10 Ağustos 2015 Pazartesi

10 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününe İkizler burcunda ilerleyerek giriyor. Bol iletişim dolu bir gün yarısı, yüzeysel de olsa bilgi alış verişleri ve çeşitli konular arasında derinleşmeden gidip gelmelerle haftaya giriyoruz.

07:45'te Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile yakın arkadaşlıklar, özel ilişkiler ve aşk meşk sevdasına düşürecek etkiler altında olacağız. Bu sevgi dalgası illa bir kişi ile değil, özel bir eşyayya, hayvana, mekana, iş veya nesnel olmayan şeylere de yönelebilir. Bazı şeyleri düzeltmek, güzelleştirmek ve yeni bir soluk kazandırmak için uygun bir sabah. Bu arada rehavet, tembellik gibi hisler de yoğunluk kazanabilir.

14:44'te Ay ve Jüpiter arasında netleşecek olumlu görünüm ise daha cana yakın olmaya ve insanlarla beraber olmaya bizi itebilir. Yardımlaşma içinde olabilir, ikna gerektiren örneğin halkla ilişkiler, pazarlama türü konularda başarı yakalayabiliriz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında etrafımızdakilerle destekleşim içinde olabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 15:08'de Yengeç burcuna geçene kadar açısız kalacak.

Yengeç burcu etkisiyle etrafımızdaki kişileri ailemiz gibi görüp, kollanmak, anaçlık yapmak isteyebiliriz. Duygularımız dalgalı olabilir; iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Sezgilerimiz ve manevi yanımız daha aktif çalışacaktır. Aile, ev, gayrimenkul konuları ise gündem oluşturabilir.

18:46'da ise Ay ve Ay Düğümleri arasında kare açı oluşacak; yaşamımızdaki negatif anılara daha fazla takılmamıza, kendimizi yetersizlikle, ilerleyememekle suçlamamıza neden olabilir. Amaçlarımız bizden uzak görünebilir. Enerjimizi düşürmemeye ve depresif duygular içine girmemeye özen gösterelim. Bu zorlayıcı enerjiyi, bakış açımızı değiştirip, farklı çözüm yolları oluşturmak yolunda olumlu kullanmak çok daha uygun olacaktır.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder