20 Ağustos 2015 Perşembe

20 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, güne Terazi burcunda ilerleyerek giriyor; ikili ilişkilerimizde denge, uyum adalet ön planda olacaktır. Estetik değerler günün ilk yarısında önemli olabilir. Geçtiğimiz bir iki gün boyunca bu dengeleri bize hatırlatıcı gelişmeler yaşamış, objektif bakış açısı oluşturabilmek adına sınanmışolabiliriz.

05:56'da Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı görünüm ile olayların kargaşası içinde bulunsak bile, duygularımızın bizin ele geçirmesine engel olabilir, olaylara daha dingin konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri özellikle ikili ilişkiler açısından olumlu bir görünüm. Dostluğun yararlarının farkedildiği bir erken sabah var önümüzde. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve tüm öğleden evvel açısız kalacak; önemli başlangıçlar için pek uygun olmadığından, mümkün olduğunca elde biriken işlere yönelmek daha doğru olabilir.

12:24'te Ay Akrep burcuna geçiş yapacak; derin duygular, güçlü irade ve kontrol bizi ele geçirebilir. Sezgilerimiz daha kuvvetli çalışacağından hayatı da daha ciddiye alabilir ve olayların görünen yüzünün ardındaki gerçeklere ilgi duyabiliriz. Başkalarının desteğini hak ettiğimize inanmak ve inandıklarımız uğruna her şeyimizi feda etmeye hazır olmak da, her türlü engele karşı koyabilecek gücü bize verebilir bugün. Başkalarından beklentilerimizi fazla yüksek tutmamak, daha akıcı bir gün geçirmemize yardım edebilir.

12:43'te Merkür ve Chiron karşı karşıya gelecekler; tüm gün etkili olacak bir transit. Eksikliklerimizi, hatalarımızı, belki yaralı yanımızı dile getirme dürtüsü oluşturacağı gibi etrafımızdakilere de sözlerimiz, düşüncelerimizle destek verme yönünde bize güç verebilir. Ancak bunun yanında güçlü bir vaaz verme isteği uyandıracaktır. İhtiyacı olsun olmasın, etrafımızdakilere bu tarz hayat dersleri vermeye kalkabiliriz; aşırıya kaçmamakta fayda var. Kararlarımızı duygu ve mantık süzgecinden geçirmek, bu açının doğru kullanımı olacaktır ve tabii kullanabilenler bir çok cevabı da beraber alacaklar.. Yüzlerimizdeki maskelerin inebileceği ve gerçek "ben" ile karşı karşıya gelme fırsatını olumlu kullanmamız bize çok iyi gelecektir.

16:22'de Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu diğer bir etkileşim ile kendimizi daha olumlu hissedebilir ve cana yakın davranışlar sergileyebiliriz. Çevremizdekiler için bir şeyler yapabilmek bizi duygusal olarak tatmin edebilir ve ikna gerektiren tüm konularda olumlu sonuçlar alabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder