29 Ağustos 2015 Cumartesi

30 Ağustos - 5 Eylül 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta içi gökyüzü sizleri, özellikle iş ortamında, iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ilişkilerinizde kuşkulara, endişelere yöneltebilir. Detaylar sizi yoracaktır. İş ilişkileriniz karmaşık bir hal alabilir. Önemli görüşmeler, anlaşmalar yapmak gerekiyorsa, zorlanabilirsiniz. Bu etkiler altında vereceğeniz kararlarda yanılmanız mümkün; sonradan pişman olabilirsiniz. Detaylar, angarya işler sizi yorabilir; birilerine bağımlı gibi hissedebilir, yardım alma ihtiyacınız doğabilir. Önyargılar eleştiri ibrenizi yukarıya taşıyabilir, dikkat. Özellikle sağlıkla ilgili konularda mümkün olduğunca işaretleri önemseyin ve doktor kontrollerini, doktor ziyaretlerini, check up konularını ertelemeyin. Detaylar yüzünden ana resmi, ama amacı kaçırmaya meyillisiniz. Sevgiye, ilgiye, dikkat çekemeye yönelik dürtünüz bu hafta içi daha da artabilir; bu özellikle aşk ilişkilerinde sorun yaratabilir. Bu etki altında başlayacak aşklar pek uzun ömürlü olmayacaktır. Çocuklarınıza karşı da talepkar davranışlardan uzak durmakta fayda var. Ancak kendinizi yeteneklerinizle ilgili olarak tartmaya, neyi daha fazla istiyorsanız karar vermeye itebilecek etkiler de var; olumlu kullanmaya özen gösterin. Yaratıcılığınızla ilgili olarak adım atmanız mümkün; spora başlayabilir, sanat dallarından biri ile uğraşmak isteyebilirsiniz. Özel ilişkilerde ise ısrarcı sakın olmayın. Yüklü alış verişlerden, riskli yatırımlardan ise bu hafta uzak durun..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta kendinizi öne çıkartma hissi çevreniz tarafından farklı algılanabilir. Özellikle risk içerebilecek yatırımlar, pahalı alış verişler adına yanlış kararlar vermeniz mümkün. Çocuksu yanınız biraz kaprisli, endişeli ya da güvensiz duyguları da beraberinde getirebilir. Özellikle davetlerde organizasyonlarda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ortaya çıkartmada problemler, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde güven eksiklikleri oluşabilir. Sanatsal konularda ise bu durum yaratıcılığınızı, drama yeteneğinizi kesinlikle arttırabilir; bu tarzda bir fırsat oluşabilir. Ancak cesaret gerektiren konularda net kararlar vermek adına uygun bir hafta değil. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde hatalı davranışlara yatkınsınız; net olmaya kararlı hareketler özen gösterin. Bazı dostlarınız yüzünden kafa karışıklığı yaşamanız muhtemel. Değerli eşyalarınıza da sahip çıkmayı ihmal etmeyin. Yeteneklerinizi ortaya koymak için çevrenizden destek bekler bir duruma gelebilirsiniz; kendinize güvenin. Ayrıca ev, aile, ebeveyn ilişkilerinde varsa emlakla ilgili işlerde bazı çekişmeler, tartışmalar oluşabilir. Evinizle igili bir alış verişte ya da onarımda, davet organizasyonlarında sorun yaşayabilirsiniz. Bunun yanında uzun süredir eviniz için yapmak istediğiniz bir yenilik konusunda karşı konulmaz bir dürtü hissetmeniz ve yaratıcılığınızı aktive etmeniz de normal sayılacak. Emlak alım-satımları açısından pek uygun bir hafta sayılmaz.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Bu hafta içi eviniz, aileniz, gayrimenkulle ilgili işlerinizde sorumluluklarınız, görevleriniz kafanızı karıştırabilir. Bazı belirsizlikler, karmaşalar yaşatabilir. Aile içinde veya aile büyükleri ile ilişkilerinizde kendinize güvenen bir hal takınmanız pek mümkün görünmemekte. Özellikle emlak alım-satımları ya da eviniz, ailenizle ilgili önemli bir konuda adım atmak, karar vermek açısından hiç uygun bir hafta değil; sonradan pişmanlıklar oluşabilir. Duygularınız karmakarışık olacağından kendinizi güvende hissetmeniz biraz zor; bu yüzden de bazı konularda sona gelmekte zorlanabilirsiniz. Evinizde su ile ilgili ihmal sonucu oluşabilecek aksilikler yaşanabilir. Ailenizden destek alma ihtiyacı da yalnız kararlarınızı oluşturamamanızdan dolayı yüksek olabilir. Net olmaya özen gösterin. Bunun yanında kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizde biraz çekişmeler, tartışmalar olması mümkün bu hafta içi. İletişim cihazları ya da ulaşım aracı satın almak istiyorsanız bu haftayı tercih etmeyin. Konuşmalarda aşırı duygusallık, ihtirasa ve inatlaşmaya dönüşebilir. Ticaret, ulaşım, seyahat, eğitim konulu işlerde kar beklediğiniz alanlarda beklentileriniz karşılanmayabilir; ilişkilerinizdeki dengeleri bozmamaya özen gösterin. Ancak duyguları kaleme akıtmak, hisleri konuşturabilmek adına uygun bir görünüm; kitap, makale, hikaye yazmak adına uygun kullanılabilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta içi kardeşleriniz, komşularınız kısaca yakın çevreniz içinde kendinizi endişeli, güvensiz hissedebileceğiniz durumlar oluşabilir. Özellikle seyahatlerinizde, eğitim konularında, bilgi - haber alış verişlerinde, ulaşım, yayıncılık ve ticaret konularında hata yapmaya çok meyillisiniz; trafikte de dikkatli olmanız önemli. Fikirlerinizi ifade ederken kafa karışıklıkları, odaklanma problemleri sizi yanlışa sürükleyebilir. Yakın çevrenizden destek almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Seyahatlerinizde yol şaşırmanız, uçak, otobüs kaçırmanız, eşya kaybetmeniz muhtemel; aman dikkat. Duyduğunuz her habere inanmayın. Hayat temponızın yükselmesi yüzünden durumlar karışabilir; fazla konuya dağılmayın. Ticaret, yayıncılık ya da bu tarz konularda önemli kararlarınızı bu haftaya denk getirmeyin. Ayrıca gelirinizle ilgili olarak önceden planladığınız bir atılımı yapmak adına cesaret bulabilirsiniz ancak hazırlıkları yapmak daha uygun olacaktır; son noktayı koymadan evvel detayları kontrol etmeniz şart. Ani çıkacak gelişmelerde bu etkiler altında atılan adımlar gelirden çok gider yaratabilir. Harcama yapma dürtüsünü de kontrol altına almanız bu hafta oldukça önemli. Hesapsız masraflar canınızı sıkabilir.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Bu hafta arası özellikle parasal konularda güvensizlik hissetmeniz, endişelerinizi uyanması, sizi zorlayabilir. Bazı ödemeler harcamalar sizi zor sokacaktır; dikkat. Evdeki hesabı çarşıya da uydurma konusunda şans sizinle olmayacak. Gökyüzü transitleri özgüven konusunda da sorun yaşayabileceğiniz yönünde; enerjinizi yüksek tutmaya ve net olmaya özen göstermeniz önemli. Gelirinizle ilgili bir görüşme, bir karar istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir ve bu duygularınızda krize dönüşebilir. Mümkün olduğunca kazancınızla ilgili netlik beklediğiniz konularda bu hafta içi harekete geçmemeye özen gösterin. Paranıza, cüzdanınıza dikkat edin. Hatalı kararlar masrafları da arttıracaktır, dikkat. Bunun yanında ikili ilişkileriniz ve fizik ya da estetik görünümünüzle ilgili değişim yapma, harekete geçme enerjiniz de yoğun çalışabilir. Sağlığınızla ilgili bazı konular aktive olabilir, ilgi isteyebilir. İlişkilerinizde talepkarlık çekişmeleri de beraberinde getirir, dikkat. İhtiras ve inat içeren davranışlardan uzak durun. Önemli bir değişim bu hafta için tavsiyem değil. Sanatsal ya da dekoratif görüşlerinizi aktive etmek, belki bu yeteneğinizle ilgili kararlar vermek adına uygun kullanılabilir ancak hızlı gelişmelerden uzak durun ve sakin kalmaya özen gösterin.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Bu hafta içi detaycılığınız, sistemli çalışmanız, analitik düşünce tarzınız hedefine ulaşamayabilir. Özellikle ikili tüm ilişkilerinizde hata yapmaya oldukça meyillisiniz. Kendinize güven duymada sorun yaşayabilir, netlik isteyen alanlarda zorlanabilirsiniz. Sağlık açısından da problemler oluşabilir özellikle ödem sorunu yaşanabilir.  Karşınızdakiler önünde istekleri kabul ettirme, kararlı olmabilme açısından sorunlar oluşabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, imza gerektiren konularda harekete geçmemeniz önemli. Konsantrasyon sorunu yaşayabilir, sonradan pişman olabilirsiniz. Taşınma işlerinizde aksilik çıkabilir. Ortaklıklarda, evlilik konusunda suistimallere açıksınız. Rekabetçi ortamlarda endişeler, korkular uyanabilir. Bunun yanında platonik yükselecek sevgi ihtiyacı yüzünden yanlış adımlar atılabilir. Dedikodulardan, gizlilik içerecek tüm konulardan uzak durmakta fayda var. Psikolojik olarak dengenizi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Unutkanlık, uykusuzluk, hatta bazı eşyalarınızın kaybı oluşabilir. Bu hafta sanatsal yaratcılık gerektiren konularda ise oldukça başarılı olabilirsiniz; üretkenliğiniz aktive olacaktır. Manevi, psikolojik çalışmalar size çok iyi gelebilir; kapalı yerlerden sıkılabilirsiniz. Yalnızlık problemi sizi zorlayabileceğinden kendiniz uğraşlar edinmeniz önem teşkil edecek gibi..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta arası tüm günlük olaylardan sıyrılıp yalnız kalıp tembellik etmek isteyebilirsiniz. Odaklanma sorunları oluşabilir; kafa karışıklıkları hatta bazı bilinçaltı endişeleri, korkuları uyanabilir. Bazı kornik rahatsızlıklarınızla ilgili olarak da bu hafta önlemlerinizi alın. Bu süreci içsel gözlem yaparak, kendinize dürüst davranarak geçirmek en doğrusu olabilir. Bu şekilde endişelerinizi korkularınızı tesbit edebilir, çarelerine yönelebilirsiniz. Bazı yüzleşmeler yaşamanız mümkün. Gizli sayılabilecek her türlü girişim bu hafta içi size yanlış yaptıracaktır, dikkat. Duygularınızı saklamak, perde arkasında kalmak isteyebilirsiniz. Özgüven problemleri oluşabilir. Kendinize yapacağınız itiraflar oldukça iyileştirici olacaktır; bazı manevi, psikolojik çalışmalar kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir. Bunun yanında içinde bulunduğunuz dost çevresinde ısrarcı, kontrolcü davranışlar bazı çekişmelere, tartışmalara neden olabilir. Eski arkadaş grupları ile bir arada olmak için uygun bir hafat içi. Ancak yeni grup ilişkileri, aktiviteleri için hızlı karar vermeyin. Sosyal yaşam hızlansa da siz sorun yaşayabilirsiniz. Kendinizi önemli hissetmek adına hafta içi, istemeden bazı aktivitelere katılmak pek uygun değil. Ancak bazı sanatsal ya da yardım projeleri adına, eğer önceden organize edilmişse, davetleri geri çevirmemeniz uygun olacaktır..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta içi katılacağınız davetlerde, organizasyonlarda bazı sorunlar yaşamanız muhtemel. Gelecekle ilgili planlarınızda endişeler, kuşkular baş gösterebilir; bazı dostlarınızla aranıza güven problemi girebilir. Grup çalışmalarında kendinizi öne çıkarabilmeniz zor görünmekte. Bazı kararları vermek, işlerinizi halledebilmek adına dostlarınıza ihtiyaç duyabilir ya da siz onlara özveri ile yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızla ilgili kendinizi sorgulayabilirsiniz. Önemli bir grup üyeliği bir grup çalışması için karar vermeniz gerekiyorsa bu hafta pek uygun görünümler yok maalesef. Verdiğiniz kararlardan sonradan pişman olabilirsiniz. Bazı eleştiriler kafanızı karıştıracaktır. Amaçlarınız, hedeflerinz doğrultusunda özgüven eksikliği ve endişe öne çıkabilir; enerjinizi düşürmeyin.  Bunun yanında kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde hareketli günler var hafta arası. Bu konularda yaratıcılığınızı aktive etmek size iyi gelecektir. Ancak amirlerinizle, aile büyükleri ile ilişkilerinizde çekişmelere mahal vermeyin. Hızlı gelişen bir kariyer fırsatı pek uzun ömürlü olmasa da önceden hazırlanan ya da eskiden gelen bir fırsat değerlendirilebilir. Yeni atılımları göz ardı etmeniz bu hafta içi önemli. Sorumluluklar, görevler artabilir, yorulabilir hatta yorgunlujtan agresif olabilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Bu hafta içi kariyerinizle, otorite figürleri ya da aile büyüklerinizle ilişkilerinizde netlik isteyen konularda zorlanmanız olası. Kariyerinizle ilgili önemli bir adım atmamanız bu hafta içi tavsiye edilmez. Kafa karışıklıkları sonradan pişmanlık yaratabilir; endişe, güvensizlik ve kuşkular sizleri net ve doğru karar vermekten alı koyabilir. Görevler ve sorumluluklarınız dikkatinizi dağıtabilir; aşırı yorgunluk oluşabilir Zayıf veya kuvvetli yanlarınızla ilgili kafanız karışabilir. Aile üyeleri ile ilgilenmek, dolayısı ile işinizi aksatmanız söz konusu olabilir. Bazı hatalar, sırlar bu hafta içi ortaya dökülebilir, hesaplarınızı iyi yapın. Yeni başvurular, önemli kariyer adımları ya da onaya sunulacak projeler açısından olumsuz günler diyebiliriz. Bunun yanında yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanları ile ilgili önceden gelen bitirilmemiş işler bu hafta içi hızlanabilir. Yaratıcılığınızı aktif olarak bu alanlarda kullanabilirsiniz. Hukuksal süren bir dava, yabancı ülkelerle ilgili bir başvuru örn. pasaport, daha önce bağlantınız olan bir ülkeye seyahat, bir eğitim konusu ile ilgili sizi harekete geçirecek gelişmelere hazır olun. Ufkunuzu genişletmek, sergi, konser gibi tecrübeler arttırmak için enerjiniz çalışabilir. Ancak bunun yanında ikna gerektiren alanlarda tatlı sert bir hava çekişmelere de neden olabilir; man aşırıya kaçmayın. Seyahatlerinizde özellikle stresli davranışlardan uzak durun..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Hafta içi yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din veya felsefe gibi konularda kafa karışıklıkları, güvensizlik, endişe veya kuşku uyandırabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşırı bilgi merakı ya da bilgi alış verişleri kafanızı karıştırabilir; inançlarınızda karöaşa yaşayabilirsiniz. Okumak, öğrenmek açısından sizi zorlayabilecek günler de diyebiliriz. Farklı ülkelerdeki seyahatlerde güven kırıcı şaşırtıcı durumlar oluşabilir; eşyalarınıza dikkat edin, lisan problemleri yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Bu konularda önemli başlangıçları ertelemek örn. bir mahkeme ya da akademik kariyerle ilgili bir başvuru ya da farklı yaşam kültürleri ile bir girişim, çok daha doğru olacaktır. Bazı gelişmeler endişe verici olabilir ve özgüveninizi sarsabilir. Bunun yanında psikolojik olarak da zorlanabileceğiniz başka gökyüzü hareketleri aktif olabileceği gibi harcamalar, masraflar artabilir. Yakın ilişkilerinizde bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz; önemli gerçekler su yüzüne çıkabilir ki bunlar kriz oluşturabilir. Bu süreçte borç almak, kredi başvurusu yapmak pek uygun olmasa da önemli bütçe düzenlemeleri yapabilirsiniz. Bazı problemlerin iç yüzünü araştırmak, derinine inmek adına gerekli enerjiyi bulabilirsiniz. .Ortaklaşa gelir sayılabilecek eş geliri, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs, prim gibi alanlarda sorunlar oluşabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta içi içsel değişik hissedişler, değişen psikolojiniz üzerinizde endişeli, şüpheci bir hal oluşturabilir. Gizli duygularınız, iç güdüleriniz kafanızı karıştırabilir; psikolojik olarak güçsüz hissedeceğinizden eğer varsa bazı sinirsel problemler uyanabilir. Karşılaştırğımız kişiler kendinizi sorgulamanıza neden olacaktır; olaylara kuşkucu yaklaşabilirsiniz. Borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ya da miras gibi ortaklaşa gelir konularında ise hatalar, yanlışlar oluşabilir. Bu konularda önemli başvurularınızı bu hafta içi yapmayın. Dikkatsizlik sonucu elinizden fazla para çıkabilir; yatırımlardan uzak durun. Ameliyat, operasyon gibi önemli girişimler için de uygun bir zaman değil. Enerjinizi yüksek tutmaya ve yüzleştiğiniz her ne ise çözüm odaklı olmaya özen gösterin. Bunun yanında ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, evliliğinizde ya da rekabet içeren konularda çekişmeler, tartışmalar oluşması muhtemel. Mesleki ya da özel tüm ikili ilişkilerinizde olaylara objektif yaklaşmaya özen gösterin; çıkarcı ilişkilerin sınanabileceği günler var önünüzde. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler eğer hızlı gelişti ise sorun çıkarabilir. Ancak önceden gelen bu konular adına harekete geçmek uygun olacaktır.  Bazı anlaşmazlıklar, dargınlıklar ise tekrar uyanabilir; çözüm odaklı olmak ve politik davranışlar prim yapabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta içi tüm ikili ilişkilerinizdeki rolünüzle ilgili olarak güvensizlikler, endişeler duymaya çok meyillisiniz; kafanız karışabilir. Hayalleriniz ve gerçekler birbirini tutmayabilir ve suistimallere açıksınız. Bazı durumlarda ortak karar birliğine ihtiyaç duyabilirsiniz; yalnız karar vermekte zorlanabilirsiniz. Önemli birliktelikler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler ya da taşınma konuları için bu hafta içi uygun enerjiler barındırmamakta. Danıştığınız kişiler de konuların netleşmesine yardım edemeyebilirler. Başlangıçları ertelemekte fayda var. Detayları kaçırmak, analizci, sistemli görüş sergileyememek sorun yaratabilir. Netlik istediğiniz konularda adım atmayın. Bazı fedakarlıklar gündeme gelebilir. Bunun yanında çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde çekişmeler, tatlı sert tartışmalar oluşabilir. Günlük gereksinimler daha fazla vaktinizi alacak gibi. Elinizde süre gelen projelerde önemli düzeltmeler yapmak, iyileştirme çalışmaları, bazı anlaşmazlıkları çözebilmek adına da enerji bulmanız muhtemel. Fantazileri bir yana koyup, gerçek dünya ile ilgilenmek sizi yorabilir. Bir süredir ertelediğiniz kişisel bakım çalışmaları, sağlık kontrolleri rahatlıkla bu hafta uygulanabilir. Savunma mekanizmanızı kuvvetlendirici kürler yapabilirsiniz. Hırsızlıklara dikkat edin, eşyalarınız kaybolabilir. İnsanları kaçtığı işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz..








Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder