12 Ağustos 2015 Çarşamba

12 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Yengeç burcunda ilerlyecek; aile, ev ya da milli konuların öne çıkacağı bir gün. Koruyucu, anaç yanımız ise başrolde olacaktır. Duygulamız dalgalar gibi inişli ve çıkışlı olabilir. Bunun yanında dün Pluto ile karşıtlığını gerçekleştiren Ay 05:27'de Uranüs ile de kare içide olacak ve bizleri 2012'den beri zorlayan Pluto ve Uranüs arasında halen aktif olan kare açıyı tetikleyecek. Önemli değişimler, dönüşümler dalga dalga hayatlarımıza yansımakta. Bazılarımızı zorlayan, bazı sayfaların kapanıp yenilerinin açılmasına sebep olan hatta dönüp geriye baktığımızda olan değişimlere şaşırabileceğimiz tecrübeler yaşatmakta bize. Derinlerimizde hissettiğimiz yükselen özgürlük dürtüsü, yaşamlarımızda dikkat çekici sapaklar yarattı. Önemlii olan dalgalarla savrulup gitmek yerine, kafamızda planlarını oluşturduğumuz, bizleri ileriye taşıyabilecek konularda bu değişimleri yaratmak; umutmamamız gerek. Sabah erken saatlerde gerçekleşecek Uranüs karesi, ani hareketlere, düşüncesiz davranışlara pek bir müsait; dolayısı ile kazalara da açık olabiliriz; dikkat.

05:47'de Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı ile yaşamlarımzdaki eksiklikleri, yetersizlikleri daha rahat tesbit edebilir ve çözüm yolları oluşturabiliriz. Belki yaşanacak bazı eş zamanlılıklar bizlere yol gösterici uyanışlar sağlayabilir. Kendi kendimizin yarasına merhem olabilecek etkiler barındırmakta.

20:43'te ise Ay ve Satürn arasında oluşacak diğer üçgen ile sorumlulukların ve görevlerin farkında, blincinde olabilmek mümkün olacaktır. Olayları sabırla, irade ile ele almak, duygusal iniş veçıkışları zaptetmek mümkün görünmekte. Önemli ciddi konularda önem verdiğimiz, saydı duyduğumuz kişilerle iletişimde bizlere destekler verecektir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 23:52'de Aslan burcuna geçiş yapıyor. Cuma günü Aslan burcunda doğacak Yeniay enerjisini böylece derinden hissediyor olacağız.

Ay'ın Aslan'daki transitinin etkisiyle, olayları kontrol altına almayı istemek hatta bizimle ilgisi olsun olmasın üzerimeize vazife etmek mümkün. Aslan burcun sahnede olmayı, pohpohlanmayı sever; gurur ve ego tehlikesi büyüktür. Buna mahal vermeden içimizdeki çocukla temasa geçmek daha doğru olacaktır. Çalışmaktan çok, keyif sürmek isteyebiliriz. Eleştiriler karşısında ise hemen geri çekilebilir, ortamlardan uzaklaşabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder