28 Ağustos 2015 Cuma

28 Ağustos 2015 - Astrolozi

Painted by Banu Damcı (BeDi)

Ay tüm gün Kova burcunda ilerliyor ve yarın gerçekleşecek Balık Dolunay'ının da iyice etkisindeyiz artık.. Bağımsızlığa ve özgr düşünceye önem verebilir, çevremizdekilere fikirlerimizi kabul ettirmeden çok bizlerle aynı düşüncede olan kişilerle beraber olma yolunda bir dürtü hissedebiliriz. Zihnimiz yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bazı durumlarda bulunduğumuz ortamlardan uzaklaşmış görünmemize de neden olabilir.

07:24'te gerçekleşecek Ay ve Mars karşıtlığı uyumsuzluk enerjisi verebilecek bir transit; zıt duygular arasında iki uca çekiliyormuşuz hissi verebilir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, neden olabilir Toleransımız daralabilir ve ufak şeyler bize kızdırabilir. Bu enerjiyi örneğin fiziksel efor gerektiren spor gibi bir aktivite ile atmak olumlu sonuçlar verecektir. Daha önce zor görünen bazı şeyler bu etki altında gözümüze kolay görünecektir. Önemli sorunlarınız varsa sabah erken saatlerde bu konularla uğraşmayın derim.

13:18'de ise Ay ve Venüs karşı karşıya gelecekler; her istenilenin kolay ele edebileceği düşüncesi hakim olabilir. Yoğun ilişkiler içinde olmak isteyebiliriz; ama bunu karşımızdakilerin isteyip istemediğini sorgulamayız. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu zıtlık satın almadan, yemeye, içmeye veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir; dikkat etmeli.

17:23'te Merkür ve Kuzey Düğüm güçlerini birleştiriyorlar; tüm gün etkisini hissedebileceğiz. Gelecekle ilgili hedefler belirleme, çevremizdekilerle fikir birlikleri sağlama, önemli tanışmalar, iyimser ve diplomatik görüşler, bir seyahat ya da eğitim planı ileride bizler için önem teşkil edebilir. Bazı eş zamanlılıklar ise bizi şaşırtabilir.

19:55'te ise Ay ve Uranüs arasında oluşacak olumlu görünüm çabukluk, tez canlılık, heyecan verebilir; ama rahatsız etmeyen hoş bir bir etki şeklinde olacaktır. Kendimizi, çevremizdekileri, bulunduğumuz ortamları canlandırmak, yeni bir hava vermek, rutin dışı bir şeyler yapabilmek isteyeceğiz.



Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder