8 Ağustos 2015 Cumartesi

8 Ağustos 2015 - Astrolozi




Ay güne yine Boğa burcunda başlıyor; konfor, lüks ve maddi değerlere daha bağlı olabileceğimiz bir gün. Hayattan keyif almak, sabır gösterek, ileriye dönük hedefler belirlemek mümkün. Gölge yanları arasında inat, değiştirelemeyen alışkanlıklar ve ağır hareketler sayılabilir. Biraz zor etkili açılar bu gece; mümkün olduğu kadar dinlenmeye ve her ne olursa, üzerinde daha sonra karar vermeye özen gösterelim.

03:38'de Ay ve Venüs arasındaki kare ayakta olanlar için ilişkilerde kritik etkiler verebilir; ısrarcılık, dediğim olsun, karşı tarafın fikrini almadan ve çıkarcılık güdülebilecek gelişmeler yaşanabilir. Venüs'ün de geri hareketini hesaba katarsak, önemli sorunlar çıkabilir; dikkat. Bunun yanında tembellik hissi, yüksek alış veriş dürtüsü ve tatlıya karşı bir açlık dikkat edilmesi gereken özellikleri.

05:39'da Ay ve Satürn karşıt açı içinde olacaklar; karamsarlık ve depresif duyguları arttırıcı bir etki. Sevilmiyor, onaylanmıyor, dolayısı ile mutsuz ve şanssız hissedebiliriz kendimizi. Mümkün olduğu kadar negatif enerji ile beslenmemeye ve bunun geçici bir etki olduğunu görmeye ihtiyacımız olacaktır. Önemli kararlar, önemli adımlar kesinlikle tavsiye edilmez.

07:24'te ise Ay ve Jüpiter karesi de netlik kazanacak; kendimizi dev aynasında görmemize ve egosal davranışlara neden olabilir. Bazen de aşırı iyimserlikten ötürü var olan problemleri küçümsemeye neden olabilir. Bilinçli yapılan tavırlar olmasa da çevremizdekiler tarafından hissedebilecek bu etkiler yüzünden ilişkilerimizde sorun çıkarmamaya özen gösterelim.

07:45'te ise Ay ve Mars arasındaki ılımlı etkileşim kendimizi öne çıkarmak, liderlik yapmak, özgüven ve cesaret hissetmek adına olumlu. Ancak önceki açılar nedeniyle bunu negatif yönde kullanmamak daha doğru olacaktır. Cesaret hissederek şimdiye kadar söyleyemediğimiz konuşmaları yapabilir, kendimizi net olarak ifade edebiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve kısa bir süre sonra 08:39'da İkizler burcuna geçiyor. Bu etki altında günün geri kalan bölümünün temel özellikleri iletişim ve bilgi olacaktır. Merakımız sınırsız olabilir. Hızlı düşünüp hızlı kararlar vermek, aralarında bağlantı olmasa da değişik düşünceler arasında gidip gelmek, ilgimizi çeken bir kaç şeyle bir anda uğraşabilmek mümkün.

10:13'te ise Ay ve Merkür arasındaki kare ile ilişkilerde yine kritik saatler yaşayabiliriz. Hizlerimiz ve duygularımız mantığımızın esiri olacağından konuşmalarımız sertleşebilir. Problemimiz olan kişilerle bu sabah saatlerinde konuşmamak en doğrusu olabilir. Duygusal ve fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların fazla üzerinde durmamal en doğrusu.

12:26'da ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı ile bazı karşılaşmalar, eş zamanlıklar belki tanışmalar yaşanabilir. İlişkide olduğumuz kişiler, daha sonra hayatlarımızda önem arz edebilir. Öğle saatlerinde yaşadıklarımıza dikkat etmekte fayda var, belki fırsatlar oluşabilir. İleriye dönük hedefler belirlemek açısından da olumlu bir görünüm. Ancak gerçekçi olmak ve kendimizi aldatmamak tabii ki en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder