27 Ağustos 2015 Perşembe

27 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, güne Oğlak burcunda giriyor; ciddi ve soğuk görünüm sergilemenin yanı sıra kendi kendimize yettiğimizi düşüneceğimiz bir gün.. Sorumlulukların ve görevlerin bilininde olmakla birlikte, her şeyin doğru bir şekilde yapılmasını isteyebiliriz.

Güneş ve Jüpiter kavuşuyor.. tam 01:02'de.. Yılın en şans getirebilecek açılarından biri.. Gelecek için potansiyelleri hazırlayabilir. Kendimizi iyi hissetme, hayata olumlu bakma, aktivitelere katılarak tecrübeler edinme, isteklere erişebilme, zevklerin peşine düşme gibi etkileri var. Zihin geliştirici, bilgi kapasitesi arttırıcı çalışmalar ilgimizi çekecektir. Ayaklarımızı yere sağlam basma düşüncesi ağırlık kazanabilir. Tek zararlı  yanı, kendimizi yüce görmeye, bilgiçlik taslamaya, insanlara yurkarıdan bakıp hatta küstah ve aşağılayıcı olmaya yol açabilir. Bu durum genellikle, eğer belli bir olgunluk yoksa hazımsızlığa yol açmasının neticesi olabilir. Kişisel kazanç ve gelişmede diğer insanların da rolü olduğunu düşünerek saygılı olmak, bu transitin en olumlu yanlarını ortaya çıkarabilir. Yardımlaşmanın bu durumda önemi oldukça artabilir. Açının etkisi bir kaç gün daha devam edecektir; fırsatları es geçmeyelim.

09:01'de Ay ve Satürn arasında oluşacak olumlu görünüm  sabah saatlerinde kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak isteyebilir daha ciddi bir hava takınabiliriz. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği, duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir süreç. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir.

10:19'da Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı ise iletişim ve düşünce trafiğinin artışına işaret ediyor. Duygularla mantık arasında bir denge oluşturulabilir ve çevremizdekilere karşı daha net olabilmemize yardım edecektir. Zamanın hızlı aktığına şahit olabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 11:03'te  Kova burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

Kova burcu etkisiyle öğleden itibaren son derece yaratıcı ve özgür düşünce üzerimizde hakim olabilir. Zamanın bir adım ötesini planlamak, kurulu bir düzen yerine sezgilere yer vererek alışılmadık yollara başvurmak mümkün. "Farklı" olan her şey ilgimizi çekebilir. Grup aktivitelerinde yer almak ve arkadaş canlısı bir hale dönüşmek ise günümüzü hareketlendirecektir.

13:06'da Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı, yeni umutlara, hedeflere yelken açtırabilir. Bazı davetlerde, toplantılarda yeni tanışmalar, eş zamanlıklıklar oluşabilir. Ani gelişebilecek bir durum aslında hayatlarımızda kadersel bir rol üstlenebilir.

18:44'te Merkür 2 Kasım'a kadar kalmak üzere Terazi burcuna yerleşiyor; bu süreç Merkür için uzun sayılabilecek bir seyahat ama Terazi burcunda 17 Eylül ve 10 Ekim arasında yaşayacağı geri hareketi de hesaba katılıyor tabii.. Hayatımızı paylaştığımız eşimiz, işimizi paylaştığımız ortağımız veya bu gübü konumları olan kişilere bir konuyu açıklamanın, aydınlatmanın en iyi zamanları diyebiliriz. İyi planlar yapabilir, projeler hazırlayabilir, zekice ve yaratıcı çalışmalara birlikte girebiliriz. Karşı tarafın fikirlerine kulak vermek, onun düşüncelerini öğrenmek, tek çalışmaktan çok daha kazançlı olacaktır. Saygı duyduğumuz kişilere fikir danışmak, tavsiye almak sayesinde görüşler değerlendirilebilir. Yakınlarımızla çıkabilecek anlaşmazlıkları rahat konuşabilir, önyargılı olmadan, bağımsız ve detaylı düşünebilme kolaylığı sağlanabilir. İkili ilişkilerimiz, iş ortamımız daha hareketli, canlı, neşeli ve esprili geçecektir. Fikir alış verişleri, münakaşalar, konuşmalar tatlı, heyecan verici ve ilginç olacaktır. Olumlu olarak; uyum arama, güzel konuşma, sanat yeteneği, rafine, dengeleyici, güzelliklerden ve barıştan yana, uzlaştırıcı, objektif, kibar düşünceler, jest sahibi özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak, kararsız, ikilem içinde, fazla hesapçı, yönsüz, tembelce, aşırı diplomatik ve soğuk davranışlar içinde olmamız mümkün.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder