4 Ağustos 2015 Salı

4 Ağustos 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay kısa br süre sonra 02:23'te Koç burcuna yerleşecek; cesaret, özgüven ve kararlılık gerektiren davranışlar adına oldukça uygun. Grup liderliği yapmak, fizik gücü gerektiren ya da daha önceleri bizi korkutan işlerimizi ele almak adına ideal; ancak iyice hazırlıklı olmadığımız konularda ise bu başlangıçlar sonradan pişmanlıklara neden olabilir. Kendimizi öne çıkarmak, korkusuzca ilerlemek adına uygun kullanılabilir.

05:52'de Ay ve Güney Düğüm kavuşumu gerçekleşecek; bu konum bu saatte ayakta olanlar adına biraz sabır gösterilmesi gereken bir süreç diyebiliriz. Yetersizlikler, belki engeller, belki geçmiş tecrübeler kafamıza daha fazla takılabilir. Bunu karamsarlık yolunda kullanmak yerine, bakış açılarımızı genişletmek ve farklı yönlere eğilmek adına olumlu kullanabiliriz. Geçmişe odaklanmak bizi yerinde saydıracaktır; unutmamak gerek. Hatalarımızdan dersler çıkarabilir ve bunları motivasyon kaynakları haline getirebiliriz.

22:23'te ise oluşacak Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı kendimizi hem fiziksel hem de psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde hissetmemize neden olabilir. Daha samimi, daha rahat ve olumlu olabilmemiz konusunda yardımcı. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey adına iyi bir akşam. İlişkiler adına da yapıcı etkileri mevcut. Ancak unutmamak gerek ki öncü bir burç olan Koç'ta ilerleyen Ay, Uranüs'e yaklaşıyor ve Pluto ile da yakında kare yapacak. Bu gürüşümci ruh halimizi, üzerinde gerekli hazırlıkları yaptığımız konulara yöneltmek, spontane girişimlerden uzak durmak yönünde kullanmak çok daha uygun olabilir. Ani, hızlı gelişebilecek olaylar karşısında tepkisel davranışlar içine girmemek fayda sağlayacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder