24 Ağustos 2015 Pazartesi

24 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, haftaya Yay burcunda giriyor; kolay sonuçlara varmak, doğru yargılarda bulunabilmek, uyumlu tavırlar ve açık fikirlilik bugünün özellikleri arasında. Dürüst darvanışlar ya da açık sözlü hareketler tabii bunun yanında iyimser yanımız öne çıkarbilir.

09:09'da Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı tüm ilişkiler açısından oldukça yapıcı bir görünüm. İnsan ilişkileri, güzel olan her şeye oluşabilecek düşkünlük özellikle barışçıl ve merhametli yanımız çevremizdekilere de anaç tavırlarla yaklaşmamıza neden olabilir. Güzellik ve estetik arayışı bizleri alış verişlere, yemeye içmeye yöneltebilir; biliyorsunuz her şeyin aşırısı zarar getirebilir.

13:23'te Ay ve Chiron arasındaki kare ile bir iç hesaplaşma yaşamamız mümkün.. Duygusal bir huzursuzluk, yetersiz hissettiğimiz yanlarımızın gözümüze batması sonucu oluşabilir. Bunu karamsarlıktan çok bakış açımız üzerinde kullanabilirsek, yeni çözüm yolları ya da çareler üretebilecek bir etki olarak kullanabiliriz.

13:34'tek Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı zaten bir önceki açıyı destekler nitelikte. Rutin giden olayları değiştirmek, canlandırmak yönünde yaratıcı fikirler üretebilmek hatta harekete geçebilmemiz mümkün. Bu ilişkilerimiz, bulunduğumuz ortamlar ya da ileriye dönük hedefler üzerinde etkili olabilir. Yardımlaşma, toplumsal olaylar daha da önem kazanabilir ve kuvvetli bir savunucuya, hukukçuya da dönüşebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder