18 Ağustos 2015 Salı

18 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Terazi burcunda bugün; sosyal, diplomatik, denge ve adalet ön plana çıkabilir. En önemli özelliğimiz adil bir yarışço olabilmek olabilir. Her konunun iki yüzünü birden değerlendirmekte üstün nitelikler sergileyebiliriz. Doğrı bildiklerimizi ateşli bir şekilde savunamasak da, seviyeli davranmak ve nezaket önem kazanacaktır. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışabilir, zor durumlarda huzursuzluk hissedebiliriz.

02:05'te Ay ve Kuzey Düğüm kavuşacak; bu saatlerde ayakta olanlarımız için önemli eşzamanlılıklar üzerinde etkisini gösterebilir. İleriye dönük hedeflerde iyimserlik, kadersel konularda akıcılık ve bazıları için de belki önemli tanışmalar ileride önem kaznabilir. Aklınıza düşenleri, bir anda gözümüze çarpanları bir kenara not etmek, faydalı olabilir.

11:43'te ise Ay ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu görünüm ile başkaları ile çalışmak ve liderlik yapabilmek adına kolaylık verebilir. Özgüven ve cesaret ölçülü bir şekilde hissedilebilir. Görüşlerimizi daha etkili savunabilir, geri adım atmayabiliriz.Nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olabiliriz.

Ay'ın Terazi geçişi Pluto ve Uransü arasında halen aktif olan kareye de dokunacağı için akşam saatlerinden itibaren ani oluşan durumlar yaşanabilir. Dengenizi bozmamaya ve tartışmalara girmemeye özen göstermek önemli. Önemli başlangıçlar adına da güçlü bir dürtü içereceğinden bir anda düzen değiştirici hareketlere neden olabilir. Hazır değilseniz, adım atmamanız tavsiye olunur.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder