30 Ağustos 2015 Pazar

30 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ulusumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü kutluyoruz. Büyük Taarruz Zaferi’nin 93. yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz.
Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
“Türk Neferi kaçmaz, kaçmak nedir bilmez. Eğer Türk Neferinin kaçtığını görmüşseniz, derhal kabul etmelidir ki onun başında bulunan en büyük kumandan kaçmıştır.” Mustafa Kemal Atatürk

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen Dolunay ardından Ay, bugüne Balık burcunda ilerleyerek girmekte.. Balık burcu akışa güvenmeyi, olana razı olmayı ve fedakarlıkları simgeleyen bir burç. Daha çok duyguları ile hareket eder ve değişen şartlar kolayca uyum sağlar.. Vicdanımızın sesi bugün daha fazla hissedilebilir. Çevremizdekilerle kolayca empati kurabilmek onların ruh hallerini anlayışla karşılayabilmek mümkün görünmekte..

01:20'de Ay ve Neptün'ün kavuşumu ile Balık burcu özellikleri daha da pekişecektir. Güçlü bir etki; her ne kadar kolay farkedilmese de. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir, yakın olmak, özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alıp çözebilmek isteyebiliriz. Değişik fantaziler, hayal dünyasında gezmek mümkün. Fark etmeden gerçekleri kulak arkası edebiliriz. Kuşkulara ve aldanmalara açık bir gece olacağından dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara, sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konulara, ruhsal, duygusal rahatlama çalışmalarına eğilmek etkiyi olumlu kullanabilmemize yarayacaktır.

08:45'te Ay ve Pluto arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek; derin duygu ve hissedeşleri oldukça canlandırıcı bir etki. Karşılaştığımız her olayın derinine inmek isteyebiliriz. Çevremizdekilerle ilişkimizde gerçek durumlar, duygular daha kafamızı yorabilir. Gizemli olan her şeye ilgi duyabilir; anlamlandırmaya çalışabiliriz.

19:19'da ise Ay ve Chiron kavuşacaklar..Gerçek bir şifalanma saati denebilir. İçimize dönerek duygularımızda önemli tesbitler yapabilmek, eksiklikleri, hatalı yanlarımızı, yanlışlarımızı görmek ve yüzleşmek; tabii aynı zamanda şifalanmak adına olukça olumlu. Bir çok hastaığa neden olabilecek duygusal tıkanıklıklarımızı olumlu bir şekilde ele alabilmemize yardım edecek bir transit. Bu etki altında yardımlaşma enerjimiz de iyice yükselebileceğinden çevremizdekilere bir arada olmak isteyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder