8 Ağustos 2015 Cumartesi

9 Ağustos - 15 Ağustos 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna geçiyor; aşk ve çocuklarınızla ilişkilerinizde, spor alanında, yetenek, yaratıcılıkla öne çıkma çabalarınızda ve cesaret isteyen girişimlerinizde size enerji verecektir. Bu konularda aşırı özgüven duyabilir ve girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak sabırsız davranışlar sonradan pişmanlık yaratabilir ve özel ilişkilerinizde krizler oluşabilir; dikkat. Emin olmadan adım atmamak önemli.  Salı günü ise Jüpiter 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu görünüm sizlere bir yıl boyunca çalışma ortamı, iş hayatı, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınız, yardımcılarınızla ilişkilerinizde, sağlık ve kişisel bakım alanlarında, projelerinizde destek verecek bir görünüm. Bu alanlarda gezegenin genişleten enerjisini olumlu kullanmaya özen gösterin. Cuma günü 5. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte sevgilinizde ya da çocuklarla ilişkinizde bazı hırs, inat, kıskançlık içeren konular sizi zorlayabilir. İlişkilerinize yeni bir form verme ihtiyacı duyabilirsiniz. Eski aşk ilişkileri hortlayabilir; bazı sizi rahatsız eden konuları çözebilme adına zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı bu alanlarda kullanmak her zorluğun altından kolayca kalakabilmenize yardımcı olacaktır; içsel hissettiğiniz endişeleri tesbit etmek ve çözüm oluşturmak adına uygun bir görünüm. Eski tecrübelerinizdn dersler çıkarabilirsiniz. Mali açıdan pek şanslı bir süreç değil, önemli yatırımları ertelemek, harcamaları kısmak daha doğru olacaktır. Çalışma ve günlük yaşamınızda ise hafta sonu kariyeriniz ya da otorite figürleri ile ilgili olarak önemli bir karar vermek, görüşme yapmak ve konsantre gerektiren işlerle ilgili yoğunluk yaşamanız muhtemel. Sağlık ve kişisel bakımla ilgili olarak önemli bir adım atabilirsiniz..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu süreçte ev, aile, gayrimenkul alanlarında size epey enerji ve para harcatabilir. Eviniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili onarım, revizyon çalışmaları hız kazanabilir; bazı arızalar masraf yaratabilir. Aile içinde ise yükselen enerjiniz bazı stresli ortamlara neden olabilir. Ev içinde oluşabilecek kazalara karşı acelecilikten uzak durun. Emal alım satımlarında hızlanma oluşabileceği gibi ev içinde davet organizasyon gibi aktiviteler de enerji gerektirecektir. Salı günü Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki Başak burcuna geçecek; bu bir yıllık dönemde aşk hayatınız, çocuklarla ilişkileriniz, yetenek, yaratıcılık ve cesaret gerektiren işleriniz, kendinizi öne çıkarma isteğiniz ve spekülatif yatırımlarınızla ilgili olarak sizi destekleyecektir. Spora başlayabilir, bebek haberlerine sevinebilir, yeni bir aşk tecrübesi yaşayabilirsiniz. Cuma günü 4. evinizdeki Aslan burcuna Yeniay gerçekleşecek; eviniz, aileniz, gayrimenkulünüzle ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte çeşitli gelişmelere şahit olabilirsiniz. Aile içinde partnerinizle fikir çakışmaları, emlak ile ilgili bazı sözleşmelerde, anlaşmalarda, taşınma işlerinde zorlanmalar, bazı avukatlık ya da bürokratik işler yoğunlaşabilir. Bunlar tekrar eden olaylar olabilir; bu şekilde tekrar ele alabilir ve kesin çözümler oluşturabilirsiniz ve bir çok konunun üstesinden gelme fırsatı bulabilirsiniz. Bazı dargınlıkları, hatta bazı kötü alışkanlıklarınızı sonlandırma fırsatı bulabileceksiniz; bu yeniay sürecinde içsesinize, sezgilerinize güvenin. Hafta sonu ise sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilgili olarak önemli bir yurt dışı, seyahat, medya, eğitim kararı üzerinde yoğunluk yaşamanız muhtemel. Uzun bir seyahat planı, önemli sanatsal bir girişim, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir sosyal medya girişimi yaşanabilir. Uzak ülkelerden bir aşk teklifi yaşayanlarınız olabilir..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkinizde yoğunluk yaşayabilir, seyahat, eğitim, ulaşım, ticaret ve yayıncılıkla ilgili olarak enerji harcayabilirsiniz. İletişim cihazları ya da ulaşım araçları para harcatabilir; arızalar ya da kazalar oluşabilir. Tatil programları oluşabilii, düşüncelerinizi ifade edebilme açısından cesaret ve özgüven duygularınız yükselebilir. Yoğun düşünceler ve hızlı fikirsel trafik bazen yakın çevrenizle ilişkilerinizde stres, kriz yaratabilir, dikkat. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna geçecek; önümüzdeki 1 yıllık süreçte ev, aile, gayrimenkul alanlarında enerjisini gönderecek. Ev alım-satımları, yaşadığınız yeri değiştirme, ailevi konular ve ilişkiler açısından yoğunluk yaşatabilir. Aile içinde bazı sağlık konuları gündeme sıkça gelebilir. Aileniz ve köklerinizle iletişim, destekleşim sıklaşabilir. Bu görünümde sıkça ev taşınmaları gündem oluşturacaktır. Cuma günü 3. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yakın çevreniz, seyahat, eğitim, yayıncılık, ulaşım, ticaret ve kararlarınızla ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden hastalık haberleri gelebileceği gibi bazı detaylar yüzünden bu alanlarda zorlanmalar, endişeler yaşayabilirsiniz. Trafikte ya da iletişimde sorun yaşanabilir Ancak grup aktiviteleri ani gelişecek organizasyonlar yoğun bir dönem yaşatacaktır; yeni gruplar, tanışmalar bilgi alış verişleri sizi meşgul edebilir. Hafta sonu ise eviniz ya da ailenizle ilgli olarak önemli bir gelişme, belki bir kredi, borç, miras konusu başarı ile sonlandırılabilir. Aile içindeki bir krizi sonuca olumlu olarak bağalayabileceksiniz..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; maddi kazanımlarınız ve maddi değerlerinizle ilgili olarak enerji harcayacağınız bir süreç. Bazı girişimler yapmak adına ve işlerinizi kontrol altına almak için harekete geçebilir, cesaret gösterebilirsiniz. Bu görünüm harcamaları da arttıracaktır; aman dengeleri bozmayın. Salı günü ise Jüpiter 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna geçecek; kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz ile ilişkiniz önümüzdeki 1 yıl boyunca yoğunlaşabilir, iletişim, tatil, ticaret, yayıncılık ve eğitim alanlarında kararlar vermek, kendinizi rahatça ifade etmek açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ticaret, yayıncılık, lojistik, turizm ya da eğitim alanında önemli başlangıçlar yapılabilir, destek bulunabilir. Düşünceleriniz ileriye dönük hedefler üzerinde kararlara bağlanabilir. Kendinizi rahatça ifade edebilmek, çalışma ortamınızla ilgili önemli kararlar almak, adımlar atmak, yeni bir bir araba, yeni iletişim cihazları almak mümkün. Daha sık tatil ya da değişik bir konuda eğitim, düşünceleri kaleme aktarmak, roman, kitap yazmak adına çok uygun. Cuma günü ise 2. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreç maddi konularda harcamalara müsait olsa da bazı Yengeçler için kariyer fırsatları kazanç kapılarını aralayabilir. Riskli yatırımlardan uzak durmakta fayda var; çocuklarınız ya da eğlence hayatınız yeterince masraf yaratacaktır. Bir kariyer değişimi, yeni bir iş kazancınız açısından olumlu etkiler sağlayabilir. Hafta sonu önemli bir anlaşma, sözleşme imzalamak, partnerinizle tatil ya da eğitim organize etmek adına güçlü etkiler var. Yakın çevreniz sayesinde saygı duyacağınız bir danışmana başvurabilir; önemli bir tanışma yaşayabilirsiniz. Önemli bir konuda net karar verebilme ve objektif olabilme fırsatı bulacaksınız..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu süreçte enerjiniz, cesaretiniz ve özgüveniniz artabilir. Yüksek enerji ikili ilişkilerde strese de neden olabilir; kolayca tartışmalara girme gücü verecektir. Acelecilik ve sabırsızlık yükselebilir aman dikkat; kazalara ve hastalıklara da açık olabileceğiniz bir süreç. Başlangıçlar, ilk adımlar bu dönemde sizi korkutmayabilir; yeni olana daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna geçecek; maddi kazanımlar, parasal gelirinizle ilgili olarak olumlu bir görünüm. Bunun yanında harcamaları da arttırabilir, dengeleri bozmamaya özen gösterin. Gelirinizle ilgili olarak detaylarla, satır araları ile titiz ve sistemli bir şekilde çalışma fırsatı doğacağı gibi, bazılarınıza yeni iş ortamları sunabilir. Yeni projeler, müşteriler, yeni çalışma arkadaşları oluşabilir. Cuma günü, burcunuzda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili konularda zorluklara, gecikmelere neden olabilir. İkili ilişkileriniz ve sağlık konularınız bu dönemde öne çıkacaktır. Aşırı ego, kimlik savaşlarına neden olabilir. Bunun yanında yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat alanlarında önemli değişimler yaşanabilir; yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ani uzun bir seyahat, hukuksal ya da akademik, bir sosyal medya girişimi, farklı kültürlere ilgi rahatlıkla görülebilir. Hafta sonu yürüttüğünüz bir proje, yeni kuvvetli bir müşteri ya da iş arkadaşlarınız sayesinde önemli bir gelir fırsatı doğabilir; bir toplantı, görüşme, imza oluşabilir, iş başvuruları için uygun etkiler var. Sağlık ya da kişisel bakımla ilgili olarak önemli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bilinçaltı, psikolojik, ezoterik, okültik çalışmalar adına oldukça olumlu bir süreç. Sosyal yaşamdan sıyrılma ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar can sıkabilir; gizli sayılabilecek her girişimden uzak durun.  Bazı şeyler ters gidebilir; kendinizi başarısız ve geri planda kalmış hissedebilirsiniz. Özgüvene, esnekliğe özen gösterin; bastırılmış duygular, kızgınlıklar, korkular endişe yaratabilir, kronik hastalarıklar uyanabilir. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bir yıllık dönemde size bir çık konuda özellikle ikili ilişkiler ve sağlık açısından enerjisini gönderecek. Bu süreç kilo almaya oldukça meyilli olabilir; entellektüel kapasitenizi arttırmak isteyebilirsiniz. Bir yıllığına bir çok konuda şans sizden yana olacaktır. Cuma günü, 12. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, düşüncelerinizi, yaratcılığınızı aktive edebilirsiniz. Sezgileriniz yüksek çalışabilir; yakın çevrenizden bazı haberler alabilirsiniz. Seyahat, iletişim, eğitim, yayıncılık, ulaşım, ticaret alanlarında bazı korkularınız, endişeleriniz uyanabilir, kontrolünüz dışı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında ümidinizi kestiğiniz bir kaynaktan destek alabilir, güç ve iradenizi olumlu kullanabilirsiniz. Psikolojik ve manevi egzersizle, çalışmalar bu süreçte çok faydalı olabilir..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; hedeflere ulaşmak, grup aktivitelerinde davetlerde yer almak, başkaları ile enerjilerinizi birleştirerek verimli olabilmek adına olumlu. Gruplar içinde kişisel tatmin yakalamak mümkün, çıkabilecek terslikleri beraberce yenebilirsiniz. Ancak bu enerjinin negatif kullanımı, dost çevrenizde isyanlara, ego savaşlarına neden olabilir ve bazı dostlarınızla aranızda kriz oluşmasını sağlar. Salı günü Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; önümüzdeki 1 yıllık süreçte ruhi, dini, felsefi ve bilimsel ölçülerinizin genişlemesine neden olacaktır. Bazı korku ve endişelerinizle yüzleşebilir, gerek kendinize gerekse başkalarına karşı daha geniş bir perspektifle daha olumlu bakabilme, düşünebilme fırsatı bulabilirsiniz. Yardımlaşma, öğreticilik artabilir, egosal isteklerde azalma görülebilir. Rüyalarınız bu dönem daha aktif olabilir, metafizik, astroloji, gizli bilimleri öğrenmeye istek yükselebilir. Bazı kronik rahatsızlıkları geride bırakabilmek adına uğraşlar verebilir, tedavi yoluna gidebilirsiniz. Cuma günü 11. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte sosyal açıdan aktif geçebilir; eski dostlarla bir araya gelebilirsiniz. Grup aktiviteleri harcamaları da arttıracağından bazı endişelere sebep oluşturabilir. Bunun yanında önemli bir tanışma yaşayabilirsiniz; bir partner adayı ile yolunuz kesişebilir. Dostlarınızla para alış verişleri tavsiye edilmese de fikirsel desteklere her zaman açık olun. Hafta sonu eviniz, aileniz ile ilgili önemli bir konu çözüme ulaşabilir. Bir bağımlılığınızı geride bırakabilir, ev ya da gayrimenkul ile ilgili önemli bir karar verebilirsiniz. Aile üyelerinden önemli bir bilgi gelebilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; başarı hırsı, mesleki yükselme, kabul edilme ve güç elde etme dürtüsü artabilir. Özel kariyer projelerinizde sonuna dek kullanılacak bir enerji verecektir. Emir altında olmak bu dönemde zor gelebilir; otorite figürleri ile sorun yaşanabilir. Kariyeriniz adına yüksek enerji harcayabilir, yeni adımlar atabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz; başarı şansınız oldukça yüksek. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; önümüzdeki 1 yıllık süreçte rahat edeceği bu konumda gelecekle ilgili arzular, idealler, umut ve hedefler hayatlarınızda kendilerini hissettirecektir. Arkadaşlıklardan dostluğa geçişler görülebilir ve bu dostluklardan faydalar görebilirsiniz. Daha idealist olmak toplumsal çalışmalarda grup aktivitelerine katılmak olası. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde ise artışlar görülebilir Cuma günü 10. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; kariyerinizde ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı zorlanmalar, engellenmeler kriz oluşturabilir. Yeni başlangıçlar için, eskileri bitirmeniz gerek; kariyer değişimleri yaşanabilir. Sorumluluklarınız ve görevler size ağır gelebilir; aile büyüklerinizle ilgili hastalık haberleri alabilirsiniz. Hafta sonu ise dostlarınızla birlikte önemli bir tatil, eğitim, ticaret, yayıncılık, ulaşım konularında ortak alınacak bir karar gündeme gelebilir; yeni bir oluşuma adım atabilir, detayları ile uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bir problem, dostlarınızın yardımı ile hallolabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; akıl ve zeka konularında doğing etkisi verebilir, kabul ettiğiniz düşünceleri cesaretle açıklayabilirsiniz. İddialaşma sınırını aşmamaya özen gösterin. İkna gerektiren konularda, halkla ilişkiler, pazarlama ve reklamcılık sektörlerinde başarı verecektir. Yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, medya, din veya felsefe alanlarında fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz; ancak çevrenizdekileri zorlamak size zarar getirebilir. Maceralı seyahatlerde kaza risklerine, yüksek eğitimde aksiliklere, hukuksal problemlere neden olabilir Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna geçecek; önümüzdeki 1 yıllık süreçte iş, sosyal statü, kariyer, ün gibi alanlarda size destek verecektir. Bu alanlarda ilerlemek, elden geleni yapmak için olumlu. Ancak bu alanlarda egosal çıkışlar elinizdekini de yitirmeye sebep olabilir. Terfi etme, tanınma, yükselme açısından kullanılabilir. Kendinize güven duyma, yaşam boyu neyi yapabileceğiniz konusunda kendinizi tanıma imkanı bulunabilir. Otorite figürleri ve aile büyükleri ile ilişkiler yorğunlaşabilir. İş nedeniyle seyahatler, farklı kültürler, üst eğitim, hukuksal konular öne çıkabilir. Cuma günü, 9. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ya da felsefe konularında bazı engeller, aksilikler, gecikmeler kontrolünüz dışı yaşanabilir. Endişe ve korkuya mahal vermeden, özgüven ile sorumlulukların farkında olmak ve elden geleni yapmak yeterli. Yaratıcılık gerektiren yeteneklerinizi geniş çevrelerle paylaşabilme fırsatı bulabilir; çocuğunuzun eğitimi ile ilgili sevinç yaşayabilir, sevgilinizle bir seyahat planlayabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizde değişim oluşabilir. Hafta sonu ise kariyerinizde önemli bir karar, görüşme ya da imza size kazanç sağayacaktır; bir başvurunuz onay alabilir. Büyüklerinizden önemli destekler bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bu süreçte bazı dış etkenler iç dünya düzeninizi bozabilir Bazen fırtınalı, bazen esrarengiz bazen de sürprizler çıkabilir. Beklenmedik bir olay veya kavga ile başlayan bir ilişki sizleri düşünmeye ya da değişmeye itebilir. Tehlikelerle karşılaşma, düşmanca davranışlarla karşılaşmanız muhtemel. Dışta agresiflik yaratabilecek Mars etkisi, içsel düzeyde eğer varsa ruhsal problemlerin uyanmasına neden olabilir. Harcamalar masraflar konusunda dikkatli olmak önem kazanacaktır; ortaklaşa gelir konusunda sorun çıkabilir. Mümkünse borç alıp vermemeye, yatırım yapmamaya özen gösterin. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; önümüzdeki 1 yıl boyunca doğal evinde olumlu bir şekilde yaşama bakış açınızı genişletecektir. Öğrenme arzusu ve kapasitesi artabilir; derin, soyut, felsefi ve dini konuları ilgi duyabilirsiniz. Yeni yaşam tecrübeleri idrak ve farkındalık eşliğinde artabilir. Uzun seyahatler düzenlemek, bilgi, görgü arttırma, yüksek öğrenim, adalet ve hukuk alanlarında uğraşlar, pazarlama, halkla ilişkiler konulu işler adına yeni seçenekler sunabilir. Basın, yayın, medya ve iletişim açısından destekleyici etkiler verir. Büyük kitlelere ulaşmak, sesinizi dünyaya duyurmak açısından çok olumlu. Cuma günü 8. evinizideki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, bprç, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka alanlarında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Katılacağınız davetler, bazı grup, klüp harcamaları oluşabilir; dostlarınızla para alış verişlerinden zarar görebilirsiniz. Beklediğiniz parasal desteklerde gecikme olabilir, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde ise bazı kesintiler oluşabilir. Ancak ev ya da emlak ile ilgili olarak bu araştırma ve çalışma gerektiren alanlarda hızlı ilerleme sağlayacaksınız; ailenizden de destek alabilirsiniz. Ani bir emlak alım satımı kar bırakabilir. Hafta sonu hayat görüşünüzde ani bir dönüşüm yaşamanız, edineceğiniz bir tecrübenin sizde iz bırakması, ani uzun bir seyahat oluşması mümkün. Eğer öğrenci iseniz, hayatınızda yeni bir dönem başlıyor diyebiliriz. Dini ve felsefi soyut kavramlarla hafta sonu derinden ilgilenebilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna geçecek; bu süreçte ikili sosyal ilişkiler canlanabilir. İyi giden ilişkilerde yoğunluk olabilir ve ortaya koymayı cesaret edemediğiniz konularda kendinizi  ifade etme gücü bulabilirsiniz. İlişkiler daha net hale gelebilir Ortaklar arasında kavgalara, düşmanlıkların açığa çıkmasına da vesile olabilir. Eğer partnerinizle ilişkinizde sorun varsa, tartışmalar, fikir ayrılıkları, birbirini dinlememe ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Fikirsel, mantıksal ve hukuksal çekişmeler görülebilir, avukatlık gelişmeler yaşanabilir. Bu transitin gerçek anlamı, bireysel enerjilerin ortaklaşa çalışma yolu ile en yüksek seviyeye çıkarılmasıdır. Salı günü ise Jüpiter 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; önümüzdeki 1 yıl boyunca miras, başkalarının ya da ortaklaşa para, menkul ve gayrimenkul kaynaklardan faydalanabilme imkanı verir. İş ilişkileri ve iş konusunda taban oluşturmak açısından kredi almak, başkalarından destek almak gibi konularda olumludur. Stres, sıkıntı, anlaşmazlık gibi durumlar için iyileştirici ve psikolojik olarak da farkındalık sağlayabilir. Ruhsal ve dinsel yönde yenilenmek mümkün. Mistik, felsefi, mistik konularda araştırmalar yoğunluk kazanabilir. Kişinin kendi içine dönerek olgunlaşmasına, bilgilerine yeni tatlar katarak kapasitesini arttırmasına yardımcı olur; araştırma dürtünüzü yoğunlaştırabilir. Cuma günü 7. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte partneriniz ya da ortağınızla aranızda otorite tartışmaları, fikir ayrılıkları, bazı anlaşma sözleşmelerde onay alamama ve iptaller, hukuksal konularda otorite ya da karar baskısı oluşabilir. Sabırlı ve sorumlulukların farkında olmak önem kazanabilir. Bunun yanında, partnerinizle ortak bir tatil, eğitim kararı, yayıncılık, ticaret alanında ani fikir birlikleri oluşabilir. Yaratıcı zekanızı aktif olarak kullanabilecek ve orta noktalarda buluşabileceksiniz. Hafta sonu ise ümidinizi kestiğiniz bir yerden sürpriz bir destek alabilir, ani içe doğuşlarla sezgilerinizi konuşturabilirsiniz. Psikolojik ve ruhsal olarak yapılacak çalışmaların etkisi büyük olabilir. Kendinizden bile sakladığınız bazı yanlarınızla yüzleşip rahatlayacaksınız..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü Mars, 25 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecek; bu süreçte kişisel ego iş alanına ve çalışmaya yönelecektir. Yoğun bir çalışma dönemine hazır olun; başarılarınızdan gurur duyabilirsiniz.. Başkaları için bir şeyler yapabilmek, hizmet vermek mümkün. Emir altında çalışmak zor geleceğinden iş ilişkilerinde stres yükselebilir. Sağlık yönünden ise bulaşıcı hastalıklar, iş kazaları, aşırı çalışmadan fiziki savunma sisteminizin zayıflaması ve stres oluşabilir. Katılacağınız fiziksel aktiviteler, kişisel bakım çalışmaları olumlu etki verebilir. Hırsızlık, bir eşyanızın çalınması veya kaybolması, yardımcılarınızla tartışmalar yaşanabilir. Salı günü ise Jüpiter, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Başak burcuna geçecek; önümüzdeki 1 yıl boyunca diğerleri ile samimi diyaloglar, iyimser ilişkiler kurabilirsiniz. Her tür ortaklık kurmak ve ilerletmek, evlenmek, önemli anlaşmalar, sözleşmeler imzalamak, taşınmak adına enerjilerini sizlere gönderecek. Yardımlaşma gerektiren meslekler, avukatlık, danışmanlık, sosyolog ve doktorluk gibi mesleklerde imkanlar oluşabilir. Bu süreçteki mahkeme konuları olumlu ilerleyebilir. Karşılıklı iletişim sayesinde ilişkilerde huzur yakalanabilir. Yabancı uyruklu bir eş ya da ortak da getirebilecek bu görünüm, geçmişi ve düşünceleri farklı birine işaret edebilir. Cuma günü 6. evinizdeki Aslan burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma ortamınızda yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat bağlantılı konularda aksilikler, gecikmeler yaşamanıza neden olabilir. Çalışma ortamınız, müşterileriniz ya da iş arkadaşlarınız, tabii bunun yanında sağlığınızla ilgili olarak bazı gelişmelere hazır olun. Bunun yanında ise ani bir kazanç imkanı, gelirinizde bir değişim yaşamanız mümkün. Titiz ve sistemli çalışkanlığınız size gelir sağlayabilir. Hafta sonu ise dost çevrenizden güçlü kişiler sayesinde önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz; onları dinlemenzde fayda var. Arkadaş ve grup ilişkileri sayesinde önemli bir tanışma yaşayabilirsiniz. Bir klüp ya da grup çalışması için imza atabilir, görüşmeler yapabilirsiniz..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder