediğiniz bir meblağın iptalinden haber alabilirsiniz. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; hayatınızda hareketin arttığına, günlük aktivitelerin çoğaldığına, fizik ve kişilik olarak daha özgüvenli hissetmenize neden olacaktır. Bunun yanında agresyon ve kibir skalasında da yoğunluk olacaktır; daha kolay risk almaya cesaretli olacaksınız. Bildiklerinizi şiddetle savunmak, güç kuvvet isteyen işlerle uğraşmak, aşırı yorgunluk sonucu bazı hastalıklar ve ikili ilişkilerde bazı tartışmalar oluşabilir. Hafta sonu ise aile, ev, gayrimenkul konularında bu egosal tavırlar ve aşırı özgüven sorun yaratıcı çalışabilir. Özellikle aile büyüklerinizle kırgınlık yaşayabilirsiniz. Belki biraz susmak, sakin davranabilmek aslında sorunları daha çabuk çözebilir. Eviniz ile ilgili görevleriniz, sorumluluklarınız sizi sinirlendirebilir...











Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftanın ilk yarısı bazı dostlarınızdan fikirsel yardım almak, gruplarla beraber olmak, davetlerde, organizasyonlarda iş birlikleri, ortaklık, evlilik söz konusu olabilecek tanışmalar yaşamak, arkadaş tavsiyeleri ile taşınma, danışmanlık ihtimalleri ani olarak gelişebilir. Partnerinizle sosyal olarak renkli bir hafta yarısı var önünüzde. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bir nevi gelecek adına kendinizi yenileme dönemi denebilir. Kendinize güven, insanlar üzerinde etki bırakabilme ve cazibe verecektir. İş aramak,istekleri kabul ettirebilmek, ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına olumlu. İkili ilişkileriniz ve fiziksel sağlığınız açısından Güneş size ışığını gönderecektir. Hafta ortası aile, ev, gayrimenkul konularında ani koğuşlar, birden oluşacak problemlerin ilişkileri başka bir yöne sürüklemesi sizi zorlayabilir. Burcunuzda geri harekette olan Merkür sizi yorabilir. Aile büyüklerinizle ilgili bazı problemler oluşabilir. Özellikle iletişim konusunda dengenizi korumaya, ev içindeki bazı arızalar da olabileceğinden önlem almaya dikkat etmelisiniz. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu da yorucu bir transit. Hoş görüye, esnekliye, öz güvene ihtiyaç duyabilirsiniz; aksi halde zorlanacaksınız. Kendinizi başarısız, geri planda kalmış hissedebilirsiniz. Bazı kronik rahatsızlıklar bu dönemde uyanabilir. Bu süreçte yalnız kalmak, tek başınıza yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşmak başarı verecektir.  Daha alıngan, endişeli olabilirsiniz; bazı gizli düşmanlıklarla da yüzleşmeniz muhtemel. Hırsızlık olayları, eşya ya da para kayıpları yaşanabilir; kontrol dışı gelişebilecek durumlar kriz yaratabilir. Gizli söylemlerden, dedikodulardan, gizlilik içeren işlerden de uzak durmakta fayda var. Hafta sonu yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık, ticaret ve iletişim konularında problemler oluşabilir, çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle trafikte dikkatli olun..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftanın ilk yarısı yürüttüğünüz projelerde, çalışma ortamında ve günlük halledilmesi gereken işlerinizde, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde ani başarılar yakalamanız, sağlık konularında önemli gelişmeler kaydedebilmeniz mümkün. Kariyerinizde önemli gelişmeler; tanışmalar oluşabilir. Bir iş başvurusu, teklifi almanız muhtemel. Portföyünüze önemli bir müşteri ekleyebilir, bir projede önemli güç elde edebilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; kendinize daha çok baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bazı endişeler, şüpheler sonucunda korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ruhsal ve manevi çalışmalar yapmak bu süreçte fayda sağlayacaktır. Eğer sanatsal yaratıcılığınızı aktive edebilirseniz bu dönemde üretkenliğiniz artabilir. Egoya sarılmak yerine, itiraflarda bulunmak gerçek bir içsel iyileşme sağlayacaktır. Hizmet ve yardım projeleri yoğunlaşabilir. Hafta arası yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden bazı dedikodular duyabilir, seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret ve ulaşım konusunda kontrol dışı gelişmelere üzülebilirsiniz. Özellikle iletişim cihazları ve ulaşım araçları başınıza iş açabilir; trafikte de dikkatli olmanız önem taşıyabilir. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; kişisellikten çok beraber, gruplarla ortak gayeler uğruna çaba gösterme zamanı. Ancak bu size güç gelebilir ve bazı dostlarınızla tartışmalar içine girebilirsiniz. Kişisel çıkarlarla, başklarının çıkarları arasında denge oluşturmaya özen göstermeniz bu enerjiyi olumlu kullanmanıza yarayabilir. Bazı davetler, organizasyonlar bu süreçte artabilir. Hafta sonu dost çevreniz, ve aktiviteler size masraf çıkaracak görünmekte. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelir konusunda aksilikler yaşanabilir; gecikmeler sizi zor durumda bırakabilir. Dostlarınızla maddi ve manevi değerler konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle maddi konuda bazı gelişmeler sizi endişeye sürükleyebilir..
.











Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftanın ilk yarısı çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili olarak önemli ani bir sevinç yaşyabilirsiniz. Yurt dışı kültürler, hukuk, eğitim, medya, pazarlama veya seyahat ile ilgili konulardan ani şanslar sizi mutlu edebilir; belki yabancı kültürlerden biri ile bir tanışma ya da sergi, konser türü aktiviteler ve yeteneklerinizi geniş çevrelere duyurabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; sosyal hayatınız, dost çevreniz, organizasyonlar, davetler açısından size ışığını gönderecek. Grupça, beraber yapılacak tüm çalışmalar size fayda sağlayabilir; toplumsal olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Amaçlarınıza, hedeflerinize ulaşmak sizin için bu süreçte daha önemli olabilir. Hayatınızın nasıl olmasını istediğinizin farkına varabilirsiniz. Hafta ortası ancan bazı davetler, aktiviteler size önemli harcamalar yaptırabilir. Maddi ya da manevi değerleriniz konusunda riskler oluşabilir. Sosyal çevrenizle maddi konuları paylaşmamanız gereken günler. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; başarı hırsı, mesleki yükselme, kabul edilme, güçlü olma dürtünüz artabilir. Kendi kendinizin patronu olmak isteyebilirsiniz. Eğer belli kurallara uyma, hesap verme zorunluluğunuz varsa, bu süreç size sıkıntı verecektir; düşüncesizce hareketler iş ve kariyeri bırakma gibi riskli girişimlere neden olabilir. Eğer büyüklerinizle, otorite figürleri ile yerli yersiz tartışmalara girmez, iddialaşmaz, iyi geçinmeye dikkat ederseniz bu transit belirlenen hedeflerinize varmada size destek verecektir. Aksi halde öne çıkacak ego, şimdiye kadar elde ettiğiniz başarının da elden gitmesi söz konusu olabilir. Hafta sonu özellikle bu konularda riskli enerjiler sizi zor durumda bırakabilir; sorumluluklar, görevler üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir. Büyüklerinizle ilişkilerinizde problemler sizi üzebilir. Ani kararlardan uzak durun..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftanın ilk yarısı ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konulardan hızlı destekler sizi sevindirecek görünmekte. Ev, aile, gayrimenkul bağlantılı bu konulardaki işlerinizde hızlı gelişmeler işlerinizi yoluna sokabilir. Ailenizden maddi destek almanız mümkün. Duygusal olarak güvende hissedebilir bazı konuların gerçek nedenlerini görebileceksiniz. Gayrimenkul alım satımları kar bırakabilir. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; değer gören bir proje, idare ediş tarzınız, başarılı olduğunuz bir yön veya yapılan bir iş onay görebilir, gözler sizin üzerinizde olacaktır. Aile büyükleri ile ilişkinizde yoğunluk oluşacaktır. Bir riski saklamak istediğiniz bir konu, bir hata belirgin, görülür hale gelebilir. Kariyerinizde öne çıkmak, yeteneklerinizi kullanabilmek adına çok olumlu bir transit. Hafta arası işinizde bir görüşme, bir başvuru, bir proje ya da bir seyahat programı son anda iptal olabilir; bu tarz girişimlerinizi hafta ortasına denk getirmeyin. Büyüklerinizle ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir, sınırları aşmamaya dikkat edin. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; akıl ve zeka ile ilgili konularda doğing etkisi verebilir. Önemli olduğuna inandığınız, gerekli gördüğünüz, doğru kabul ettiğiniz düşüncelerinizi cesaretle açıklayabilirsiniz. Ancak dini, felsefi konularda iddialaşma size zarar getirecektir. Yeni tecrübeler edinmek, bilgi ve inanç kapasitenizi arttırmak, macera ve yorucu olsa bile seyahat etmek işinize yarayabilir. Ancak yurt dışı, seyahat, hukuk, medya, pazarlama, eğitim alanlarında bazı riskler, acele kararlar neticesinde oluşabilir; kazalara karşı da dikkat lütfen. Kanun ve yasalara uymaya, dürüst davranmaya özen gösterilmeli. Bazı bu tarz konular yokuşa sürülebilir. Hafta sonu özellikle bu detaylara çok dikkat edin. Seyahatlerinizde kontrol dışı gelişmeler planlarınızı bozabilir. Yurt dışı, pasaport, eğitim konularında işlerde aksilikler oluşabilir..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftanın ilk yarısı ani gelişecek aktiviteler partnerinizle size sürpriz gibi gelebilir. Hızlı gelişen bir teklif alabilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla hızlı gelişen bir seyahat, bir eğitim programı gündem oluşabilir; ticaret, eğitim, iletişim, yayıncılık alanlarında hızlı bir ortaklık oluşabilir. Yakın çevrenizden duyacaklarınız, bazı anlaşmalara, sözleşmeler, fikir birliklerine önemli yardımlar yapabilir. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; çeşitli tecrübelerle ufkunuzu genişletmek adına uygun bir görünüm. Alışılmış çevrenizden uzak farklı kültürleri tanımak, sizi ilgilendiren konularda bilgi toplamak, metafizik, din, felsefe, kanunlarla ilgili tecrübeler yaşamak, medya, pazarlama, reklamcılık gibi konularda öne çıkabilmek adına olumlu. Bu süreçte bir şeyler öğrenmek çok daha kolaylaşır. Hafta arası sadece yurt dışı, pasaport, hukuk, eğitim, medya gibi konularınızda kontrolünüz dışı gelişmeler size rota değişimleri yaşatabilir; seyahatlerinizde özellikle dikkat edin. haklı iken haksız düşmeniz olası. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Başak burcuna geçecek; bazı yüzleşmeler yaşamanız, olayların gerçek yüzünü görmeniz muhtemel. Bu süreçte tanıştığınız kişiler sizde iz bırakabilir. Ameliyat olasılıkları yüksek olabilir. Bazı tehlikelerle karşılaşmanız, tehlikeli davranışlara maruz kalmanız muhtemel. Mars burada bazı psikolojik sorunları arttıracaktır. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi alanlarda aksilikler yaşanabilir; mümkünse bu sğreçte borç alış verişleri, yatırımlar pek tavsiye edilmez. Hafta sonu özellikle gelirinizde oluşabilecek bazı kesintiler canınızı sıkabilir. Katılacağınız davetler organizasyonlar bütçe dengenizi bozabilir. Dostlarınızdan beklediğiniz destekler ise gelmeyebilir..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftanın ilk yarısı çalışma ortamınızda, yürüttüğünüz bir proje ya da müşterileriniz, iş arkadaşlarınız sayesinde ani bir gelişme size maddi şans yaratabilir; başvuru yapma, iş bağlantıları oluşturma adına oldukça güzel bir görünüm; kazançlı çıkabilirsiniz. :alışkanlığınız, sistemli ve titiz tutumunuz size yarar sağlayacaktır. Sağlık açısından da oldukça güzel günler. Kişisel bakım açısından ani kararlar verebilirsiniz. Çarşamba günü Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bazı gizli yönlerinizi keşfetme açısından oldukça olumlu. Karşılaştığınız olaylar kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Hayatınızda bazı köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Hukuki işlemlerle uğraşmak durumunda kalabilir, ortaklaşa gelir, miras, borç, kredi, burs, prim, sigorta, vergi ya da nafaka gibi başlıklarda gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortası katılacağınız bazı davetler, organizasyonlar bütçe dengeniz üzerinde olumsuz rol oynayacak gibi. Gelirinizde oluşabilecek bazı kesintilere canınız sıkılabilir. Dostlarınızla aranızda bazı problemler oluşabilir. Cuma günü Mars, 12 Kasım'a kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; ikili ilişkilerinizde daha cesaretli daha atak davranacaksınız. İyi giden ilişkilerde yoğunluk olabileceği gibi sorunlu olanlarda ise tartışmalar, iddialaşmalar artabilir. Ortaklar arasında bazı münakaşalar, rekabet ortamlarında düşmanlıkların ortaya çıkması da etkileri arasında. Fikirsel, mantıksal, hukuksal çekişmeler oluşabilir; avukatlık durumlar oluşabilir. Bireysel enerjiler, ortaklaşa çalışma yolu ile en yüksek seviyeye de ulaşabilir; olumlu kullanım için dikkat etmek lazım. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde bazı sorumluluklar ve görevler problem yaratabilir, sizi yorabilir. Partnerinizle samimiyet oluşturmakta bu günlerde zorlanabilirsiniz. Bazı ayrılıklar yaşanabilir. Anlaşma, sözleşme gibi imza gerektiren konularda ise iptalleri gecikmeler yaşanabilir. Özellikle hafta sonu olaylara objektif ve dengeli yaklaşmaya özen göstermeniz önemli. 









Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder