23 Ağustos 2015 Pazar

23 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay haftanın son gününe Yay burcunda ilerleyerek başlıyor; sınırsız bilgiye merak, yardımseverlik, enerji, coşku ve iyimserlik gün içinde öne çıkabilir. Özgür düşünceye değer vermemizin yanı sıra geleneksel yaklaşımlarda da bulunabiliriz.. Uyumlu tavırlar ve açıkfikirlilik, bizleri lafını esirgemeyen bir hale sokabilir. Bilgiyi paylaşma yolunda göstereceğimiz enerji ise  felsefi konuların, eğitim, yabancı kültürler, hukuk ve yargı ile ilgili görüşlerin öne çıkmasına olanak sağlayabilir.

02:25'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak olumlu görünüm yardımlaşma içeren konularda bizlere destek verebilir. Çevremizdekilerden yardım alabilir, onlar sayesinde hedefler oluşturabiliriz. İzleyeceğimiz yol açısından onlara kulak vermek gerekebilir.

04:30'ta Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare açı iyi niyetin bazı problemleri küçümsememize neden olabileceği yönünde etkili olacaktır. Bazı sorunları gereğinden fazla hafife alabilir hatta kendimizi dev aynasında görebiliriz. Kibir ve ego ilişkilerde sorun yaratabilir.. O küçümsediğimiz problemler ise maalesef etki geçtikten sonra kafamızı tekrar yorabilir.

13:37'de Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere Başak burcuna ayak basacak; görevlerin, sorumlulukları bilmenin, kendimizi kontrol etmemizin gerekli olacağı bir süreç. Yaşamak için gerekli şeylerin yapılması, çalışma tekniklerinin, çevre koşullarının düzenlenmesine uygun. Başkalarının emri altında çalışanların egolarını bastırıp bastıramadığı bu süreçte ortaya çıkabilir. Bu dönemde daha ziyade başkalarının ihtiyacına ve yönlendirmesine göre hareket etmeyi kabul etmek gerekebilir. Fiziksel sağlık konuları ile ilgilenme, bedenin ihtiyaçlarına her zamankinden fazla ihtimam gösterme görülebilir. Sağlık ve temizlik önem kazanacaktır. Olumlu olarak hizmet etmeyi seven, düzenleyici, mükemmellüyetçi, uzmanlık sahibi, analitik, pratik ve uzlaşıcı, mantıklı, entellektüel olabilir ama olumsuz olarak ise, sürekli tatminsiz, güven eksikliği, hastalık hastası, gergin, zayıf bir imaj ve hizmetçi ruhlu, çekingen, sürekli şikayet eden, kendi kendini tüketen bir hale girmemiz mümkün.

16:08'de Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı eski bakış açılarının, endişelerin, korkuların bizi ele alarak yanlışlara sürüklemesine neden olabilir. Bu saatte bir konuda karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak, önemli konuda adım atmak kesinlikle hatalı olacaktır; sonradan pişmanlık oluşabilir. Alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere de açık olabileceğimiz bir saat dilimi olacağından ilaç veya alkol vs. alımlarında dikkatli olmakta fayda var.

17:34'te Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen sayesinde daha önce gösteremediğimiz cesareti, özgüveni ortaya koyabilmek, liderlik yapmak, fizizsel güç ya da kararlılık gerektiren konularda harekete geçmek adına olumlu destek bulabileceğiz. Yeteneklerimizi rahatlıkla ortaya koyabilir ve kendi olanaklarımızla dış kaynakları birleştirebiliriz. Harekete geçmeyi sağlayacak bir telaş hissetmeniz mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder