3 Eylül 2015 Perşembe

3 Eylül 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay'ın en rahat ettiği burçlardan biri olan Boğa'da seyahati ile başlıyoruz. Uyumlu ama biraz çekingen davranışlarımız olaylar karşısında kolay tepki vermememize neden olacaktır. Yavaş hareken etmek ama işimizi şansa bırakmamak ve tabii bir işe başlarken tüm ihtimalleri hesaplamak istemek de bu burcun özelliklerinden. üzerimize aldığımız işleri ne pahasına olursa olsun bitirmek isteyecek, zorlansak bile acele hareket etmekten yana olmayacağız.

01:53'te Ay ve Neptün arasında oluşacak olumlu görünüm çevremizdekiler karşı olan hassasiyetimizi arttıracaktır. Vericiliği ve acıma hissimizi dengede tutmak, aşırı merhamet yüzünden suistimal edilmemize de neden olabilir dikkat. Dua, niyet, manevi çalışmalar açısından olumlu bir görünüm. Rüyalarımız artabilir, mistik ve dini konulara ilgi gösterebiliriz. Sanatsal çalışmalar için de oldukça olumlu.

05:06'da Ay ve Gübeş arasında oluşacak üçgen açı ilişkiler açısından oldukça pozitif etkiler barındırmakta. Kendimizi hem fiziki hem de psikolojik açılardan dengede hissedebilir ve bunu da etrafımıza aktarabiliriz. Sabah çok erken olmasına rağmen, insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey adına oldukça iyi bir zaman dilimi; belki birilerimizin işine yarar.

09:50'de Ay ve Pluto da üçgen açı içinde olacaklar; duygusallığık oldukça güçlü olacaktır. Bir fikri kafaya takıp, onun esifi olmak gibi bir fanatiklik tehlikesi de var tabii. Bazı ihtiras dolu hislerde artma görülebilir; fazlace duygularımızın kontrolü altına girmek pek olumlu sonuçlar vermeyecektir. Ancak, önemli konularda güç ve irade gösterebilmek, kararlı hareket etmek açısından olumlu etkilere sahip.

Ay, önce 12:19'da Venüs, ardından da 15:23'te Mars ile bir kare yapacak; kısacası bugün de Mars ve Venüs kavuşumu oldukça etkili. İlişkiler açısından tatlı sert atışmalara sebep verebileceği gibi içimizde yükselen sevgi ihtiyacını dışa vurma dürtüsü verebilir. Kontrolsüz davranışlar ise maalesef çevremizdekiler tarafından farklı algılanabilir. İlişkilerde konuşmaları başlatıcı, problemleri çözücü etkiler barındırıyor ama agresyon ve sinir tuzak oluşturabilir. Yükselen ateş enerjisi alınganlıkları, kaprisleri, sert çıkışları çok kolay besleyecektir.

20:52'de ise Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde çevremizdekiler tarafından dertlerimize çareler bulabiliriz. Fikir alış verişleri içsel olarak kendimizde gördüğümüz eksikliklerin çarelerine götürebilir bizleri. Gerçekten şifa bulma, iyileşme açısından oldukça olumlu bir akşam var önümüzde. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder