5 Ağustos 2015 Çarşamba

5 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Koç burcunda ilerleyecek; hareketli, biraz sinirli, enerjik olmaya hazır olalım. İnadımız gün içinde bizi çabuk sinirlendirebilir ve taktikten yoksunluk ise başımıza iş açabilir. Bir şeye hızlıca karar verebilir ve sonucunu düşünmeden o anda yapmaya kalkabiliriz. Hissedeceğimiz yüksek enerji bizi sabırsız bir hale sokabilir.

00:46'da bir iki gündür etkisinde olduğumuz Venüs ve Jüpiter kavuşumu netlik kazanacak; bugün ve yarın da etkisini yoğun olarak hissedebiliriz. Venüs geri harekette olduğundan bazı konularda ikinci bir şansı ifade edebilecek bu konum diğerlerini anlama ve yardımlaşma açısından çok olumlu. Toplantılar, davetler , birlikte eğlenmek ya da seyahatler açısından olumlu kullanılabilir. İlişkilerdeki problemleri çözebilmek adına fırsatlar yakalanabilir. Bunun yanında yemeden içmeye, alış verişten lüks objelere düşkünlüğe kadar isteklerimizi yoğunlaştırabilir. Tembellik etmek isteyebiliriz. Bazılarımızın hayatlarına aşk getirmesi, aşk ve özgürlük arasında ise bazen dengeyi şaşırtması mümkün. 18:08'te ise bu görünüme Satürn'ün kare açı ile katılması bazı ilişkilerde sorunlara, problemlere neden olabilir ki bu görünüme de aynı şekilde bir kaç gün etkili olacaktır. İlişkiler, maddi konular ve nefsimizle mücadelede bize sınırlarımızı hatırlatabilir. Samimiyet yakalamakta zorlanabiliriz. Sanki gökyüzü bir yerden verirken bir yerden de kısıyor gibi. Kendimizi bazı şeylere yapmaya mecbur bırakılıyormuş gibi hissetmemiz üzerimizde baskı oluşturabilir. Bazı korkularımızla, endişelerimizle yüzleşmeler yaşayabiliriz, diyebiliriz kısacası. Bizleri rahatsız eden durumlardan, şimdiye kadar örtmeye çalıştığımız endişelerimizde, bırakamadığımız alışkanlıklarımızdan aslında kurtulabilmek açısından harika bir etki.

00:50'de Ay ve Pluto arasında oluşacak kare açı  gece yarısının hemen ardından bizleri zorlayabilir; 12:21'deki Uranüs kavuşumunu da eklersek yoğun duygusallık, bazı şeyleri değiştirmeye, canlandırmaya duyulan yoğun istek artabilir. Üzerimizde çevremğizdekiler tarafından baskı oluştuğuna inanmak ve hepsinden kurtulup, rutinin dışına çıkmak isteyebilir; etrafımızdakilerle güç mücadelelerine girebiliriz. Ani davranışlar kazalara neden olabilir; düşüncesizce hareketlerden uzak durmakta fayda var.

22:25'te ise Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı ile iletişim, haber trafiğimizde ciddi bir artış gözlemlenebilir. Duygularımızla mantık arasında denge kurabilir, kendimizi rahatça ifade edebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder