26 Ağustos 2015 Çarşamba

26 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Oğlak burcunda; öncü ve malum duygularını işlerine karştırmayı seven bir burç.. Hırslı davranışlar, paradan çok statünün ve prestijin öneminin farkında olmak, yani amaca ulaşmaktan çok ulaştığımız şeyin meyveleri bizi daha yakından ilgilendirebilir. Oldukça dayanıklı olmamaız ise her türlü zorluğun altından kolayca kalkabilmemize yardım edecektir.

06:33'te Ay ve Pluto kavuşuyorlar; uzun süredir Pluto ile beraber andığımız Uranüs ile de Ay 18:25'te kare yapacak. Derin duygusallığa neden olabilecek Pluto kendimizi hırsalrımızı, inatlarımızı tahlil edebilmemize de yardım edecektir. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlar varsa bu transitler bizleri kolayca motive edebilir. Kendimizi her zamankinden daha iradeli ve kontrollü hissedebilir içimizde yükselen bağımsızlık, özgülük dürtüsü yolunda harekete geçebiliriz. Bazı ters etkilerde pervasızca hareketlere de meyil verebileceğinden hazırlıklı olmadığımız hiç bir konuda ani adımlar atılmaması daha uygun olabilir. Rutin giden yaşamı değiştirmek, canlandırmak adına telaş ve acelecilik aksi halde bizleri yanlışlara sürükleyebilir.

18:10'da Ay ve Chiron arasında oluşacak olumlu etkileşim ise; yardımlaşma, çevremizdekilerden fikir ve destek alma adına çok uygun. Kendimizde gördüğümüz eksiklikleri giderebilmek adına hazır oladuğumuz anda yardım mutlaka gelecektir; bu bir arkadaş, bir rastlantı, bir düşünce bazen bir koku, ses bile olabilir. Bize yardımcı olacağı ise kesin.

19:07'de Merkür ve Satürn arasında oluşacak ılımlı görünüm aslında tüm gün etkili olacak.. Düşüncelerimize ağırbaşlılık, ciddiyet katan, olgunluk verici, yararlı deneyimler yaşatıcı bir transit. Eleştiriler bile yıkıcı yönde olmaz. Kötülükleri, yanlışlıkları iyileştirme yönünde bilinçli kararlar alınabilir. Yazı yazmak, ilimsel araştırmalar yapmak, disiplinli zeka çalışması isteyen matematik, bilimsel konulara rahatlık getirmesi mümkün. Meslekle ilgili seyahat, eğitim, toplantılar oluşabilir; yeni fırsatlar kişisel çıkarlar kazanılabilir. Saygın kişilerin deneyimlerinden faydalanmak mümkün ya da bizler bu rolü üstlenebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder