21 Ağustos 2015 Cuma

21 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, güne Akrep burcunda giriyor; en zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmemek ve tepkilerimizi, düşündüklerimizi kolay ortaya dökmemek hatta bazen dışarıdan bizlere bazılarının ulaşamaması mümkün. Bazen anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olabiliriz. Gizliliğe önem verebilir, kendimize ise fazla güvenebiliriz. Hafızamız ise bugn bizi pek yanıltmayacaktır.

04:02'de Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı, kavgalara, gerginliklere, alınganlıklara ve tabii duygusal patlamalara olanak tanıyan bir görünüm. Kazalara da açık olabileceğimizden dikkatli olunmalı. Ufacı bir şey bile bizi aniden tehdit altındaymışız hissine yöneltebilir. Aceleciğe, kritik ve riskli hareketlere kolay meyledebiliriz. 

05:53'te ise Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen duygusal olarak tatmin edebilecek bir görünüm; bu saatlerde dua, niyet, namaz, meditasyon, şükür çalışmaları verimli olacaktır. İç dünyamızla kolayca temasa geçebilir, hayallerle gerçekleri birbirinden ayırabilir ve isabetli seçimler yapabiliriz. Özellikle sanatsal çalışmalar yapanlar adına oldukça verimli olabilecekleri bir erken sabah olacaktır. Hafta sonu etkili olacak Güneş ve Satürn arasındaki kareyi de dua ederek karşılamak adına güzel bir görünüm.

14:57'de Ay ve Pluto arasında oluşacak ılımlı etkileşim derin duygu ve hissedişleri harekenlendirebilir. Gizemli olan konulara ilgimiz artabilir ve görünenin ardını merak edebiliriz. Bizlerde var olan bir ilginin ise gün ortasında kendini belli etmesi mümkün. Bir konuyu kafamıza takıp üzerinde çalışabilmek, konsantre olabilmek adına olumlu kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder