11 Ağustos 2015 Salı

11 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay, yengeç burcunda tüm gün; duygusal davranışlar öne çıkabilir. Yumuşaklık, koruyuculuk altında hassasiyeti temsil eden Yengeç burcu etkisiyle, çekingenlik ve duygusallık, başkalarının ruh hallerinden kolayca etkilenme, tabii bunun yanında da meydan okumalar karşısında huysuzluklar yapmak pek bir mümkün.

01:10'da Ay ve Merkür arasında oluşacak olumlu etkileşim ile geceyarısının ardından sosyal iletişim tempomuzu arttırabilir. Saman alevi gibi de olsa anlamlı anlamsız konuşmalar, dedkodulara kadar uzanabilir.

07:51'de ise Ay ve Neptün birbirlerine üçgen açı içinde olacaklar; hayallere daldırabilecek, düşler durdurabilecek bir transit. İç dünyamıza çekilmek belki dua etmek, niyetler göndermek isteyebiliriz ki doğru algılayabilme ve doğru hissedebilme açısından oldukça olumlu bir sabah.  Sanatsal yaratıcılık gerektiren alanlarda üretken olabilmek, yükselen ilham duyguları ile isabetli noktaları yakalayabilmek mümkün. Etrafımızdakilere karşı ise sevgi ve merhamet beslemek ve herkese içten yaklaşabilmek bu saatlerde pek kolay olabilir.

14:11'de Jüpiter bir yıldır seyahat ettiği Aslan burcundan çıkarak, 9 Eylül 2016'ya kadar kalmak üzere yani yeni bir yıllık seyahatine başlamak içim Başak burcuna geçiyor; bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/08/jupiterin-basak-sehayati-11-agustos.html adresinde bulabilirsiniz.

16:16'da öncü bir burç olan Yengeç burcunda tüm gün ilerleyecek olan Ay, Uranüs ve Pluto karesini tetiklemeye başlayacak ve Pluto ile karşıt açı içinde olacak. Duygusallığı ile başı dertte olanlarımız için biraz riskli ve zorlayıcı bir görünüm. Ancak önemli dönüşümler oluşturabilmek, radikal adımlar atabilmek, derinlerde bazı konuların çözümüne ulaşabilmek adına olumlu kullanılabilir. İlişkilerimizde dengesiz duygular yüzünden problemler oluşabilir. Düşünceli ve bilinçli olmakta zorlanabilirizç. Bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği güçlü gerginlikler yaşatabilir.

22:14'te ise Mars ile Kuzey Düğüm arasında oluşacak olumlu görünüm sayesinde cesaret isteyen, kendimizi öne çıkarabileceğimiz konularda etrafımızdakilerden destek bulabilmemiz mümkün olabilir. İlişkilerimizde şimdiye kadar dile getiremediğimiz bazı noktaları belki de karşımızdakilerin de yardımı ile daha kolay söze dökebileceğiz. Olumlu ve yapıcı olmakta fayda var. Bu transitin etkisi yarın da devam edecektir.


Asttrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder