15 Ağustos 2015 Cumartesi

15 Ağustos 2015 - Astrolozi


Yeniay ardından, hafta sonuna Ay'ın Aslan burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi son derece aktif kullanarak kendimizi sahneye koymak, cesaret gösteremediğimiz bir çok konuda ileri çıkabilmek adına uygun bir gün. Bizimle ilgisi olsun olmasın her konuyu kontrol etmeye çalışmak ve biraz da çocuksu davranışlar içinde olmak da tabii olası. Bizi bugün en kızdıracak şeylerden biri, eleştirilmek olabilir; bu rip ortamlardan bir anda yok olmak isteyebiliriz. Gösterişli objeler, belki gösterişli hareketler günümüzü renkli hale sokabilir.

07:36'da Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı nedeniyle güne biraz karamsar duygularla uyanmamız mümkün. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeği yansıtmayacağından, onaylanmıyor, ilgi görmüyor, sevilmiyor gibi hissedebiliriz. Bu ilişkilerde de problem yaratabilir ve samimi davranışlar içine giremeyiz. Mümkün olduğunca negatif düşüncelerden uzak kalmaya ve enerjimizi düşürmemeye çalışmak en doğrusu olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 10:45'de Başak burcuna ayak basıyor.

Zekamızın hangi fikrin bizim için daha iyi olacağını keşfetmek adına kullanabilmemiz, ciddi ve sade davranışlarla, etrafımızdakilere hizmet etme dürtüsünü anlatan bir görünüm, Başak transiti. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışmak isteyebilir ve gün sonunda ise tüm bunlardan yakınabiliriz. Detaylar bizi fazlaca heyecanlandırabilir ve bazen büyük resmi de kaçırabiliriz... 12:27'de Ay'ın Jüpiter ile kavuşumu ise bu özellikler daha da arttıracaktır. Yardımlaşma, destekleşim adına güzel anlar.. Yaptığımız yardımları aslında kendimize yaptığımızı farkedebilir ve bundan tatmin duyabiliriz. Biraz daha toleranslı olma sayesinde iyimserlik üzerimizde etkili olacaktır. Dolayısı ile gün ortasında ilişkiler açısından daha olumlu etkiler bulabileceğiz.

22:21'de Güneş ve Venüs kavuşuyorlar; tüm gün olduğu gibi yarın da etkili olacak.. Biraz iddiacılık, kendimize fazlaca güven verebilecek bu enerji aslında bunları kişilerin dikkatini çekmek adına kullanmak istememize neden olabilir. İlişkilerimizde kendimizi gösterme, bizimle ilgilenilmesini sağlama adına harekete geçmek isteyebiliriz. Özel bir ilişkimiz yoksa, bu transit bir başlangıç yaratabilir. Dışarıya açılmak, arkadaşlıklar kurmak, eğlence ve partiler düzenlemek, finansiyel aktiviteler yapmak için iyi bir gün. Venüs maddi fırsatlar yaratabilir. Olumsuz olarak ise ki Venüs'ün geri harekette olduğunu unutmayalım; isteklere aşırı düşkünlük, lükse ve gereksiz para harcamaya meyil, kendimizi dünyadaki en ilgi çekici ve büyüleyici insan olarak görme ve kendimizi yere göğe sığdıramama sayılabilir. Eğer duygularımızda çıkarcılık ve ego yoksa; bu transit gayet saf, temiz duyguların oluşmasına olanak tanıyabilir.

22:55'te netleşecek Merkür ve Pluto arasındaki üçgen açı da bugün ve yarın etkisini hissettirecek;  geniş algılama, gizem ve derinlik içeren konulara ilgi verebilir. Bugün hayatın derinliği bizleri saracak gibi. Kolay tatmin olmayabiliriz. Deşmek, derinleşmek, derinleştikçe haz duymak, aradığımızı tam emin olana kadar çabalamak güçlü olacaktır. Bugün aldanmak ya da birilerinin bizi yanlışa sürüklemesi pek mümkün görünmemekte. Yeni bilgiler öğrenmeye açıklık veren bu transit, tıp veya bilimsel, psikolojik, ezoterik merak uyandırabilir. Bugünlerde öğreneceğimiz bilgiler, hayatlarımızda önemli değişimlere imza atabilir. Başkalarının düşüncelerini anlayabilme, iletişim kurma açısından kuvvetli olacağız. Bugün ne yaparsak yapalım, emin olum, sıradan ve bayağı olmayacaktır..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder