25 Ağustos 2015 Salı

25 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay güne Yay burcunda başlamakta; 01:03'te ise Merkür ile bir kare açı gerçekleştirecek. Bu pozisyon ilişkilerde kritik saatlere işaret edebilir. Hisler ve duygular mantığın esiri olabileceği gibi Yay burcu etkisi ile aşırı cesaret içerebilir; konuşmalar sertleşebilir. Problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşursak işler daha da terse dönebilir. Duygusal ve fiziksel rahatlama yolları, dinlenmek, olayları akışına bırakarak, sözlerin ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en doğrusu olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 07:21'de Oğlak burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

Oğlak etkisi ile gerçekçilik, kararlılık ve olgun davranışlar üzerimizde etkili olabilir. Sorumlulukların ve görevlerin bilincinde olabilmek, adil davranışların önemini bilmek biraz da soğuk ve ciddi görünüm sergilemek bu etki altında mümkün. Azim ve disiplin eşliğinde hedeflere ulaşmak adına zorlukları göze alabilir ve çalışmaktan keyif alabiliriz. Hayata karşı biraz daha katı bir tutum serilememiz ise olası.

09:47'de Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı biraz karamsarlığa neden olabilir. Hedeflerimiz yolunda engelleniyormuş, desteklenmiyormuş gibi düşünmek ve geçmişi belki suçlamak mümkün. Bu hisleri depresiflik yerine farklı bakış açıları oluşturmak adına bir motivasyon gibi görmeli ve değişik yönlere yüzümüzü çevirmeliyiz. Kare açılar harekete geçmeyi kolaylaştırır; unutmamak gerek.

10:34'te Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı ise gerçekten güzel etkiler içermekte; 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumunu aktive edebilecek nitelikte bir transit. Ay önceden hareket sağlayacak. Kendimizi psikolojik ve fizik açısından uymlu bir harmoni içinde hissedebilir; bu ruh hali içinde samimi, rahat ve olumlu davranışlar sergileyebiliriz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için uygun bir zaman. Diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkmak mümkün görünmekte.

12:44'te de Ay ve Jüpiter arasında netleşecek üçgen açı bu görünüm daha da pekişecektir. Gerçekten mutluluk, refah ve şans adına çok olumlu bir görünüm. Çevremizdekilerle sıcak ve arkadaşça ilişkiler kurabilir, duygusal ve fiziksel cömertlik sergileyebiliriz. Başkasına yapacağımız yardımı aslında kendimize yaptığımızı farketmek de mümkün. Hayatın farklı yönlerine eğilmek, değişik hayat tecrübeleri edinmek, hayata daha geniş bir çerçeveden bakabilmek mümkün görünüyor.

22:31'de oluşacak Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim de çevremize karşı olan hassasiyeti arttırabilir. Kendimizden evvel başkalarını düşünmek kolaylaşacaktır. Mistik dini konulara ilgimiz artabilir; yalnız kalığ iç dünyamıza çeklimek isteyebiliriz bu akşam. Dualar, niyetler açısından da olumlu bir transit.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder