9 Ağustos 2015 Pazar

9 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe İkizler burcunda giriyor; iletişim ve bilgi alış verişleri ön planda. İkizler burcu yönetici gezegeni Merkür hızı sever; günümüz dolayısı ile hızlı bir akış içinde gelişebilir. Konudan konuya atlama, bir anda bir kaç işle uğraşma ve bol iletişim, Pazar günümüzü hareketli bir hale sokabilir.

00:48'te oluşacak Ay ve Neptün arasındaki kare açı hayalleri ve hafızamızdaki birikimleri ön plana çıkararak eski bakış açılarını, önyargıları, şartlanmaları hatta bazı endişeleri önemli hale sokabilir. Bu saatler önemli konularda karar vermek, önemli bir iş için harekete geçmek yanıltıcı olabilir. Dolayısıyla pek tavsiye edilmez. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz de yükseleceğinden suistimaller ve aldanmalara açık hale gelebiliriz. Alkol, ilaç ve gıda tüketiminde dikkatli olmak ise en doğrusu olacaktır.

02:32'de Mars, 25 Eylül'e kadar kadar kalmak üzere Aslan burcuna yerleşecek. Bu süreç kendimizi yeteneklerimiz yönünden ortaya koyma, neler yapabileceğimizi, kim olduğumuzu gösterme zamanı diyebiliriz. Kendimize olan güvenimiz artabilir ve her konuda iddialı davranabiliriz. Yaşam enerjimiz yükselecektir. Artan enerji eğlence, spor ve riskli işler alanında kullanılabilir Vurucu kırıcı olarak değil de daha rekabetçi olabiliriz. Aşk ilişkilerinde ise duygular daha ateşli olabilir ve istediğimizi hemen elde etmede aceleci davranabiliriz. Ayrıca kumar gibi zevklere yönelmek ve kazanacakmışız hissine kapılmak ise zarar getirebilir. Çocuklarla ilişkilerde fikir ve davranışlar tartışma halini alabilir. Onları anlamak güçleşebilir. Bazen gerçekten yapmak istemediğimiz şeyleri yapmabiliriz. Kendimiziş sınırlamak ise geri tepebilir. Olumlu olarak kendine güvenen, gücü bir noktada toplayan, organizasyon açısından yetenekli, doğal bir lider ruhu, gurura düşkün, başarılı olmak adına kararlılık, yüksek girişimci ruhu, kendini iyi ifade edebilme gibi özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak ise devamlı pohpohlanmak isteyen, aşırı gururlu ve kendini beğenen, kişilik ve ego çatışmalarına meyilli, risk almaya aşırı düşkün ve gösterişçi tavırlar üzerimizde etkili olabilir.

14:28'te Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim ile duygularımızı kontrol edebilmemiz ve olaylara mantık çerçevesinden bakabilmemiz mümkün görünmekte. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından oldukça olumlu. Dostluğun faydalarını görebileceğimiz bir zaman dilimi.

21:29'da Ay ve Uranüs arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek;  acelecilik, tatlı bir huzursuzluk verebilir. Kendimizi, çevremizdekileri canlandırmak, yeni bir hava katmak adına güzel bir enerji verecektir. Her zaman yaptıklarımızın dışında birşeyler yapabilir, yaratıcı zekamızı aktif kullanabiliriz. Evimizde ufak değişiklikler yapmak adına da kullanılabilir.

21:55'te ise Ay ve Chiron arasında netleşecek kare, eğer önceki görünümleri olumlu kullanamadıysak, kendimizi yetersizlikle suçlamamıza neden olabilir ve karamsar bir hal takınabiliriz. Ancak eğer doğru seçimler yapabildiysek, geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak, eksikliklerimiz için yeni bakış açıları, yeni çözüm yolları oluşturmamıza destek verecektir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder