15 Ağustos 2015 Cumartesi

16 Ağustos - 22 Ağustos 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk yarısı içinizde yükselen sevgi ve romantizmve kendinizi değerli hissetme dürtüsü, ani aşklara ani kurulacak arkadaşlıklara, hızlı alış verişlere ve cesaret isteyen girişimlere sizleri sürükleyebilir. Kendinizi düşüncesizce ortaya koymak, yeteneklerinizi üst düzeyde kullanmak isteyebilirsiniz. Ama unutmamak gerek ki Venüs geri harekette ve yeni ilişkiler sonradan can yakabilir. Düşüncesizce yapılacak alışverişler sonradan pişmanlık oluşturabilir. Çocuklarınızla aranızdaki problemleri düzeltmek adına harika etkiler var. Eski aşklar bir anda tekrar gündem oluşturabilir; dikkat. Hafta arası dalgınlıklar, konsantrasyon eksiklikler bazı ufak aksiliklere sebep olabilir. Çalışma ortamınızda her duyduğunuza inanmayın. Sağlık alanında da her önünüze düşecek formülü denemeye kalkmayın. Aşırı hayalperest düşünceler sizi günlük detayları atlamaya yöneltebilir ve bu yüzden hata yapabilir, kontrolünüz dışı gelişebilecek problemler yaşayabilirsiniz. Terapi ve manevi çalışmalar hafta içi bir çok rahatsızlığı çözebilecektir. Hafta sonu ise yılın zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi duygusal olarak zorlayabilir; aşk ilişkilerinde çocuklarınızla ilişkinizde inatlaşma, hırs, endişe duyguları yükselebilir. Riskli yatırımlar açısından hiç uygun günler değil. Ayrıca konu ne olursa olsun harcamalar açısından olumsuz bir transit. Parasal yatırımlarda çok dikkatli olunması gerek. Ortaklaşa gelir, vergi, sigorta, kredi, borç alanlarında sizleri zorlayabilir; eş gelirinde problemler yaşanabilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftanın ilk yarısı eviniz, aileniz, gayrimenkulünüzle ilgili belki alış verişler belki davetler ya da bakım onarım işleri ile uğraşmak, ailevi konularda daha sevgi dolu problemleri ele almak fırsatı bulabileceksiniz. Yaratcılılığınızı eviniz ve aileniz için kullanmanız mümkün. Daha önce ertelediğiniz bir davet, bir alış veriş için istek duyabilir, aile üyeleri ile ilişkilerinizde canlanma yaratabilirsiniz. Aniden emlak alım satımları bazılarınız için gündem oluşturabilir ve uzun zamandır sizi rahatsız eden bir bağımlılığınınızı rahatlıkla geride bırakabilirsiniz. Hafta ortası dost çevrenizden her duyduğunuza inanmayın; bazen gerçekler sizin gözünüzde canlandırdığınızdan farklı gelişebilir. Sevgilinize ya da çocuklarınıza öğretmen nidasıyla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Baze endişe, korku içeren ilişkiler içine girebilir; sustimal edilebilirsini, dikkat edin. Hafta sonu ise yılın zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn arasındaki kare sizi aile içinde ortak fikir birliği oluşturmanız gereken alanlarda zorlayabilir. Evinizle ilgili bir anlaşma ya da sözleşmede aksilikler oluşabilir; avukatlık konular oluşabilir. Eşinizle samimi ilişki kurmakta zolranabilirsiniz. Aile büyüklerinin de sağlıklarına bu günlerde dikkat edin. Sizi zorlayacak, yavaşlatacak alan eviniz ve aileniz olacaktır..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftanın ilk yarısı ani gelişebilecek grup aktiviteleri davetler sayesinde hızlı günler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle birlikte organize edilebilecek girişimler oluşabilir. Ticaret, yayıncılık, ulaşım, seyahat gibi alanlarda hızlı gelişmeler oluşabilir, idealler şekillenebilir. Bazı kararlarınız dost çevresinden etki alabilir, size destek olabilirler. Eski bir tatil planı, daha evvel gidilmiş yerleri ziyaret etmek gibi organizasyonlar oluşabilir. Toplumsal olaylar daha fazla ilginizi çekebilir ve bu konuda iletişiminiz yoğunlaşabilir. Hafta ortası ise önemli kariyer konularında endişe ve korkularınız uyanacak.. Önemli iş kararlarını bu hafta vermemeye çalışmak en doğrusu olacaktır. Kariyer ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde hayalleriniz ve gerçekler çatışabilir; evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Büyükleriniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Öğretici yanınız daha öne çıkabilir; vaazler vermeye kalkabilirsiniz. Hafta sonu ise yılın zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi günlük detaylar ve sağlık açısından zorlayabilir. İş ve çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. İletişim cihazları ve ulaşım araşları açısından ve en önemlisi sağlık yönünden dikkatli olmalı ve kendinize özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizden de hastalık haberleri gelebilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk yarısı aniden gelişebilecek kariyer fırsatlaro ya da otorite figürlerinden gelebilecek destekler kazancınızla ilgili olarak sizi mutlu edebilir. Üzerinde bir süredir hazırlandığınız gelir odaklı görüşmeler açısından birden bire fırsatlar oluşabilir. Yeni teklifler açısından acele etmeyin; sonradan pişman olabilir ya da umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Hafta ortası ise basın, medya aracılığı duyacağınız her habere inanmayın. Yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim alanlarında hayalleriniz ve gerçekler birbirini tutmayabilir. Öğretmen ya da eğitimciler için olumlu gelişmeler yaşanabilir ancak bunun dışında kafa karışıklıkları, endişeler ve korkular vermeniz gereken kararlarda sizleri zorlayabilir. Seyahatlerde özellikle dikkatli olmanızda fayda var; yanlış rezervasyonlar, adres şaşırmalar garip aksilikler sorun yaratabilir. Manevi, psikolojik, tıp, dini ya da felsefi alanlarda yazma çizme isteği yükselebilir. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi maddi olarak zorlayacaktır. Yapacağınız bir alış verişte, riskli, spekülatif yatırımlarda hiç şanslı değilsiniz. Pahalı objeler, eğlence ve kumar türü konular sorun yaratabilir; kesenize dikkat edin ve maddi bir girişim yapmayın, karar vermeyin. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde de bazı sorunlar yaşanabilir, dikkat..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftanın ilk yarısı aniden güzelleşme ve ilişkilerde yoüun ilgi bekleme dürtünüz yüksek olacaktır. İleriye dönük hedeflerinizi bu hisler altında tekrar düzenlemek isteyebilirsiniz. Yurt dışı, yabancı kültürler, hukuk, eğitim, medya, seyahat, dini ve felsefi görüşler açısından kendinizi öne sürmeniz, dikkat çekmeniz olası; aniden yükselecek özgürlük dürtünüzü bastırmakta zorlanabilirsiniz. Değişik düşünce tarzları daha fazla ilginizi çekebilir; yabancılarla iletişiminizde değişik dostluklar, rutin dışı tecrübeler yaşanabilir. Hafta ortası ise parasal kazanımlarınızla ilgili olarak yanlış karar vermeniz, hatalar yapmanız, yanlış ödemeler, gelirinizle ilgili bir görüşmenizde, seyahatinizde sorun yaşamanız mümkün. Harcama yaparken dikkatsizlikler oluşabilir. Önemli ödemeleri, gelirle ilgili kararları mümkünse bu haftaya denk getirmeyin. Bazı endişeleriniz, korkularınız para konusunda size yanlış yaptırabilir. Maddesel değerlerle ilgili çevrenize vaaz vermek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise yılın zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi kariyer ve otorite figürleri açısından zorlayacaktır; büyüklerinizle, amirlerinizle ilişkilerinizde engeller, aksilikler yaşanabilir. Kariyer açısından da riskli bir görünüm önemli başlangıçları, toplantıları ertelemekte fayda var. Kendinizi samimi bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftanın ilk yarısı daha fazla yalnız kalmak isteyebilir ve kendinize dönebilirsiniz. Bu durum yaratıclığınızın artmasına ve bir çek içsel uyanış, farkendalıklar hissetmenize yardım edebilir. Platonik olarak hissettiğiniz bazı duyguları çözümleme imkanı bulacaksınız. Ümidinizi kestiğiniz yerlerden doğabilecek ani yeni fırsatlar sizi mutlu edebilir. Kendinize önem vermeniz gereken günler. Gizli sayılabilecek her ilişki, iletişim, girişim sonradan sorun yaratabilir. Hafta ortası; ikili ilişkiler ve sağlık açısından sakın kendinizi kandırmayın, her duyduğunuza da inanmayın. Sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri oluşabilir. Öğretici yanınız ortaya çıkacak gibi. Partnerinizle ilişkinizde aşırı idealize ettiğiniz bir konuda yanıldığınızı görebilirsiniz. Aşırı hayalperest davranışlar suistimalleri de beraberinde getirebilir; önemli anlaşmaları, sözleşmeleri bu hafta içi erteleyin. Terapi ya da güvendiğiniz kişilerden danışmanlık almak uygun olabilir. Hafta sonu ise yılın zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi psikolojik açıdan zorlayıcı bir görünüm.; bazı bilinçaltı korkularınız, endişeleriniz karar vermenizde engeller oluşturabilir. Konsantrasyonunuzda sorun olabileceğinden trafikte ve iletişimde problem yaşanabilir. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı haberlere üzülebilirsiniz. Tatil, eğitim, ticaret, yayıncılık alanlarında kontrolünüz dışı gecikmeler, aksilikler olşabileceği gibi, komşularınız, kardeşlerinizle samimi ortamlar yaratmakta zorlanabilirsiniz. Önemli kararlarınızı bu hafta sonu vermeyin..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftanın ilk yarısı katıldığınız davetlerde, organizasyonlarda, grup aktivitelerinde ani dostluklar kurulabilir ya da eski partnerinizle burun buruna gelebilirsiniz. Bazı arkadaşlarla hızlı gelişen ortaklıklar kurulabilir ancak önceden planlanmış olmasına dikkat edin. Dostlarınız size zorlandığınız bazı konularda fikirsel olarak destekler verecektir; önemseyin. Hafta ortası ise iç görünüz, medyumik yetenekleriniz hızlı çalışabilir. Hastalıklar ya da zayıf noktalarınızla mücadele konusunda bu hafta yeteneklerinizi kullanabilecek ve yoğunlaşabileceksiniz. Ancak bazı detayları takıntılı bir şekilde kafaya takma potansiyeliniz yüksek. Çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkilerinzde kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Önemli iş toplantıları, görüşmeleri sizde endişe yaratabilir. Ana resme odaklanmak bazen satır aralarında sorun yaratabilir. manevi çalışmalar açısından olumlu bir hafta içi; merhemetli ve yardımsever yanınız fazlaca aktif olacaktır. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi dost çevrenizden vurabilir. Özellikle katılacağınız bazı aktiviteler, organizasyonlar harcamaları arttırabileceği gibi, toplumsal konularda da gider oluşabilir. Gelirinizde bazı kesintiler sizi üzebilir. Arkadaşlarınızla para alış verişleri içinde olmamaya dikkat edin. Bazı dostlarla hafta sonu aranozdaki ilişkde sorun yaşanabilir. Eğer dostlarınızdan maddi destek bekliyorsanız, bu hafta sonu üzülmeye hazır olun..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftanın ilk yarısı kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde ani gelişmeler size terfi, yeni projeler, yeni müşteriler ya da farklı çalışma ortamları getirebilir. Önceden hazırlandığınız konularda haftanın ilk yarısında harekete geçebilirsiniz. Özellikle eski başvurular tekrar gündem oluşturabilir. Eski partonlarla, amirlerle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Sağlık açısından hızlı gelişmeler yaşanabilir. Günlük işleri sorumluluk ve görev bilinci sayesinde hızlıca ele almanız mümkün.. Rutin dışı sistemler, yöntemler geliştirmek günlük hayatta sizi ileriye taşıyabilir. Şeker hastaları ise kendilerine dikkat etmeli. Hafta arası dost çevrenizde katılacağınız organizasyonlarda bazı endişeleriniz, korkularınız uyanabilir. Bazı dostlarla ilişkinizde hayalleriniz ve gerçekler birbirini tutmayabilir. Hatalı kararlar, dikkat eksikliği çevreniz ile ilişkinizde sorun çıkarabilir. Aşırı vaaz verir tarzındaki konuşmalarınız, dostlarınız tarafından garipsenebilir. Yoğun sosyal hayat sizi amacınızdan uzaklaştıracaktır; belki biraz yalnız kalmak daha iyi gelebilir. Aşk ilişkinizde ve çocuklarınızla sorunlarınızda dostlarınız kafanızı karıştırabilir. Arkadaşlarınızla alışveriş yapmamanız onların fikirleriyle yatırım girişimlerinde bulunmamanız bence hafta içi için daha uygun. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi sizi sorumluluklarınız ve görevlerinizle ilgili olarak zorlayacak görünüyor. Aile büyüklerinden hastalık haberlerine üzülebilir, kariyerinizle ilgili bir girişimde problem yapayabilirsiniz. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde samimiyet yakalamakta zorlanacağınızdan önemli kariyer görüşmeleriniz, başvurularını bu hafta sonuna denk getirmeyin. Karamsarlık ve depresfi duygular hafta sonunda size problem yaşatacak gibi.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftanın ilk yarısı yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve pazarlama alanlarında önceden hazırlıklarını yaptığınız planlarınızda aniden hızlanma yaşayabilir ve yaratıcılığınızı gözler öneüne sergileyebilirsiniz. Hızlı gelişen konserler, sergiler belki hızlı internet girişimleri yeteneklerinizi geniş çevrelerle paylaşma fırsatı yaratabilir. Yabancı kültürlerle ilgili eski tecrübeler tekrar yaşanabilir. Hukuksal bir davada fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Hafta arası ise bazı sorumluluklar ve görevler sizde endişe ve korku yaratabilir; kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Kariyerle ilgili konularda duygusal dügenliğinizi oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Ev, aile ve iş arasında kalmanız muhtemel. Otoritenizi ortaya koymakta sorun yaşayabilir; bazı dikkatsiz davranışlar içinde olabilirsiniz. Kafa karışıklıkları nedeniyle önemli toplantılarda, iş seyahatlerinde dikkatinizi toplamanız önem arz edecektir. Ailevi ilişkilerde sorumluluk ve görev içerikli söylemler yapmaya çok müsatsiniz. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi nedeniyle entellektüel bilgi kapasitenizde yetersizlik hissedebilir, kendinizi suçlayabilirsiniz. Bazı seyahtlerde, hukuksal konularda, eğitim pazarlama alanlarında kontrolünüz dışı gelişmeler aksilikler oluşturabilir; hafta sonu çok dikkat. Hayat felsefenizi sorgulamak isteyebilirsiniz zira inançlarınız çakışabilir. Bazı psikolojik problemler ise depresif duygular yüzünden uyanabilir ve uykusuzluk çekebilirsiniz. Psikolojik rahatlama, manevi çalışmalar sizlere fayda sağlayabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftanın ilk yarısı uğraş ve irade gerektiren eviniz, aileniz ya da emlağınızla ilgili borç, kredi, vergi, sigorta, prim, miras ve nafaka alanlarında hızlanmalar görülebilir. Aile desteğiniz hızlıca göreceksiniz; bazı emlak satışları hızlı bir şekilde kara dönüşebilir. Ailevi bazı konularda hızlı çözülmeler, belki farklı yönetemler denemek işleri sonlandırabilme fırsatı doğuracaktır. Evinizle, emlağınızla ilgili bir değişim, yenileme çalışması için kolayca kaynak oluşturabilirsiniz. Hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında, önemli kararlar vermekte zorlanabilir; dikkat eksikliği, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Seyahatlerinizde aksilikler, hatalar oluşabilir; yola şaşırabilirsiniz. Bu alanlarda yanlış kararlara çok açıksınız dikkat. Yabancı kültürlerde kendinizi eksik hissettiğiniz bazı konularda hedef belirlemek en doğrusu olabilir; yakın çevrenize bu anlamda güvenin ve fikir danışın. Medya aracılığı ile balon haberler duyulabilir. Farkolı kültürlerdeki tıbbi formüller ilginizi çekebilir. İkna gerektiren alanlarda ise hafta içi pek başarılı olamayabilirsiniz. Hafta sonu yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi nedeniyle harcamalar, borçlar sizi üzebilir. Gelirinizle ilgili bazı kesintiler sizde endişe yaratabilir. Psikolojik olarak kendinizi yetersiz hissedebilir ve gelecekle ilgili korku duyabilirsiniz. Sosyal yaşam da masraflar konusunda bu hafta sonu tehlike yaratabilir; bütçe dengelerinizi korumaya özen gösterin, dostlarınızla her sırrınızı paylaşmayın. Bazı arkadaşlarınıla olan ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftanın ilk yarısı eski partnerle, eski meslektaşlarla karşılaşmanız mümkün. Bazı eski anlaşmalar, sürüncemede olan sözleşmelerle ilgili ani kararlar alınabilir. Eşinizle tatil, seyahat programları oluşturabilirsiniz. Ortaklaşa ilişkilerde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız yakın çevre aracılığı ile partner adayı ile tanıştırılabilir; ya da ilişkisi düzgün gidenler ilişkilerini daha da pekiştirebilir. Rutin dışı geziler, farklı iletişim tarzı ikili ilişkilerinizde mucizeler yaratabilir. Taşınma konuları, farklı iletişim cihazları, araçlar konusunda birkir birliği oluşturabilirsiniz. Hafta arası ise maddi konulardaki endişeleriniz, korkularınız uyanabilir. Önemli borç, kredi, banka ya da ortaklık görüşmelerinde hata yapmaya meyillisiniz. Kafa karışıklıkları, endişeli duygular, hesap hataları yaptırabilir. Duygusal iniş çıkışlar bakış açınızda sorun yaratabilir. Para konusunda etrafınızdakilere rahatlıkla akıl verebilirsiniz ama kendiniz önlem almada zorlanacaksınız; aman dikkat. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından olan Güneş ve Satürn karesi nedeniyle partnerinizle ilişkilerinizde sorumluluk ve görevler üzerinizde baskı oluşturabilir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler amirler tarafından engellenebilir; onay almayabilir. Söz sahibi olmak yönünde endişe duyabilirsiniz ve ikili ilişkilerinizde samimiyet kurmakta zorlanabilirsiniz. Hafta başı olumlu olan enerjiler maalesef hafta sonu tüm ilişkiler, anlaşmalar için fırsatlarını geri çekebilir. Önemli kararlar vermemeye özen gösterin, erteleyin. Bazı hastalıklar can sıkabilir. Hafta sonu eşiniz, ortağınızla ilişkinizi canlı tutmaya özen gösterin..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftanın ilk yarısı eski başvurular, eski iş arkadaşları, eski müşteriler ya da daha önce ele alınmış bazı projeler birden bire maddi gelire dönüşebilir. Çalışma ortamınızda haftanın ilk yarısı olumlu gelişmeler sayesinde kazanç elde edebilirsiniz; hazırlıklarınızı yapın. Bazı rahatsızlıklarda hızlı iyileşmeler görülecektir, tedavi açısından bu günlerin değerini bilin. Hafta ortası ikili ilişkiler konusunda hata yapmaya, endişe duymaya çok müsaitsiniz. Bazen aşırı merhmet göstermek suistimalleri de beraberinde getirebilir aman dikkat. Bu arada önemli sözleşmeler, anlaşmalar, el sıkışmalar açısından da kafa karışıklıkları, dikkat eksiklikleri sorun yaratabilir, hatalı adım atabilirsiniz. Önemli evrankları bu günlerde imzalamamakta fayda var. Eşinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şifacı yanınınıza ihtiyaç duyabilirler. Rekabet gerektiren konularda yenilgiye baştan kabullenme riskiniz var. Hafta sonu ise yılın en zorlu açılarından biri olan Güneş ve Satürn karesi nedeniyle yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarındaki bazı detaylar günlük işlerinizde sorun yaratacaktır. İyimserlik göstermekte zorlanabilirsiniz. İkna gerektiren işlerde pek başarı gösteremeyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda problemler oluşabilir; müşteri, iş arkadaşları ile ilişkide aksilikler oluşabilir. İleriye dönük hedefler satır aralarına takılabilir. Sağlık açısından da riskli bir hafta sonu; kendinize özen gösterin ve enerjinizi düşürmeyin. Özellikle kalp hastalarının dikkatli olması gereken bir hafta sonu..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder