6 Ağustos 2015 Perşembe

6 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, güne Koç burcunda ilerleyerek giriyor; zorlu Urabüs ve Pluto dokunuşlarının ardından Koç burcunun yöneticisi Mars ile karesini de 01:06'da netleştirecek. Adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşüncesizce girişimlere neden olabilir bir transit. Bu tür olayları mıknatıs gibi üzerimize çekebiliriz. Yoğun enerji acelec davranışlara, sabırsız duygulara neden olabilir. Eğer dikkatli olmazsak kazalara da sebep olabilir. Hemen ardından 01:21'de oluşacak Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı,  eğlence, dostluk adına olumlu. Bulunduğumuz ortamları, arkadaşlıklarımızı, güzellik ve keyif verici konuları destekler bir görünüm; ancak bunlar adına aşırı acelecilik ise zarar verebilir.

02:29'da Ay ve Jüpiter üçgeni ile çevremizdekilerle yardımlaşma, ileriye dönük hedefler, ikna gerektiren konularda yoğunluk kazanabiliriz. Aslan burcununun son derecelerine erişen Jüpiter bitirmemiz gereken işlerimizi bizlere hatırlatabilir. Yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, felsefe konuları önümüze düşebilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 04:29'da Boğa burcuna geçene kadar açısız kalacak. Boğa etkisiyle gün boyu daha sabırlı, istikrarlı, hayattan keyif almaya yönelik davranışlar içinde olacağız. İlişkiler ise günün ana konusunu oluşturabilir.

11:29'da Mars ve Satürn arasındaki üçgen açı kesinlik kazanıyor; bugün ve yarın etkisi hissedilebilir. Çalışma isteğini arttırarak, şevk ve hırs verecektir. Kendimizi tembel hissedeip bir işi yapmaya üşenenlerimiz için, harekete geçme kolaylığı ve akıcılık verebilir. Dikkat ve temkinle her işin üstesinden gelebiliriz. Risk almaktan korkmadan başarılı olacağımıza inanıp ilk adımları atabiliriz. Bedensel aktiviteler, dikkat isteyen fikirsel çalışmalar ve iş bulmak için pozitif etkili bir dönem. Özellikle askeri, sanayi, mekanik, teknik, mühendislik gibi alanlarda çalışan kişiler için iyi bir fırsat.

17:24'te Merkür ve Venüs kavuşumu da netlik kazanıyor; yine gün boyu ve yarın etkili. Ancak Merkür 23:19'da Satürn ile bir kare içinde olacağından temsil ettiği konularda engeller, endişeler, gecikmeler söz konusu olacaktır. Reklamcılık, halkla ilişkiler, ticaret, eğitim, yayıncılık, turizm alanlarında ve iletişim konularında samimiyet oluşturmakta, gelir beklediğimiz işlerimizde aksilikler yaşanabilir. Güzeli görür, değerini anlar ancak değerlendiremeyebiliriz. Sosyal aktiviteler, davetler açısından olumlu kullanılabilir. Sosyal ve romantik ilişkiler açısından bazı problemler oluşabilir. Sanat, müzik, resim gibi alanlarda sabırlı bir şekilde, sorumlulukların da farkında olarak ağır ilerlese de başarı yakalanabilir.

20:02'de ise Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm ise çevremizdekilere karşı hassasiyetimizi arttırıcı bir transit. Vericiliği ve acıma hissini arttırır. Kendimizden evvel başkalarını düşünebiliriz. Mistik ve ruhani konular daha fazla ilgimizi çekebilir ve bazı niyetler, dua çalışmaları yapabiliriz.

Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder