2 Ağustos 2015 Pazar

2 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay güne Kova burcunda başlamasının ardından 01:02'de Venüs ile karşıtlık içinde olacak; özgürlük ve bağımsızlık duygusunun artması ile her istenilenin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce oluşabilir. İnsanlarla kontakt kurma dürtüsü yükselebilir ve karşımızdakilerin fikirlerini bu konuda pek önemsemeyebiliriz. İsraf ve aşırılık da verecek olan bu zıtlık, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve kısa süre sonra 01:36'da da Balık burcuna geçiyor; Bu geçişle birlikte duygusal yanımız daha öne çıkabilir ve hayallerle gerçekler arasında gidip gelebiliriz. Merhamet ve şefkat ile yardımlaşma gereken durumlara dahil olabiliriz. Çevremizdekilerle rahatlıkla empati kurabilir, ön sezilerimizi çalıştırabiliriz. Manevi duygular yükselebilir ve bazı iniş çıkışlar sonucu sevinç ya da mutsuzluk gözyaşları oluşabilir.

08:52'de, 14 Mart'tan bu yana geri harekette olan Satürn ileri harekete geçmek için kolları sıvayacak. Bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/07/saturn-geri-hareketi-bitiyor-2-agustos.html adresinde okuyabilirsiniz.

16:27'de ise Ay bu kez de Neptün ile kol kola giriyor; güçlü bir etki olsa da kolay farkedilmeyebilir. Çevremizdeki kişilere karşı olan hassasiyetimizde artış olacağından suistimallere de açık olabiliriz. Birileri ile yakın olmak, özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alıp incelemek isteği verebilir. Fark etmeden gerçeklerden kaçmaya meyil gösterebiliriz. Kuşkulara ve aldanmalara açık olabileceğimiz gibi, dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara neden olabilir.

Merkür ve Uranüs arasındaki üçgen açı 17:50'de netlik kazanacak ve tüm gün de etkili. Zihinsel uyanış, fiziksel canlılık vererek rutinden kurtulma sağlayabilecek bir transit. Yaşama orijinallik, kalite ve heyecan katabilir. Yaratıcı düşünceler, bir oluşun önemli püf noktasını yakalayış ve telepatik özellikle öne çıkabilir. Kafamızda adeta ard arda ampuller yanabilir. Beklenmedik iyi haberler alınabilir. Öğretmenler, yazarlar, öğrenciler, konuşmacılar, fizik-matematikçiler, araştırmacı ve bilgi arayıcıları için ilham verici bir gün. Arkadaşlarla, yakın çevre ile yeni tecrübeler, heyecanlar yaşamak, arkadaşlıklar kurmak adına olumlou. Bilinmedik yerler bizleri daha fazla çekebilir. Mümkünse bugün normal yaşantınız dışına çıkıp enterasan aktviteler planlayın. Bu değişim bizleri yaşamın değişik yönü ile tanıştırabilir ve iyi bir enerji yüklemesi yapabilir.

23:39'da Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm ile derin duygu ve hissedişlerimiz daha canlı olacaktır. Bir olayın olabildiğince derinine inmek isteyebiliriz. Güzel ve gizemli konulara ilgimiz artabilir; kafamızdakilere tutku ve ihtirasla sarılabiliriz. Araştıma gerektiren tüm alanlarda kolayca ilerleyebilir; bir detektif gibi iz sürebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder