7 Ağustos 2015 Cuma

7 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, güne rahat ettiği Boğa burcunda ilerleyerek başlıyor; bir kaç bün öncesine göre daha sakin, daha dayanıklı ve güçlü, bir o kadar daha yumuşak başlı olmak mümkün. İstikrarlı ve dengeli çalışmanın önemini kavrayabilir ve uzun vadeli hedeflere sahip olabiliriz. Konfor, lüks ve rahatlık ise önem arz edebilir; maddi değerlere ilgi gösterebiliriz.

03:44'te Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı sayesinde bu saatlerde ayakta olanlarımız için derin duygusallık tutku ve ihtiras dolu konular öne çıkabilir; istediklerimizi taa derinlerimizde hissedebilir, güç ve irade ile hedefler belirleyebiliriz. Bir fikri kafaya takmamız bu saatlerde uyku kaçırabilir; dikkat.

05:02'de Ay ve Güneş arasında oluşacak kare ise davranışlarımızın gerginleşmesine pek müsait. Bazı küçük problemler sabah erken saatlerde dikkat edilmezse krize dönüşebilir; duygusal dalgalanma hissedebilriz. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yenildiğini düşünmek bu transit etkisiyle kolaylaşacaktır; ilişkilerde sorun yaşanabilir.

10:08'te ise Merkür ve Jüpiter kavuşumu Aslan burcunun son derecelerinde netlik kazanacak; gün boyu etkili. Bilgi toplama, merak ve ilgi artışı, iletişim kurma arzusu, kalıcı bilgilere ulaşma açısından olumlu. Bilgi ve anlayış açısından bereketli diyebiliriz. İletişimde, haberleşmede yoğunluk yaşanacaktır. Fikir değişikliği yapmak adına etkili; ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta ise bu dereceye olan Satürn karesi. Biraz endişe korku ve engeller yaşatabilir. Ancak kararlı ve özgüvenli hareketlerin malum önü her zaman açık. Karşımızdakilere konuşma fırsatu bile vermeden adeta fikirlerimizi dile getirmek adına yorgun düşebiliriz. Yazmak adına harika bir gün; düşünceler zorlanmadan kaleme akabilir. Alış veriş, seyahat hareket getirebilir. Şayet bugünlerde hareketlerimizi kısıtlayıcı bir zorunluluk varsa, bu cehennem azabı gibi gelebilir.

16:18'te Ay ve Chiron arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; bu etki ile yetersizliklerimiz, eksik yanlarımızla ilgili doğru tesbitler yapabilmemize belki çevremizden yardım görebilmemize neden olabilir. Sağlık açısından da olumlu etkilere sahip. Bazı konuları kafamızda netleştirebilir ve çıkar yollar üzerinde fikir üretebiliriz.

Merkür 22:14'te, 28 Ağustos'a kadar kalmak üzere Başak burcuna yerleşecek; fikirsel zenginlik, iyi organize olabilme, iletişimi olumlu kullanabilme, hızlı ve verimli çalışma yolları bulabilme açısından olumlu. İş ilişkileri yoğunluk kazanır ve mantık öne çıkabilir. Konuşabilme rahatlığı, doğaçlama kapasitesi çalışma ortamında başarı getirebilir. Planlamada, ayrıntıları hesaplamada, kusursuz iş çıkarmada çok olumlu. İş ortamlarında tüm ilişkilerde akıcılık oluşabilir. Sağlık ve kişisel bakım konularında hareketlenme mümkün. Diğer yandan ise eleştirici yanımız aktiflik kazanabilir; çevremizdekilerin canını sıkmamız olası. Sevmediğimiz işlerle meşgulsek huzursuzluk, yakınma, kararsızlık yüksek olabilir. Dedikodu ve eleştiriler bu transitin olumsuz yönleri. Toparlarsak olumlu olarak, metotlu, dikkatli, titiz, çalışkan, detaylarda çok iyi, iyi bir işçi, çalışan veya organizatör, pratik, sağduyulu, matematikte, hesaplarda iyi, mantıklı ve araştırmacı olabiliriz ancak olumsuz olarak ise, fazla dırdırcı, huzursuz, sürekli şikayet eden, dedikoducu, sinirli, aşırı mantıklı, kuru ve hayal gücü dar, hastalık hastası, takıntılı davranışlar içine girebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder