15 Eylül 2015 Salı

15 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Terazi burcunda ilerleyecek bugün.. Denge ve adaleti temsil eden Terazi burcu, sosyal, uyumlu ve diplomatik davranışlar sergilemeye müsait enerjiler verecektir. Ancak öncü gruba üye olmasından dolayı, Pluto ve Uranüs arasında hala aktif olan kare açının da tetiklenmesine neden olabilir.  Dolayısı ile hayatlarımızın çeşitli alanlarında ilişkilerdeki dengeyi kurmakta zorlanabiliriz.

08:10'da gerçekleşecek Ay ve Pluto karesi ardından 21:27'de oluşacak Ay ve Uranüs karşıtlığı, tam da bunları anlatmakta. Bir anda yükselecek enerji, sorun yaratıcı olabilir. Bunun yanında önceden hazırlıklarını yaptığımız, detaylarını hesapladığımız girişimler adına da harekete geçirici etki verebilir. Ancak dikkatli olmakta, kelimeleri seçmekte titiz davranmakta yarar var.

13:33'te Ay ve Merkür kavuşumu netlik kazanacak; Merkür, 17 Eylül'deki geri hareketine geçebilmek adına iyice frene basmış, hızını düşürmüş durumda. Bu açının etkisiyle akıl ve mantık, ruh halimizin etkisi altına gireceğinden, bunun sonucu o andaki şartlara göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Bu nedenle yeni kararlar almak için pek iyi bir zaman olmamasına rağmen, kendimizi bu konular karşısında nasıl bulduğumuzu görmek adına oldukça olumludur. Hisleri konuşturmak, duyguları dile dökebilmek, diğer zamanlara göre kolay gelebilir; ama dengeleri bozmamak kaydıyla.

14:07'de Ay ve Venüs arasında olumlu bir görünüm gerçekleşiyor; arkadaşlıklar, ilişkiler açısından daha olumlu bir zaman dilimi. Bazı şeyleri düzeltmek, güzelleştirmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak açısından uygun. Davetler, eğlenceler, keyifli toplantılar düzenlenebileceği gibi, tatlı bir rehavet ve tembellikde hissedebiliriz. Yeme içme, alış veriş, keyif sürme gibi dürtülerde artış oluşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder