17 Ağustos 2015 Pazartesi

17 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, yepyeni bir haftaya Başak burcunda ilerleyerek girmekte..  Hayata karşı tavırlarımız maddesel ama bir o kadar pratik olabilir. Son derece objektif, analizci ve detaylara önem veren yapımız dikkat çekici olabilir. Serinkanlı ve olgun görünebiliriz. Attığımız her adımda belli bir sistemi takip etmek ve bir şeylere düzen getirmek önemli olacaktır. Başkalarının kaçtığı, titizlik gerektiren işleri halledebilmek ise günün büyük çoğunluğunda mümkün görünüyor.

03:47.. Ay ve Chiron karşıt açısı.. Saati ve günü nedeniyle bana 17 Ağustos 1999 Yalova depremini hatırlattı. Kaybettiklerimize rahmet dileyelim. Chiron bizlerin yaralı noktalarıdır.. Arada özellikle böyle acı hatıraları anımsamakta üstüne yoktur. Bu bazı depresif, karamsar duyguların yükselmesine neden olabilir; özellikle yetersizlik gördüğümüz alanlarda. İşte bu saatler öyle saatler. Dövünmek, ah vah etmek yerine, yüzümüzü yeni çözüm yollarına, aslında bildiğimiz ama bir türlü uygulamaya geçemediğimiz çözümlere yönelmek adına doğru bir an. Hayatlarımızda da kendimizde eksik ya da hatalı gördüğümüz yanlarımız için tesbit ve onarım yolunda ilerlememiz mümkün olabilir.

20:16'da Ay ve Satürn ılımlı bir etkileşim içinde olacaklar; Bu saatlerde yalnız kalmak, derin düşüncelere dalmak isteyebiliriz. Önümüze ya da aklımıza gelen her konuyu ciddiyetle ele alabilmek mümkün. Büyüklerimizden, saygı duyduğumuz kişilerden destekler bulabiliriz. Başkalarının tutumlarını dikkate almak yerine, iş bitirici kararlar vermeye yönelmek çok daha doğru olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve 23:22'de Terazi burcuna geçiş yapacak.

Terazi etkisiyle olaylara daha politik, daha objektif en önemlisi daha nazik ve adaletli yaklaşabilmemiz mümkün albilir. İlişkiler bu süreçte önem kazanabilir. Karar verme aşamalarından karşımızdakilerin fikirlerine önem verebiliriz. Ancak ters etkilerde olumsuz olarak bize bir türlü her şıkkı düşünmekten kararsızlık verebilir; dikkat etmek gerek.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder