13 Ağustos 2015 Perşembe

13 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Aslan burcu seyahatini sürdürecek bugün. Liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlı yanımız ve kişiliğimizin gücü çevremizdekiler tarafından kolayca farkedilebilir. Güneş gibi ışıl ışıl parlamak ve dikkatleri üzerimize çekmek ise yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi daha bir kamçılayabilir; övgüler ve iltifatlar ise gururumuzu okşayabilir. Eleştirilmek aslan bugün bize göre değil; kendimizi bu tarz girişimlerden hemen geri çekebiliriz. Sanatsal yanımız, drama yeteneğimiz sayesinde dünyayı bugün sahne gibi algılamak mümkün.

03:06'da Ay ve Düğümler arasındaki olumlu dokunuşlar geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak yeni hedefler oluşturmak belki çevremizdekilerle destekleşim olma sayesinde daha rahat ilerleyebilme açısından bizlere yardımcı olacaktır.

04:11'de ise dünden beri etkili olan Merkür ve Neptün karşıtlığı kesinlik kazanıyor.n Önsezilerimizin artması adeta başkalarının düşüncelerini okuyacak hale sokabilir bizleri. İhtiyaçlara karşı duyarlılığımız artabilir ve hassas olabiliriz. Bir yandan kafa bulanıklığı, karışıklığı, sahtekarlığa ve yalan dolana da yatkınlık veren bu transit akıl ve mantık kullanma ile hissedişleri takip etme arasında bizleri bocalatabilir. Mistik esrarengiz konulara ilgimiz artabilir. Disiplinli düşünce, açıklık, kesinlik isteyen işleri halletmek için hiç uygun bir gün değil. Yapılacakların altında hatalarr oluşabilir. Randevular, sözler, vaatler unutulabilir, yollar, sokaklar karışabilir, araba kullanmada dalgınlık, konuşma tutkluluğu, yanlış anlama, kasıtlı veya kasıtsız yalan söyleme gibi durumlar oluşabilir. Şaşırtıcı laflar etmek ya da başkalarından bu tarz sözler duymak  gayet mümkün. Akli rahatsızlıklara, sinir zayıflığına, psikosomatik durumlara, bilinçaltı ruhsal çatışmalara zemin hazırlayabilir. Yapacak en iyi şey yaşlı büyüklerin hatırlanması, ihtiyaç sahiplerine ile ilgilenmek ve onların fikirlerine değer vermek gibi nazik hareketler içinde bulunmak olacaktır. Bu açı gün boyu etkili unutmayın.

04:59'da ise Ay ve Mars kavuşacaklar; bu transit altında kendimizi her an kızmaya hazır oldukça ters hissedebiliriz. Sabah erken saatlerde bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler oluşabilir. Öfkelenmek gayet kolay olabilir. Vücudumuzdaki bazı potansiyel rahatsızlıklarda uyanma görülebilir. Plansız, düşünülmeden bir işe girişmek ise büyük hata olacaktır. Ancak kendimizi kontrol ederek, diğer zamanlara göre daha cesaret ve çabukluk hissederek bizlere güç gelen şeyler konusunda ilk adımı atabiliriz.

13:26 Güneş ve Uranüs üçgeni; dünden beri etkili ve bir kaç gün daha etkisini devam ettirecek.. Yılın önemli açılarından biri; ne de olsa söz konusu yıldırımların gezegeni Uranüs.. Yeni aktivitelere katılmak, kendimiz ya da dünya ile ilgili yeni buluşlar yapmak, daha evvel farkında olmadığımız bir çok şeyi keşfetmek için mükemmel bir fırsat. Güçlenmiş zihin hayatlarımızın çeşitli bölümlerini anlamamıza ve gerekli değişimleri yapmamıza fırsat verecektir. Anlayış, idrak, araştırma isteyen her türlü çalışmaları aktif bir şekilde yapabiliriz fakat bunlar çok rutin ve çok disiplin isteyen işler olmamalı. Çünkü bu etki altında özgülük ihtiyacı her zamankinden fazla olacaktır. Enerjimizin yüksek olacağı bu birkaç günü tembellik yaparak boşa harcamayın; ayağımıza gelen bu fırsatı olabildiğince yeni tecrübeler edinmek için kullanmak bizlere çok yarar sağlayacaktır.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder