22 Ağustos 2015 Cumartesi

23 Ağustos - 30 Ağustos 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Başak burcuna geçiyor. Bu süreçte çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız ve müsterilerinizle ilişkileriniz, yardımcıllarınız varsa evcil hayvanlarınız ve en önemlisi sağlık ile kişisel bakım konularınızı aydınlatacak. Temizlik, sistemli çalışma, birileri için bir şeyler yapma, hizmet bu süreçte önem kazanabilir. Hafta ortası bu bölgede yaşanacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise bu alanlardaki iyimser yanınızı ortaya çıkarabilir ve sizlere şans getirebilir. Yaptığınız yardımların ya da gösterdiğiniz titizliğin meyvelerini toplayabilir belki de yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir çalışma ortamı, sağlıkla ilgili önemli bir ilerleme, yeni bir müşteri, yeni proje sizi sevindirebilir. Perşembe günü ise Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek. İkili tüm ilişkilerinizde konuları açıklamanın aydınlatmanın en iyi dönemi. Planlar yapabilir, projeler hazırlayabilir, çalışmalara birlikte girebilirsiniz. Karşınızdakilere kulak vermek, düşüncelerini öğrenmek, tek çalışmaktan daha yararlı olacaktır. Yetkilisine fikir danışmak, taşınmak, bazı anlaşmalar, sözleşmeler için de uygun bir dönem. Önyargılı olmadan, daha bağımsız ve detaylı düşünebilme fırsatı bulabilirsiniz. Fikir alış verişleri, belki münakaşalar, konuşmalar tatlı, heyecan verici ve ilginç olabilir. Cumartesi 12. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte bazı bilinçaltı korkuşarınızın, endişelerinizin uyanmasına neden olabilir. Detaylar konusunda aşırı iyimserlik, problemleri yok var saymak ise sizi ideallerinizden uzaklaştırabilir. Bu süreçte dinlenmek, iç sesinize güvenmek, sezgilerinizi konuşturmak, biraz manevi yanınızı beslemek en doğrusu olabilir. Önemli başlangıçlar adına pek uygun bir süreç değil sizin için, hata yapmaya, suistimal edilmeye duygusal anaforlar yüzünden açık olacaksınız..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, cesaret, risk içeren girişimleriniz, yaratcılığınız ve yetenekleriniz için arı gibi çalışmak durumunda kalabilir ve titizliğiniz sayesinde öne çıkabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösler önüne sermek isteyebilirsiniz. Bu süreçte spora başlamak gibi bir dürtü oluşabilir. Sevgilinize ya da çocuğunuza hizmet etmek size ağır gelmeyecektir. Sanatsal konularda yoğun bir süreç olabilir. Hafta ortası bu bölgede yaşayacağınız Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise yukarıdaki konularda size şanslar sunabilir; spekülatif konularda şans sizden yana olacaktır. Bir loto doldurun örneğin. Kişilerle yardımlaşmanın faydalarını görebilir; kendinizi başarı ile yaratıcılığınızla öne çıkarabilirsiniz. Hukuk, eğitim, yurt dışı ve medya alanlarında çalışmalarınız farkedilebilir. Yeteneklerinizi geniş çevrelerle paylaşabilme imkanı verecek bu transit bazılarınıza şöhret yolunu da açabilir.  Perşembe günü Merkür, retrosu ile birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bu süreçte fikirsel zenginlik, iyi organize olabilme, hızlı ve verimli çalışabilme, iletişimde politik olabilme açısından olumlu gelişmelere neden olacaktır. İş ilişkilerinizde mantık öne çıkabilir. Doğaçlama kapasiteniz artacaktır; pazarlama, danışmanlık konularında başarı verebilir. Panlamada, detayları hesaplamada, kusursuz iş çıkarmada, iş arkadaşları ve müşterilerle iyi ilişkilerde, sağlık alanında uğraşlara neden olabileceği gibi eleştirel yönünüzün de aktif olmasını sağlayabilir; dikkat. Cumartesi ise 11. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte dost çevrenizde, içimde bulunduğunuz grup çalışmalarında bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Aşırı kibir ya da ego yüzünden bazı dostlarınızla sorun yaşayabilir, yol ayrımına gidebilirsiniz. Grup çalışmaları ile yardımlaşma etkinlikleri düzenlemek adına uygun bir görünüm, bazı dostlarınız için fedakarlıklar yapmak durumunda da kalabilirsiniz. ..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü Güneş 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte eviniz, aileniz, aile büyükleriniz ve emlağınızla ilgili olarak size ışığını gönderecek. Ev ve emlak işleri ile uğraşmak, ebeveyn için bir şeyler yapmak önemli hale gelebilir. Daha huzurlu olabilmek adına çaba göstereceksiniz; ancak ailevi konularda eleştirel tavırlardan uzak durmakta da fayda var. Bu süreçte enerjinizi eviniz ve aileniz için harcayacaksınız. Hafta ortası bu bölgede yaşayacağınız Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise bu konularla ilgili olarak size şans getirebilir ve iyimser yanınızı besleyerek yardımlaşma içinde olmanıza destek verebilir. Emlak ya da aile ile ilgili bazı hukuksal konular, emlak ile ilgili bir gelişme ya da bu işlerle ilgili bir eğitim, evde bazı davetler adına etki verecektir. Emlak alım-satımlarında güzel kar getirici gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizdekilerle yardımlaşmanın faydasını görebilir ve iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; düşüncelerinizi sanatsal bir tarzda hem kendinize hem de başkalarına açabilmeniz için uygun bir süreç. Zihinsel beceriklilik verecek bu görünüm el sanatlarına, sanatsal aktivitelere, drama yeteneklere destek verebilir. Kendinizi daha genç hissedebilir daha şakacı ve eğlenceye meyilli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkinizde iletişim önem kazanabilir ve ilişkilerde mantık öne çıkabilir. Eleştirel tavırlardan uzak durmakta fayda var tabii.. Cumartesi günü 10. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte kariyer alanlarında ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Egosal tavırlar sorun yaratabileceği gibi yanlış kariyer kararlarına da neden olabilir. Önemli bir karar vermek, adım atmak adına biraz zorlayıcı bir süreç. Ev ve iş arasında kalmak, sorumlulukların, görevlerin sizi zorlaması, büyüklerinizle ilgilenmek durumunda kalmanız, bazı otorite figürleri ile ilgili işlerinizde netlikler oluşması, etkileri arasında.. Bazı fedakarlıklar yapmak durumunda kalınabilir; duyguların sizi ele geçirmesine fırsat vermeyin, suistimal olmaya açıksınız..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz önem arz edebilir. İletişim, yayıncılık, eğitim, tatil, ticaret gibi alanlarda daha çok çalışmanız gerekebilir. Kararlar ve düşünceler açısından aktif bir süreç. Çevrenizle iletişiminiz önem kazanacaktır; hayat temponuz artabilir. Çevrenizdekilere düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edebilmek mümkün olacaktır. Yakın çevrenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortası bu bölgede gerçekleşecek Güneş ve Jüpiter kavuşumu nedeniyle bu konularda şans sizinle olacaktır. Bu alanlarda hukuksal konular olumlu olarak hızlanabilir; bir tatil, eğitim, yayıncılık, ticaret ile igili iş veya kar fırsatı oluşabilir. Yabancı dil ya da turizm eğitimi söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle yardımlaşmanın faydalarını görebilirsiniz. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; özel hayatınız, ailevi konular, ebeveyn ilişkileri, emlak konuları gündem oluşturabilir. Bazen derinde kalmış düşünceleri ortaya çıkarma fırsatı yaratabilir. Aile içinde iletişimde artış görülebilir; eviniz için bazı onarım, revizyon işleri gündeme gelebilir. Düşüncelere geçmişteki bazı olaylara takılabilir; geçmişle bugün arasında köprü oluşturmak ve var olan problemleri çözmek adına fırsatlar bulabilirsiniz. Cumartesi ise, 9. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ya da felsefe ile ilgili işlerinizde netlikler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda bilgi toplamak, kendinizi eğitmek isteyebilir, yurt dışı, hukuk işlerinizde ise bazı işlerinizde çözülmeler oluşabilir. Özellikle seyahatlerde dikkatli olmak gerek; yanlışlıklar, eşya kayıpları oluşabilir. Dini ve felsefi konularda vaazler vermek, bazen düşüncelerin dağılması söz konusu; konsantrasyonda zorlanabilirsiniz. Yeni bakış açılarını araştırmak isteyebilirsiniz. İkna gerektiren alanlarda ise pek başarılı olmayabilirsiniz. Yabancılarla yardımlaşma işleri ilginizi çekebilir..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; maddi kazanımlarınızla ilgili olarak titizlikle çalışacağınız ve kendinizi öne çıkarabilieceğiniz bir transit. İhtiyaçlarınızın ve gelirinizin dengesini oluşturabilmek adına analizci yanınız devrede olacaktır. Bu arada tabi bu konularla ilgili yakınmalar da Başak burcu etkisi ile artabilir. Hafta ortası ise bu bölgede bir araya gelecek olan Güneş ve Jüpiter, bu konularda size şans ve yeni fırsatlar getirebilir. Sahip olduğunuz değerleri örneğin kutlamalar yapmak, partiler vermek, hediyeler almak adına kullanmak isteyebilirsiniz. Bu kendiniz adına gurur duymanıza ve bunu başkaları ile paylaşma olanağı verecektir. Gelirinizle ilgili hukuk, eğitim ya da yabancı kaynaklı işlerde ilerleme sağlanabilir. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; iletişimlerin artmasına, yeni tanışmalara olanak sağlayacaktır. Konuşmalar, tartışmalar, fikir alış verişleri artabilir. Komşui yakın akraba, yakın çevre ile ilişkileriniz hareketlenebilir, zihinsel olarak çok daha aktif olabilirsiniz. Tatil planları, eğitm alma, yayıncılık ve ticaret konularında rahatlıkla fikir üretebilir, kararlar alabilirsiniz. Hikaye, roman, makale türü yazılar yazmak isteyebilirsiniz. Düşünceler kaleme daha kolay akabilir.  Bilgi toplama daha eğlenceli olacaktır. Cumartesi ise, 8. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte bazı konularda konsantrasyonunuz dağınık olabilir ve harcama yapmaya daha eğilimli olabilirsiniz. Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ya da eş geliri ile ilgili olarak bazı konularda çözülmeler yaşanabilir. Bazı korkuların endişlerin uyanması mümkün ki bunlar para ile ilgili olabilir. Bu başlıklarda önemli bir girişim adına biraz daha beklemeniz daha uygun olacaktır. Ölüm ve ötesi, psikoanalizler daha çok ilginizi çekebilir. Ancak aşırı iyi niyet dışarıdan gelebilecek suistimallere de sizi açık hale getirebilir, özellikle para kaybı yaşanabilir; güvensizlikleriniz daha artabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bir nevi gelecekle ilgili yenilenme süreci diyebiliriz. Bu süreçte başkalarının duygularına, isteklerine karşı daha kapalı ama kendinize karşı daha açık olacaksınız. Bencillik gibi görünse de kendinizi analiz etme fırsatı bulabilirsiniz. Özgüven duyma, çevrenizdekiler üzerinde etkili olabilme, parlaklık ve cazibe verecektir; etrafınızdakilerin dikkatini çekeceksiniz. İkili ilişkiler ve bazı sağlık konularını ele almak adına olumlu bir süreç; ancak çekişmelerden uzak durun, zira benlik duygusu kendinizi ispatlamaya ve fark etmeden diğerlerini eleştirmeye neden olabilir. Bu bölgede hafta arası yaşanacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise bu özellikleri daha da besleyebilir ve üzerinizde iyimserlik artabilir. Bir çok konuda şans sizinle olacaktır hafta arası. Yardımlaşma, entellektüel bilgi kapasiteniz rahatlıkla kullanılabilir ve kendinizi ispat edebilirsiniz. Bazı fırsatlar ayağınıza dolanabilir. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Terazi burcuna geçiyor; dikkatiniz maddi ve manevi değerlere yönelecektir. Mal, mülk, para getirecek iş fırsatları, ilerisi için güvence verecek konularda kararlar, düşünceler oluşabilir. İş ya da ticari konular gündem oluşturabilir; eğitim ya da iş seyahatleri oluşabilir. Para konularında hareketlenme, iş toplantıları, araştırmalar, planlar önem kazanabilir. Cumartesi ise 7. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte ikili ilişkilerinizde daha fazla duygu yüzleşmeleri yaşayabilirsiniz. Bazı problemler daha görünür olabilir. Bazı anlaşmalarda, sözleşmelerde hata yapmaya meyilli olabilirsiniz dikkat. Ortağınızla, eşinizle ilgilenmek durumunda kalabilir; taşınma konuları ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde daha duygusal olabilir ve diğerlerinden etkilenebilirsiniz. Tarafsız olmak, objektifliği korumak zorlaşabilir. Önemli imzaları bu sürece denk getirmeyin..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; kendinizle baş başa kalmak, iç dünyanıza dönerek, yaratcılık gerektiren konularla uğraşmak isteyebilirsiniz. Ego yerine bazı itiraflar yapabilmek, düzeltme yönünde uğraş vermek mümkün. Aksi halde korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Psikoloji, ezoterizm, okültizm daha fazla ilginizi çekebilir. Dedikodudan veya gizli sayılabilecek konulardan uzak durmak size fayda sağlayacaktır. Ancak belk bu konuların ayağınza dolanması, yüzleşmek, gerçek bir içsel analiz için de size yardımcı olabilir. Hafta arası bu bölgede yaşanacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu ruhani duygularınızda önemli bir artış yaşatabilir ve yardımlaşma konuları ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değerlerinizi başkalarıyla paylaşmak sizi ruhen tatmin edebilir. Tembellik yapmak ama bunun yanında özellikle sanatsal konularda önemli üretimlere imza atmak adına güzel bir transit. Bu süreçte zamanı iyi değerlendirmeye özen gösterin, zira zorlanabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; fikir ve düşüncelerin rahatlıkla ifade edilebileceği bir süreç. Daha tarafsız, objektif ve anlamlı bir şekilde iletişim kurmak ve kendinizi eleştirebilmeniz mümkün. Önemli projeler, planlar oluşabilir. Hareketlilik ve dışa açılma dürtüsü verebilir; olayları çabuk kavrama ve espri yeteneğinizde artışı görülebilir. Bazı kısa geziler, eğitim programları da hayatınızı hızlandıracaktır. Cumartesi ise 6. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte vücudunuz su tutabilir ve bazı alerjik reaksiyonlara, zehirlenmelere açık olabilirsiniz, dikkat. Kendinizi baskı altında hissetmeniz, çevrenizdekilere hizmet etmekten yorulmanız muhtemel. Hissettiklerinizi ifade edemezseniz bu sizde sinir ve stres oluşturabilir. Bazı psikolojik rahatsızlıkların uyanmasına izin verecek bu görünüm dargınlıkları kırgınlıkları arttırabilir. Ev işleri, günlük detaylar, çalışma ortamı enerjinizi yoğunlaştıracağınız alanlar. Acelecilik, dikkatsizlik ve en önemlisi biraz hastalık hastalığı oluşabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; gruplarla çalışma, dost çevreleri, arkadaşlık daha önemli bir konuma gelebilir. Amaçlara, belirlenen hedeflere ulaşmak adına hevesiniz artabilir. Kişisel idealler oluşturabilirsiniz. Bir grup içinde çalışmak, hem birey hem de diğerlerinin varlığını hissetmek, kişiliğinizi toplu çalışmalarda gösterebilmek ve öğrenmenin yararları keşfedilebilir. Davetler, organizasyonlar artabilir. Hafta arası bu bölgede kavuşacak Güneş ve Jüpiter nedeniyle bu konularda daha da artış oluşabilir ve dostlarınızla destekleşim içinde olabilir ve fırsatlar oluştruabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım görebilir ve ünlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınıza vereceğiniz nasihatlar da oldukça önemli hale gelebilir. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; bazı fikirlerinizi kendinize saklama görülebilir. Dedikodulardan uzak durmakta fayda var. Mistik ve manevi konulara eğiliminiz artabilir, çeşitli yaratıcı, sanatsal fikirler üretebilirsiniz. Sizi rahatsız eden duygularınızı bu süreçte rahatlıkla tesbit edebileceksiniz. Cumartesi ise 5. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte duygularınızı, kendinizi ortaya koymak isteyebilir ve gerçekleri bilmek isteyeceksiniz. Sevgilinize, çcocuğunuza, yakınlarınıza daha samimi ve açık olabilirsiniz. Aşk ve sevgi ile ilgili her zamankinden daha derin tecrübeler yaşayabilir ve kişilerle ciddi gelişmeler oluşabilir. Ancak sahiplenmeye çalışmak geri tepebilir. Belirsiz özel ilişkilerde netleşmeler yaşanacaktır. Koruma, besleme, himaye etme ihtiyacınız artabilir. Bazı riski ve cesaret isteyen girişimlerde hata yapma payınız maalesef yüksek; her söylenene inanmamanızı tavsiye ederim. Parasal girişimlerde özellikle net cevaplar almadan harekete geçmeyin..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; beğenilen bir proje, idare ediş tarzınız, başarılı olduğunuz bir yön veya yapılan bir iş konusunda size ışığını gönderecek. Aile büyükleriniz, otorite figürleri ile ilişkiniz öne çıkabilir. Kartlarınızı açık oynamanız bu süreçte size yarar sağlar; bazı sırlar bu süreçte görünür hale gelebilir. Kariyerinizde ışığınızın titizliğiniz ve sistemli çalışmanız sayesinde parlaması mümkündür. Yoğun bir döneme hazır olun; gözler üzerinizde olacaktır. Hafta ortası ise bu bölgede yaşanacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu nedeniyle kariyerinizde yeni fırsatlar oluşması, saygı duyduğunuz otorite figürlerinden destek bulabilmeniz mümkün. Önemli kariyer başlangıçları adına bu günler olumlu olabilir. Bazı hukuksal, yabancı menşeli, ya da eğitim, medya kaynaklı konularda önemli gelişmelere hazır olun. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; amaçlarınızı, ideallerinizi inceleme fırsatı verecektir. Grup çalışmalarında, davetlerde, organizasyonlarda artış görülebilir. İletişim hızlanacaktır. Bir grubun üyesi olmak bir klüp üyeliği gündem oluşturabilir. Toplumla olan sosyal ilişkiniz artabilir, fikirsel alış verişler yoğunlaşabilir. Cumartesi ise 4. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte evinizde vakit geçirmek, ailevi ilişkilerde yardımlaşma, ebeveyn ile ilgilenme, içinizde gizli kalmış noktaları gözlemleme ile ilgili yoğunlaşmalar görülebilir. Sorumluluk hislerinizde artış görülebilir. Bırakamadığınız bazı alışkanlıklarınızı rahatça geride bırakabilirsiniz. Geçmiş daha fazla aklınızı yorabilir ve affedici yanınızı aktive edebilirsiniz. Aileniz ya da emlağınızla ilgili bazı konuları sonlandırabilme, netleştirebilme fırsatı oluşacaktır..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; çeşitli konularda ufkunuzu genişletebileceksiniz. Yeni tecrübeler, yurt dışı, hukuk, eğitimi medya, seyahat, pazarlama, din ya da felsefe alanlarında size yeni hedefler oluşturabilir. Rutin işlerin dışında daha büyük hizmetlerde bulunabilirsiniz. Entellektüel bilgi kapasitenizi arttırmak adına araştırmalar içinde girebilir ya da yeni oluşumlara şahit olabilirsiniz. Hafta arası bu bölgede oluşacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu sayesinde bu başlıklarla ilgili yeni fırsatlara açık olun. Doğada vakit geçirmek tüm enerjinizi dengeleyebilir. Yukarıdaki konularda uğraştığınız işler varsa tecrübeleriniz size şanslar sunabilir, hatta bunlardan kar elde edebilirsiniz. Tüm yardımlaşma işleri aslında size hizmet edecektir. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; mesleki konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde planlar yapmak, projeler ğretmek, görüşmeleri toplantılar hatta kısa geziler ve eğitim programları açısından çok olumlu. Yeni teknikler öğrenmek, fikir birliği sağlamak, kariyer adına gerekli olanı görebilmek ve mantık kullanmak adına uygun. Büyüklerinizle iletişiminiz artabilir; evraklar, formaliteler için yazışmalar artabilir. Pratiklik ve zeka bu süreçte önem kazanacaktır. Cumartesi ise 3. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle ilgili görüşlerinizi fazlasıyla ortaya koyabilir veya onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal iletişiminiz artabilir; duygularınızı iletişim şeklinize aktarabilir ve edebi yazılar yazabilirsiniz. Öğretici yanınız öne çıkacaktır. Geçmiş düşünceler kafanızı yorabilir. Acelecilik ve telaş trafikte, seyahatlerde, iletişimde hatalara neden olabilir. Belki bir tatil, eğitim hayaliniz gerçeğe dönüşebilir. Ticaret, yayıncılık, ulaşım gibi konularda suistimallere açıksınız; dikkat, detayları atlamayın. ..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere, 8. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte psikolojik olarak duygularınızın derinliği önem kazanacaktır. İçsel yenilenme açısından bu analizler işinize yarayacaktır. Karşılaşılan kişiler kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bazı kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, eş geliri, miras, nafaka gibi alanlarda hareketlenme olabilir. Başkaları tarafındanidare edilen ve sorumluluk gerektiren bütçe konuları önem kazanabilir; denge oluşturmak adına uğraş verebilirsiniz. Hafta arası bu alanda yaşanacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise yukarıdaki başlıklarda size şanslar sunabilir. Paylaşmak, yardımlaşma harcamaları içsel tatmin yaratsa da bütçe dengesini bozabilir, aman dikkat. Eş gelirinde artış ya da ortak kazanımlarda yükselme oluşabilir. Bir miras veya nafaka davasında olumlu sonlanma göreülebilir; bazılarınız için ise emekliliğe hak kazanma netlik kazanabilir. Perşembe günü Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, pazarlama, seyahat, din ve felsefe alanlarında çalışmalar yapmak, kararlar vermek, yeni deneyimler edinmek adına oldukça olumlu. Dış dünya ve farklı kültürler, farklı bakış açıları daha fazla ilginizi çekecektir; değişik inançlara saygı duyacaksınız. Alternatif yaşam şekillerini araştırabilir, kanun ve yasalarla ilgili resmi işlemlere uğraşabilirsiniz. Cumartesi ise 2. evinizdeki Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte değer verdiğiniz şeylere karşı hassasiyetiniz artabilir. Maddi konularda zorlanmalar görülebilir; para kayıpları yaşanabilir. Soyut değerlere karşı hisleriniz yoğunlaşabilir. Kazanımlarınızla ilgili bazı konularda netleşmeler görülecektir ancak çok önemli bir karar arifesinde iseniz ertelemekte fayda var; hatalı karar verebilirsiniz. Bazı konular için maddi değerleri feda etmek durumunda kalabilirsiniz. Maddesel değerleriniz bu süreçte sınanacaktır; bu da pahalıya mal olabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü Güneş, 23 Eylül'e kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; bu süreçte ikili ilişkilerinizdeki rolünüz önem kazanacak. Karşılıklı konuşmalar tartışma gibi olsa bile yaratıcı düşünme ve durumunuzu farke etme açısından fayda sağlayacak. İkili ilişkilerinizde durumları gözlemleme fırsatı bulacaksınız. Bu süreçte çalışmaları tek başınıza değil, birileri ile birlikte yapmak daha fayda sağlar. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündem oluşturabilir. Problemleri çözmek adına saygı duyduğunuz kişilere akıl danışabilirsiniz. Güneş'in ışıkları ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı ya da evliliğinizi aydınlatacak. Bu dönemde bazılarınız taşınma kararı alabilir. Hafta arası bu bölgede oluşacak Güneş ve Jüpiter kavuşumu ise ikili ilişkiler konusunda önemli fırsatlar sunabilir; ortaklaşa yapılacak işlerde kar imkanı, evlilik, iş birlikleri, taşınma ya da hukuksal bir başarı getirebilir. Beraberce girişilen işlerde hafta sonu başarı elde edebilirsiniz. Perşembe ise Merkür, retrosuyla birlikte 2 Kasım'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Terazi burcuna yerleşecek; kendinizden bile gizlediğiniz bazı psikolojik  gerçekleri dışarıya uygun bir dille ifade edebilmenize yardım edebilir. İç dünyanızda yerleşmiş bazı kalıplarda zekice değişimler oluşturabilirsiniz. Dilinizi ve fikirlerinizi ustalıkla, kurnazca kullanabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Yüzeyde görünmeyen konularda araştırma, bilgi toplama isteğiniz yoğunlaşabilir. Miras konuları, müşterek sahip olunan değerler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka gibi alanlarda görüşmeler, araştırmalar yapılabilir Bütçenizle ilgili yoğunlaşabilir bazı başvurularda bulunabilirsiniz. Cumartesi ise burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 14 günlük süreçte duygusallığınız ile başınız derde girebilir, objektif düşünemeyebilirsiniz. Vücudunuz ödem tutabilir ve bazı alerjik reaksiyonlar görülebilir; sağlığınıza önem verin. İkili ilişkilerinizde yüksek idealler, gerçeklerle uyuşmayabilir.  Kendinize güvenen bir yapıda iseniz bu süreçte etrafınıza karşı daha merhametli olabilirsiniz. Yok değilseniz; dışarıdan bağımlı, zayıf bir kurban gibi algılanabilirsiniz. Yardımlaşam projelerine istek duyabilir, karşınızdakiler için fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz. Ayağınızı yerden kesmeden, gerçekçilikle olayları değerlendirmek çok daha uygun olacaktır..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder