31 Ağustos 2015 Pazartesi

31 Ağustos 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya Ay'ın Balık burcundaki hareketi ile giriyoruz.. İdealis, duyarlı ve bir o kadar da ileriyi görme yetisine sahip olan Balık burcu etkisiyle bazen gerçekleri reddedebilecek kadar da fanteszi dünyası içinde olabiliriz. İnatçılığın yanı sıra kendimize güven eksikliği duyabilir, hatta bir karar vermenin sorumluluğu altında tavsiyelere ihtiyaç duyabiliriz. Dikkatleri üzerimize çekmeyi istememek ise utangaçlık hislerimizin artması sonucu yaşanabilir.

09:53'te Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek üçgen açı sayesinde duygularımızı daha rahat kontrol edebilme şansı bulacağız; hayata karşı daha ölçülü ve akılcı yaklaşım sergilemek mümkün görünmekte. Zorluklara rahat göğüs gerebilme, sabretme, tahammül gösterebilme sayesinde işlerimizin üstesinden tek başımıza gelebiliriz. Önemli bir konu yetkili gördüğümüz, saygıdeğer otorite figürleri ile rahatlıkla görüşülebilir; manevi destek ve pratik bir yol ile ilgili yardımlar alabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 11:32'de Koç burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Mümkün olduğu kadar öğle saatlerine kadar önemli başlangıçlar yapılmaması tavsiye olunur.

Koç burcu etkisi ile daha özgüvenli, cesaretli, atak ve kararlı hareketler içinde olacağız. İçimizde yükselen enerji bizi hareket etmeye, başlangıçlar yapmaya zorlayabilir. Tabii bu enerji, fazla sorgulamadan spontane dürtüler sonucu daha çok etkili olacağından, bu noktada dikkatli olmaya ve akılcı kararlar almaya özen gösterilmeli. Ters etkiler altında agresyon ve stresi de arttırabilecek bu transit, dediğimizin olması yönünde inatçılığı da arttırabilir.

13:16'da Ay Güney Düğüm ile kavuşacak; bazı geçmiş tecrübelerin tekrar hatırlanması, hedeflerimize ulaşamıyormuş, engelleniyormuşuz hissi yoğun çalışabilir. Bunu karamsarlıkla ele almak yerine yüzümüzü bugüne ve yarına çevirmeli değişik bakış açıları, çözüm yolları konusunda harekete geçmeliyiz. Motive edici bir ekti olarak kullanabilmek, bu görünümün size oldukça yarar sağlamasına yarayacaktır. Daha önce aklınıza gelmemiş yepyeni bir detay farklı kapılar açabilir.

19:05'te ise gerçekleşecek Ay ve Merkür karşıtlığı duygularımızla mantığımız arasındaki çekişmelere işaret etmekte. Sudan bahanelerle ilişkilerde sorunlar oluşabilir. Ancak bunun yanında karşıt açıyı bir terazinin kefeleri gibi dengede tutabilirsek duygusal konularda önemli diyologlarda rahatlıkla kendimimizi ifade edebilme şansı bulabiliriz. Ancak ayarı çabuk kaçabilecek bu denge yüzünden büyüklü küçüklü problemlere hazır olmak gerek..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder