6 Eylül 2015 Pazar

6 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe İkizler burcunda girmekte; değişik konulara bir anda eğilmek, bilgiye merak duymak bol iletişim vaadeden bir görünüm. Fikirler arasında hızlı gidip gelmeler duygusal olarak biraz huzursuzluğu da neden olabilir tabii.. Trafik, iletişim, yolculuklar, yazma-çizme konuları, eğitim öne çıkabilecek konular diyebiliriz.

01:27'de Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı bilgi ya da karar verme konusunda bazı dengezisliklere işaret edebilir; yetersizliklerimiz ya da hatalarımız bu alanlarda agresyona neden olabilir. Boyun ve omuzlar konusunda da hassas olabiliriz. Bu başlıkları inatlaşma konusu haline getirmemeye dikkat etmekte yarar var. Özellikle dedikodulara mahal vermemek önem taşımakta.

02:03'te Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde yeniliğe olan açlığımız kabarabilir; hafif bir acelecilik tatlı bir heves hissedebiliriz. Bulunduğumuz ortamları, ilişkilerimizi, kendimizi canlandırmak yeni bir hava vermek adına olumlu kullanolabilir. Yeni tanışmalar, tabii bu saatte ayakta olanlar için oluşabilir; sosyal medya trafiğinde de artış görülebilir. Ay, bu açının ardından günün büyük bölümünü boşlukta geçirmek adına açısız kalacak.

02:10'da dünden beri etkili olan ve bugün de etkisini gösterecek olan oldukça güçlü bir açı olan Güneş ve Pluto arasındaki üçgen netlik kazanacak. Güç, kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış verebilecek bu görünüm, amacımız varsa ona ulaşmak, ilerletici yenilikler yapmak için kullanabileceğimiz bir enerji türü. Riskli yönü aşırı merak veya fanatizm vermesi. Ataştırma, inceleme, deneme yapmak için mükemmel. Bizi neyin motive ettiğini anlayabilmek, hayatımızı nasıl daha kolay hale getirebileceğimizi, hangi bölümüne nasıl bir form vermemiz gerektiğini açık ve net tesbit edebiliriz. İnsanlarla ilişkilerde gücümüzü ispatlayabileceğimiz, üzerilerinde güzel etkiler bırakabileceğimiz bir transit.

11:29'da ise 25 Temmuz'dan beri geri hareketini sürdüren Venüs sonunda retrosunu sonlandırıyor. Sevgi ve muhabbetin, sosyal ilişkilerin, güzelliğin gezegeni olan Venüs, retro sırasında bu konular ne kadar güçlü olursa olsun, gösteremememize ve içsel duygusal bir tıkanıklık hissetmemize neden oldu. İlişkilere, aşka ve sevgiye yaklaşımımız daha farklı oldu bu süreçte. Bugün bitecek olan bu geri hareket, gölge günleri ile beraber bir iki gün içinde tamamen etkilerini kaybedecek; dolayısıyla, estetik, ilişkiler, aşk, güzellikler, barış, hayattan keyif almamızı sağlayabilecek durumlar ve en önemlisi öz sevgi konusunda daha akıcı enerjiler aktif olacak.

20:39'da Ay boşluktaki seyahatini bitiriyor ve Yengeç burcuna adım atıyor; bu transit duygusallığımızı daha da arttırabileceği gibi iniş ve çıkışlar yaşayabileceğimize de işaret. Anaçlık yanımız kuvvetlenebilir ve etrafımızdakilere kol kanat gerebiliriz. Aile, ev, vatan, milli konular bizleri daha fazla meşgul edebileceği gibi, sık sık hatıraları anabiliriz.

22:46'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı ise duygusal olarak biraz zorlayıcı, tıkanmışlık hissettirebilecek bir görünüm. Bazı konuları içselleştirmek, ilerleyemiyormuş gibi duyumsamamız normal sayılabilir. Bunu hemen karamsarlığa dönüştürmeden farklı bakış açılarına yönelmek ve yeni çözüm yolları oluşturmak adına motive edici kullanmak çok daha doğru olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder