16 Ağustos 2015 Pazar

16 Ağustos 2015 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın Başak seyahati ile girmekteyiz; düzenli ve titiz olmak, birileri için bir şeyler yapabilmek, satır aralarından heyecan duymak bugün için mümkün. Olayları mantık çerçevesinden ele almaya çalışabilir, yoğun bir gün geçirebiliriz. Her işe koşmanın ardından ise gün sonunda yorgunluktan şikayet edebilir, çevremizdekileri eleştiri yağmuruna tutabiliriz.

04:28'te gerçekleşecek Ay ve Neptün karşıtlığı zayıflık, güvensizlik, karışık duygulara vererek tuhaf bir ruh haline sokabilir bizleri. Belirsiz hissedişler ve aşırı hassasiyet kafa karıştırıcı bir hal alabilir. Aşırı şüphecilik, endişe, hele ki bilinçaltında da bir taım kompleksler varsa, tepkilerimiz gerçeklere göre olmayacağından yanlışlara, kazalara, hatalı kararlara ve sakarlıklara neden olabilir. Basit bir olay bile cesaret kırıcı bir hal alabilir ve kendimizden süphe duyabiliriz. Suistimal edici davranışlara maruz kalabiliriz. Alkal, ilaç alımında problemler oluşabilir bazı psikolojik sorunlar uyanabilir. Önemli konularda ve netlik isteyen işlerde karar vermekten uzak durmak, yaratıcılık ve sanatsal yetenekler içerebilecek çalışmalara yönelmek en doğrusu olabilir.

13:34'te Ay ve Pluto arasında netlik kazanacak üçgen açı ile duygularımız derinleşebilir.  Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularımızın kontrolü altına girebiliriz; tam bu noktada dikkatli olmakta yarar var tabii. İhtiras ve tutku içerebilecek arzularımızda artış görülebilir. Araştırma gerektiren işler adına olumlu kullanılabilir.

15:47'de ise Ay ve Merkür kavuşacaklar; Akıl ve mantık ruh halimizin etkisi altına girecektir bu saatlerde. Bu tabii duruma göre olumlu ya da olumsuz olabilir. Kararlar almak adına uygun bir zaman olmamakla beraber duygularımızı ifade edebilmek, dile dökebilmek diğer zamanlara göre daha kolay olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder