14 Ağustos 2015 Cuma

14 Ağustos 2015 - Astrolozi


17:53'te Aslan burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek Yeniay, halen açık olan 888 Aslan Kapısı'nın enerjisi ile dolu. Kozmik enerji ile bireysel gücümüzü birleştirmek, kalbimizle kabul etmek, kalbimizden gelen niyetlerimizi harekete geçirmek ve önemli değişim-dönüşümlere imza atmak adına biçilmiş kaftan. Detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/08/aslan-yeniay-1482015-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

Taa Temmuz ayından beri aktif olan bu enerjiler, hayatlarımızda yeni bir sayfanın açılabilmesi, yeni bir döngüyü başlatabilmemiz için bazı zorluklarla karşılaşmamıza neden olabilir. Kaos oluşabilir, değişim adına gerekli doğum sancıları çekebiliriz. Aynı evrenin her an genişlemesi gibi, bizler de büyüyor, genişliyoruz.

Süregelen alıştığımız hayatlarımızda, sıkılmamız, mutsuz olmamız, sıkışmış gibi hissetmemiz, tatmin bulamamamız da bundan. Bazı şeyleri bırakmak, kopartıp çekip atmak gerekmekte yeniden doğabilmek adına; bu bir arkadaş, bir sevgili, bir eşya, bir inanç ya da bağımlılıklar vs. olabilir. Bağları koparttığımızda ki Uranüs bu yönde oldukça destek verecek, ilerleyebilmek mümkün olacak. Yeniayı'ın Venüs ile kavuşumu ile içimizdeki eril ve dişil enerjileri dengeleyebileceğiz; yani Venüs her zamanki gibi doğuma yardım edecek.

Ancak, kendimize ve kalbimize dürüst olmak şart. 
Eski ve yeninin sınırlarını tesbit edebilmek ve kararlı olmak şart. 
Kendimizle, korkularımızla, gölge yanlarımızla yüzleşmemiz şart.
İşte bunlar sınırlar, kim olduğumuzu anlamamıza yardım edecek doneler. Bu Yeniay'da mantık önde. Başak'taki Merkür ve Jüpiter hizmet ve titizlik beklemekte; ama bu kez kendimize.

Yakında Venüs, 22 Ağustos'ta, Güneş'in Başak burcuna ayak basacağı gün, Sabah Yıldızı olarak doğmaya başlayacak. Aslan'dan gelen enerjiyi aynı gün Başak'a geçirecek; Güneş yardımı ile toprağa akıtacak, bu yeni bir dönem. Sanki bir basamak daha yukarı, der gibi. Bizim görevimiz, her iki enerjiyi de yani Aslan ve Başak'ı yeni olanı oluşturmak amacı ile birleştirebilmek. İste, kalpten duyumsa ve harekete geç..

Aslan Yeniay'ı bize içsel gücümüzü hatırlatıyor; ama sevgi ile.. yok ederek kesinlikle değil. Her hareket, evrende bir frekans oluşturmakta. Bizler bu hizmet ile görevliyiz. Hiç bir şey birbirinden ayrı değil; bunu artık bilmeliyiz. 

Sevgiye kalbinizi açın, hayatlarınızı sevgiyle kabul edin. 
İçinizdeki ateşi hissedin ve sizi gerçek olandan ayıran herşeyi hayatınızdan çıkarın. 
Kim olduğunuzu hatırlayın. 
O içinizdeki çocuğun elinden tutun. 
Yaralarınıza şefkat gösterin, kabul edin. 
Yeninin doğmasına izin verin. 
Bu sadece bulunduğumuz An'da mümkün. An'ın gücünü kullanın. 
Kalbinize tüme olan sevgiyi doldurun; tüm sorumlulukları alarak, bilerek, iradenizle yeniyi çizin, oluşturun.

Haa yazdıklarımdan bir şey anlamıyorsanız, merak etmeyin.. Yakında anlayacaksınız..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder