1 Ağustos 2015 Cumartesi

2 Ağustos - 8 Ağustos 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı kendinizi yaratıcılığınızla özgürce ifade etme isteği yoğunlaşabilir. Zeka gerektiren konularda belki daha önce dile getiremediğiniz konularda sevgilinizle, çocuklarınızla iletişime geçmeniz daha kolay. Risk ya da cesaret gerektiren konularda kararlar verebilmek, belki yeni kararlar almak, hayat enerjinizi yenilemek, canlandırmak adına kendinizi öne çıkarıcı yeteneklerinizi kullanabilmek mümkün. Ancak bunun yanında inatçılık, hırs, kıskançlık gibi duygulara izin vermemeli ve bazı harcamaları da kontrol altına almalısınız. Ani girişimler, kararlar masraflara neden olabileceği gibi bazı ilişkilerinizde kriz ortamlarına neden olabilir. Risk almak cidden bazı riskler içermekte; dikkatli olmalı ve ayarları şaşırmamalısınız. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında ise göstereceğiniz çabalar uzun soluklu başarılara imza atabilir; evinizle ya da emlağınızla alakalı vergi, sigorta, borç, kredi, miras işlemlerinde işleriniz ağır da gitse, çözümler uzakta değil sizin için. Bazı aksilikler konusunda ise ailenizden rahatlıkla yardım görebileceksiniz. Cuma günü Merkür 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; çalışma ortamında, iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık alanında iletişim, projeler hız kazanabilir, daha fazla yorulabilirsiniz. İşkolik olmaya hazır olun. Günlük yaşantıda yoğunluk oluşacaktır. Kararlar, görüşmeler, teklifler, koşuşturmalar artacaktır. Ama lütfen etrafınızdakileri eleştirmekten de uzak durun; herkes sizle aynı titizliği göstermekte zorlanabilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı ev, aile, gayrimenkul alanlarında bazı konular aniden hızlannabilir, yaratıcılığınızı olumlu olarak kullanabilirsiniz. Sezgilerinize ve zekanza hafta başı bu konularda önem verin. Kendinizi sosyal yaşamdan biraz soyutlamak bile içsel olarak huzur bulmanıza belki kötü bir alışkanlığınızı geride bırakmanızda size faydalı olacaktır. İç gözlemleriniz ev içindeki bir çok konuda işinize yarayacaktır. Ani verilecek kararlar ise aile içinde ya da partnerinizle fikir birliği saülamanızda zorluk çıkarabilir. Ev, gayrimenkul konularında ise bazı iptaller oluşabilir. Haftanın ilk yarısı diğerlerini değil kendinizi dinlemeniz önemli unutmayın. Bunun yanında partnerinizle bir tatil, bir eğitim programı üzerinde yoğunlaşabilir, ticaret, yayıncılık, eğitim, seyahat ile ilgili bir sözleşmeler konusunda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu konularda gösterdeğiniz sabır ve çalışkanlık artık meyvelerini verecektir. İletişim konusunda ortak kararlar önem kazanabilirç Yakın çevrenizin vereceği fikirlere de kendinizi kapatmayın. Onlar sayesinde olaylara daha objektif yaklaşabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; yaratıcılık, yetenek gerektiren her konuda iletişim trafiğinizde, düşüncelerinizde artış görülebilir. Aşk hayatınızda çocuklarınızla ilişkilerinizde detaylar sizin için önemli hale gelebilir. Emerklerinizin karşılığını belki de toplama zamanı gelmiştir. Bu arada özel ilişkilerinizde sakın eleştirel tavırlar içinde olmayın..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı yakın çevrenizle birlikte bazı sosyal projeler içinde olmak ya da bazı grup aktivitelerine katılmak, ani gelişen organizasyonlar planlamak adına yaratıcı fikirlerinizi aktif kullanabileceksiniz. Hızlı tanışmalar hızlı dostluklar oluşturabilir; sosyal açıdan hızlı günler var önünüzde. Günlük detaylar ya da çalışma ortamında ise zorlanmanız, sorunluluklarınızın size ağır gelmesi, belki bazı iş arkadaşları ya da müşterilerle samimi ilişki kurmakta zorluklar baş gösterebilir, detaylar ise engel oluşturabilir. İletişim cihazlarında sorunlar, trafikte aksilikler, bazı projelerde ise gecikmeler oluşabilir. Ancak bazı planlarınız geç de ilerlese da teklifleriniz, çalışkanlığınız, titizliğiniz size maddi açıdan fırsatlar sunabilir. Sağlık açısından da olumlu gelişmelere şahit olacaksınız. İş ya da proje başvuruları için olumlu bir hafta içi. Detayları hesapladığınız her türlü konuda harekete geçebilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; ev, aile, gayrimenkul alanlarında detaylar, iletişim, projeler, sağlık konuları öne çıkacatır. Bazı konularla ilgili günlük yoğunluklar, görüşmeler, ev içi belki onarım konuları başgösterebilir. Eviniz, aileniz için yorulmaya hazır olun ama sakın kimseyi eleştirmeye kalkmayın..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı kariyerinizde oluşabilecek ani bir gelişme belki bir değişim ya da kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilmeniz, kazancınızla ilgili bir görüşmede, kararınızda size önemli faydalar sağlayabilir. Maddi gelirinizle ilgili hızlı bir toplantı, bir proje gündeme gelebilir; terfi bile alabilirsiniz. Bu gelir artışı ise bazı lüks harcamalara neden olacaktır; birden kesenin ağzını açmayın. Cesaret, risk içerecek yatırımlardan uzak durun, hesabınızı bilin. Çocuklarınızla ilgili bir ödeme gündeme gelebilir. Paranızla kumar oynamak adına uygun bir hafta içi değil. Ancak içinizde yükselen enerji hem hayattan keyif almak hem de aşk, tutku dolu deneyimler adına sizi zorlayabilir. Yeni bir aşk bazılarınız için hiç uzak değil. Yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda uzun vadeli hedefleriniz için adım atmanız uygun olur. Örneğin spora başlamak için çok uygun günler. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınızla ilişkinizde, tatil, eğitim, yayıncılık, ticaret ve iletişim alanlarında günlük yoğunluklara, detaylarla uğraşmaya hazır olun. Yakın çevrenizi bu süreçte eleştirmeye çok meyillisiniz, dikkat. Bazı araç ve gereçlerin tamirleri, onarımları bu döneme denk gelebilir..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı ileriye dönük hedeflerinizde hızlı değişimler oluşabilir; yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, din ya da felsefe alanlarında yaratıcılığınızı kullanabilir, önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. İleriye dönük bazı kararlarınız hafta başında size yoğunluk yaşatabilir. Bu değişim içeren gelişmeler duygusal olarak huzursuzluklara, aile içinde bazı problemlere neden olabilir. Alışkanlıklarınız, düzeniniz değişebilir. Belki hayatınızda önemli bir rota değişimi aile, ev içindeki hayat düzeninizde değişim yaratabilir. Ancak derinlerde gerçek isteklerinizin, kendi kararlarınızın aktive olması, psikolojik olarak sizi rahatlatacaktır. Bir süredir devam eden sonu belli olmayan ev, aile içindeki bazı konular bir şekilde sona doğru ilerlemekte; bunlara şahit olacaksınız. Önemli bir bağımlılığınızdan kurtulmak adına güç bulabilir; aile, ev ile ilgili bir sorunu artık çözebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; maddi kazanımlarınızla ilgili olarak önemli görüşmeler, projeler, seyahatler hatta eğitim programları sizi meşgul edebilir; detaylarla yorulabilirsiniz. Kazancınızla ilgili olarak emek harcayacak ve yorulacaksınız; bir çoğunuz ise bu emeğinin karşılığını alacaktır..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı ümidinizi kaybettiğiniz bazı konulardan destekler bulabilir ve bilinçaltınızda huzurlu hissedebilirsiniz. Beklenmedik yardımlar sizi mutlu edebilir. Zor görünen kredi, borç, vergi, sigorta, burs, priö gibi alanlarda işler kendiliğinden çözülebilir. Ruhsal, manevi tüm çalışmalar enerjinizi pozitif olarak etki edecektir; fırsat bulursanız mutlaka ilgilenin yada profesyonel kişilerden yardım alın. Haftanın ilk yarısı tatil, eğitim, ulaşım, ticaret, yayıncılık ve iletişim alanlarında kontolünüz dışı gelişebilecek aksilikler yaşayabilirsiniz; bazı gelişmeler size bu konularda engel oluşturabilir. Yakın çevrenizden dedikodular, gizli düşmanlık haberleri gelebilir. Belki de aktif olan zihninizi biraz yavaşlatmak ve içinize dönmek, iç seslerinze odaklanmak çok daha verimli olacaktır. Bunun yanında içinde bulunduğunuz sosyal çevrelerde bazı dostluklar daha önem kazanabilir; grup aktiviteleri ile sosyal yardım projelerinde ya da yakın çevreniz tarafından düzenlenen bazı davetlerde yer alabilirsiniz. Dostlarınızın da fikirlerine kulak verin. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; Merkür rahat edeceği bir alanda olacak. Olumlu yanlarını, sistemli ve titiz çalışkanlığını, detaylara önem veren yanını öne çıkaracaktır. Birileri için yararlı olabilmek, hiç bir işten kaçmamak sizi yorgun düşürse de manen tatmin olacaksınız; yalnız çevrenizdekileri eleştiremkten özellikle partnerinizi uzak durun. Sağlıkla ilgili öngörülerinize, titizliğinize de kulak verin. Kişisel bakım çalışmaları açısından olumlu bir süreç olacaktır..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ortaklarınız ya da partnerinizle birlikte grup aktivitelerine, davetlere, organizasyonlara katılmanız muhtemel. Dostlar aracışığığı ile oluşabilecek bazı tanıştırılmalar, kısa sürede ortaklık ya da ilişki şekline dönüşebilir. Arkadaş çevreniz sayesinde yetkilisinden ihtiyacınız olan konularda fikirler tavsiyeler alabilirsiniz. Sosyal yaşamda oluşacak bu yoğunluk ise hafta içi harcamaların da artmasına neden olabilir; dikkatli olmak ta fayda var. Beklediğiniz bazı ödemelerin size ulaşmasında aksilikler yaşayabilirsiniz; bu durumlara göre önlem almakta fayda var. Hafta ortası ayrıca kariyerinizle ilgili olarak önemli bir hamle adına güç bulacaksınız; bu bir zam ya da terfi talebi rahatlıkla olabilir. İşinizde bazı yükselmeler size kazanç artışı da getirecektir. Otorite figürleriyle ilişkinizde yapıcı ve atak davranışlarınız değer bulacaktır. Cuma günü Merkür 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte düşüncelerinizde ifade şeklinizde yaratıcılığınızı kullanabilir; bazı ruhani, psikolojik çalışmalar yapabilirsiniz. Mümkün olduğunca dedikodudan ve gizlilik içeren davranışlardan uzak durmanızda fayda var. Etrafınızdakileri de gizliden gizliye eleştirmemeye özen gösterin. Bazılarınız için ise hastane, bakım evi ya da yardım kuruluşları ile olan çalışmaları yoğunluk kazanabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı otorite figürleri ile olan iletişim trafiğinizde titizliğiniz ve çalışkanlığınız değer görebilir. Onaya sunulacak projeleriniz varsa rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Önemli kişilerden randevu almak, titislik gerektiren işlerde takdir görmek size hızlı gelişebilecek başarı getirebilir. Sağlık konuları da oldukça yolunda bu hafta içi. Ancak aile büyükleri olan ilişkilerinizde aşırı kontrolcü, depresif hareketler sorun yaratabilir. İşler yolunda da gitse üzerinizdeki karamsarlık duygusu sizi zorlayabilir; önemli işlerinizde bazı gecikmeler yaşanabilir. Sorumluluklarınız ve görevlerinizin farkında olmak ve en önemlisi enerjinizin düşmesine izin vermemek en doğrusu olacaktır. Hafta arası bunun yanına yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, pazarlama ve felsefe konularında yeni hedefler belirlemek, daha iyimser olabilmek mümkün. Uzun vadeli hedefler adına bu alanlarda harekete geçmek isteyebilir, geniş çevrelere tanıtım yapabilirsiniz, örneğin uzak bir seyahat, bir internet sayfası, hukuki bir dava, sağlam dini görüşler açısından cesaretle harekete geçmek ve sabrettiğiniz bu konularda meyveleri toplamanız mümkün. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte sosyal arkadaş çevrenizde fikir alış verişleri hatta dedikodular bazı sağlık haberleri, önemli kararlar gündem oluşturacaktır. Dost çevrenizle olan iletişim trafiğiniz artabilir ve bir arada uğraş vermeniz, detaylarla uğraşmanız gereken konular öne çıkabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ani gelişebilecek bazı durumlar çocuğunuz ya da sevgilinizle ilgili olarak eğitim, seyahat, medya, yurt dışı alanlarında işlerinizi kolaylaştırabilir, bu konularla meşgul olabilirsiniz. Bazı titizlik gerektiren işler bu başlıklarda sizi yoracaktır. Ancak detayları atlamamaya özen gösterin ve önlemlerinizi alın; zira kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar işlerinizde gecikmelere, engellere neden olabilir. Özellikle hukuksal davalarınızda ya da seyahatlerinizde, çocuğunuzun okul kayıtlarında bazı aksilikler sizi yorabilir; detayları atlamayın. Hafta içi ümidinizi kestiğiniz bazı yerlerden destekler bulabilir; kazanç elde edebilirsiniz. Daha önce reddedilen kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi konular bir anda olumlu haberlere neden olabilir; psikolojik olarak da oldukça rahatlayabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerden sevindirici haberler alacaksınız. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkinizde iletişim trafiğiniz artabilir, görüşmeler, iş seyahatler sisi yorabilir.Aile büyüklerinin sağlık konuları gündem oluşturabileceği gibi kendinizi çalışkanlığınızla öne çıkarabilirsiniz. .

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras gibi işlerinizde uğraşlarınızı sonlandırma fırsatı bulabileceksiniz. Eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili bu başlıklar altında işlerinizi rahatlıkla halledebilir, kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız ev ya da emlak satışından gelir elde edebilir. Ancak sosyal çevreniz ya da içinde bulunduğunuz gruplar, bazı organizasyonlar harcama yaratabileceği gibi gelirinizden bazı kesintiler de oluşabilir; hesaplarınızı iyi yapın. Dostlarınızla para alış verişlerinde bulunmamanız hafta içi daha uygun. Bunun yanında fikir desteklerine, bilgi alış verişlerine ise önem verin. Bazı davetlerde önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle organizasyonlara, grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama, din ya da felsefi konularda titizlik gerektiren işlerle yoğunlaşmanız gerekebilir. Detaylarla uğrşamak vaktinizi alacaktır..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı hızlı gelişecek fikir birlikleri ile tatil, eğitim konuları öne çıkabilir; ticaret, eğitim, yayıncılık, ulaşım ile ilgili sözleşmeler, anlaşmalar oluşabilir. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizden fikir alabilir; ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Bazı ortaklık ilişkileri aniden gelişebilir hatta bekar olanlar ani evlilik teklifi de alabilirler. Ancak partnerinizle ilişkilerinizde aşırı otoriter, gelenekçi davranışlar ise sorun yaratabilir. Sorumluluklar, görevler daha ğır basacaktır; ikili ilişkilerde samimiyet yakalamakta hafta arası zorlanabilirsiniz. Bazı sağlam olmayan ikili ilişkilerde ayrılıklar görülebilir. Bunun yanında hafta arası sabır ve çalışkanlık gösterdiğiniz projeleriniz, çalışma ortamlarında otorite figürleri tarafından onay görebilir; bazı projeleriniz kabul görebilir, tasdiklenebilir. Sağık açısından da olumlu etkiler içeren bu görünümler, bazı iş başvuruları, ofis ya da ortam değişimler açısından olumlu gelişmelere neden olabilir. Yapıcı iş arkadaşlıkları, uzun soluklu, müşteri kazanımları açısından enerji harcayabilir, cesaret gösterdiğiniz işlerde başarı yakalayabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere, 8. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; borç, kredi, vergi, sigorta, prim, nafaka, burs, prim gibi araştırma ve titiz çalışma gerektiren konularla yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Bu alanlarda görüşmeleriniz, kararlarınız ve sistemli çalışmalarınıa bütçeniz açısından da önemli olacaktır. Eleştirel yanınızı abartmadan, hırs, inatlaşma içinde olmamaya özen gösterin.

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta başı çalışma ortamınızda ani gelişebilecek bazı durumlar size kazanç sağlayabilir. Çalışkanlığınız ve titizliğiniz sonucu kazancınız artabilir ya da belki yeni bir iş ortamı, müşteri, proje için yapılacak görüşmeler, çalışmalar size kazanım oluşturabilir; iş değişikliği yapabilirsiniz. Ancak  günlük çalışma hayatında detaylar yüzünden ana resmi kaçırmamaya özen gösterin; bazen büyük düşünmek, satır aralarını hesaplamada da problem yaratabilir. Yurt dışı, eğitim, medya, pazarlama, seyahat alanlarında bazı aksilikler sizi yorabilir; hesaplarınızı iyi yapın. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberi alabilirsiniz. Bu detaylar bazı gecikmelere neden olsa da, yaratıcılığınızı geniş çevrelerle paylaşmak, yakınlarınızla yardımlaşma içinde olmak, çocuğunuzla ya da sevgilinizle, eğitim, seyahat planları yapmak ve ileriye dönük hedefler belirlemek adına oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Ufkunuzu geniş tutun ve ileriye dönük olarak yeteneklerinizi aktive edin; ama yorulmayı da göse alın. Cuma günü Merkür, 27 Ağustos'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte ikili ilişkilerde, hayatınızı paylaştığınız kişilerle bazı konuları açıklamanın, aydınlatmanın belki onlara yardımcı olmanın en iyi zamanları diyebiliriz. Bazılarınız önemli teklifler alabilir, ortaklıklar kurabilir, sözleşmeler, anlaşmalar için uğraş verebilir. Taşınma konuları gündem oluşturabilir. Karşı tarafın fikirlerine önem vermek, düşüncelerini öğrenmek, tek başına uğraşmaktan daha fazla kazanç sağlayabilir. Kendinizle ilgili özel bir konuda bir danışmana danışmak adına da uygun bir süreç. İkili ilişkilerde fikir alış verişleri, konuşmalar, tatlı heyecan verici ve ilginç gelecektir..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder