25 Eylül 2015 Cuma

25 Eylül 2015 - Astrolozi


Yeni güne, Ay'ın Kova burcundaki hareketi ile başlıyoruz.. Bağımsızlığımıza düşkün ve son derece sosyal olabiliriz.. İnsanlara fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan çık, bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmaya özen gösterebiliriz. Zihnimiz yeni kavramlarla bugün oyun oynamayı sevebilir..

01:26'da dünden beri etkili olan Merkür ve Pluto arasındaki kare netlik kazanacak; tabii gün boyu da etkisini hissettirebilir. Herşeye, herkese meydan okuma, karşı durma, var kabul ettiğimiz kendi akli gücümüzü kabul ettirme zamanı diyebilirim. Son derece koyu ve baskın düşüncelerimizin hükmü altında, başkalarını zorlayıcı olabiliriz. Acaba bildiklerimiz, ne kadar kesin, düşündüklerimiz ne kadar gerçek? Önce başkalarının fikirlerini öğrenmek için kendimize izin vermemiz inanın en doğrusu olacaktır. İletişim zorluğu yaratacağından, sıkıntılı, güvensiz hissedişler öne çıkabilir. Her şeyin altında bir şey arama, korku, şüphe, endişenin getireceği olayları kritize etme yanımız fazla çalışabilir. En masum konular bile şüphe uyandırabilir. Gizli meraklar, ender rastlanan olumsuz fikirler, soruşturma, tahkikat hep bu transitin etkileridir; mal, mülk, alacak, verecek işlerimiz varsa bu aralar bir kördüğüm haline de gelebilir.

05:04'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı görünüm erken uyananlar için bir tez canlılık, telaş verebilir. Bulunduğumuz ortamları canlandırmak, değişik programlar üretmek, rutin dışı bir aktivite düzenlemek adına yaratıcı zekamızı ortaya koymak isteyebiliriz.

05:17'de Mars 12 Kasım'a kadar kalmak üzere Başak burcuna geçecek; kişisel egomuz bu süreçte iş alanına ve çalışmaya yönelecektir. Yoğun bir çalışma dönemi olabilir; çalışmak ve birileri için bir şeyler yapmak egomuzu besleyebilir. Emir altında olmak ise bize zor gelecektir; bu da işveren ya da bize emir veren pozisyondaki kişilerle tartışmalara neden olabilir. Sağlık yönünden biraz riskli bir görünüm. Bulaşıcı hastalıklar, iş kazaları, aşırı çalışma sonucu fiziki savunma mekanizmasının zayıflamasına bağlı hastalıklar, isteklerin olmaması nedeniyle stres halleri maalesef görülebilir. Bu enerjiyi olumlu olarak kullanmak için fiziksel aktivitelere yönelmek en doğrusu olacaktır. Hırsızlık olayları, bir eşyamızın çalınması veya kaybolması gibi tecrübelerin yanı sıra kritize ve eleştirel yanımızın günlük ilişkilerimizde sorun oluşturması muhtemel. Olumlu olarak; analitik konularda yetenek, dikkatli ve koleksiyoncu özellikler, detaylara önem veren, sıkı çalışmaya müsait, mükemmelliyetçi ve becerikli davranuşların yanı sıra, olumsuz olarak; detaylara girmekten karar alamayan, kendini işe ve başkalarına hizmete kurban eden, gergin, boyun eğen, kendini ortaya koymaktan çekinen, hemen karar alamayan, aşırı yüksek standartlarıyla imkansızı isteyen, sinirli ve psikolojik olarak huzursuz davranışlara neden olabilir.

07:01'de Ay ve Venüs arasında oluşacak karşıt açı sabah erken saatlerde ilişkilerdeki dengeleri bozabilir; bunun altındaki neden isteklerimizin olması dürtüsü ile karşımızdakilerin fikirlerini dikkate almamamız olacaktır. İnsanlarla, onların düşüncelerini yok varsayarak, bir arada olma isteği, sorun yaratabilir. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu zıtlık, satın almadan, yemeye, içmeye veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 22:43'te Balık burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

09:57'da Pluto geri hareketi son bulacak; bu konu ile ilgili geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/09/pluto-retrosu-bitiyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

22:43'te Ay'ın Balık burcuna geçişi ile duygular, sezgiler bizi etkisi altına alabilir. Yükselen merhamet ve sevgi ihtiyacı her söylenene inanmamıza, karşılık beklemeden verici olmaya bizleri itebilir. Değişen ruh halimiz seviç ya da mutsuzluk gözyaşlarına neden olacağı gibi değişen şartlara çok daha kolay adapte olabiliriz.

23:29'da Ay ve Mars arasında bir karşıtlık olacak; kısa sürede önemli problemlerin oluşmasına neden olabilecek bir enerji. Kişilere karşı toleransımız azalabilir ve kavga için bir bahane arar hale gelebiliriz. Fiziki efor sarfedebileceğimiz, şimdiye kadar cesaret edemediğimiz aktiviteler, girişimler adına uygun olabilir. Ev içinde veya yaşamlarımızda sorunlar varsa, bunları sakın bu saatlerde düzeltmeye çalışmayalım zira, kaş yapayım derken, göz çıkarabiliriz.

23:39'da Ay ve Satürn arasında oluşacak sert kare açı ise bir öncekini sanki daha pekiştirecek nitelikte. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlık ortaya çıkabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve duygular, düşünceler karamsarlık nedeniyle gerçeğe uymayabilir. İlişkiler açısından zor bir saat dilimi zira samimiyet oluşturmakta zorlanabiliriz. Önemli konuları bu saatlerde konuşmamaya ve dinlenmeye özen gösterelim. Geçmişteki olumsuzlukla bu gece fazlasıyla kafamıza takılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder