3 Ağustos 2015 Pazartesi

3 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ağustos'un ilk haftasına Ay'ın Balık burcunda ilerlemesi ile başlıyoruz. Duygu dünyamız renkli hatta gerçek dünyadan daha ilgi çekici bile olabilir. Etrafımızdakilere merhametli, sevgi dolu ve barışçıl hislerle yaklaşabilmemiz mümkün; nacak bunu abartmak her söylenene inanmamıza neden olabilir ve suistimalleri berabernde getirebilir, dikkat.

11:28'de Ay ve Chiron kavuşacaklar; hatalarımız, kendimizde eksik gördüğümüz yanlarımız gün ortasında falaca kafamıza takılabilir. Endişe ya da suçlama eğiliminde olmak ise işleri çözümsüzlüğe götürecektir. Bunu aksine yapıcı kullanabilmek adına, bakış açılarımızı değiştirmeye çalışmak, farklı çözümler, idealler belirlemek en doğrusu olabilir.

13:36'da, ileri harekete başlayan Satürn ve Jüpiter arasındaki kare kesinleşiyor; bu görünümbir kaç gün etkisini gösterecektir. Sert bir transit olmasına rağmen bazı faydalı ayarlamalara da neden olabilir. Aslında huzursuzluk, belirsizlik, şüphe, tereddüt, kuşku gibi hisler doğurabilir, ancak bunların ardı sıra sabırlı olmayı da öğretebilecek durumlarla karşılaştırabilir. Davranışlarımızdaki uygunsuz veya gereksiz urumları fark ederek bunları gerçeğe veya kanunlara uygun hale getirmemizde yardımcı olur. Ancak bir kaç gün yaşadığımız deneyimler kafamızı karıştıracaktır. Kendimiz hakkında ve kendi yolumuzu nasıl çizeceğimize karar vermemişsek zor bir zaman oluşabilir. Ne yapacağımızdan eminsek, ileriye dönük bazı ayarlamalar yapmak çok isabetli olacaktır. Çalışma hayatı, mesleki konularda bazı zorluklar oluşabilir. Belki eski şartlardan daha iyilerine vesile olabilir; faaliyet alanlarımızı ve limitlerimizi genişletebilir Burada dikkat etmek gereken nokta, sabırlı ve dikkatli olmak. Özellikle paranın da rol alacağını düşünürsek bu başlıklarda dikkatli davranmak büyük önem kazanır.

20:49'da Ay ve Mars arasında netleşecek üçgen açı ile özgüven ve cesaret duygularımız yükselebilir ve kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatlıkla kullanabiliriz. Grup liderliği yapmak, nerede, ne zaman, ne uygulamak gerektiğini bilmek açısıından oldukça olumlu. Rahatlıkla fiziksel güç gereken başlangıçlar yapılabilir. Ancak gerçeklerle hayalleri birbirine karıştırmadan amaçlarımız konusunda kendimizden emin olduğumuz girişimlere ağırlık vermek daha doğru olur.

23:36'da Ay ve Satürn arasında üçgen bir açı daha oluşacak; duygularımuzı rahatlıkla kontrol edebilecek, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebileceğiz. Zorluklara rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül sınırlarımızı ayarlayabilme açısından olumlu. Ciddi ve önemli otorite figürleri ile ciddi konuları konuşabilme, halledebilme açısından olumlu kullanılabilir. Ay bu açının ardından günü boşlukta bitirecek.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder