19 Ağustos 2015 Çarşamba

19 Ağustos 2015 - Astrolozi


Ay bugün de tümüyle Terazi burcuna ilerleyecek.. Daha politik, olayları daha mantık çerçevesinden ele almaya yatkın, adalet ve uyumun öneminin farkında olabileceğiz. İkili ilişkiler, estetik anlayışımız ve fikir alış verişleri öne çıkabilir.  Olaylara objektif yaklaşabilmek, ben yerine daha çok biz kelimesini kullanabilmek epey işimize yarayacaktır.

02:30'da Ay ve Pluto arasında gerçekleşecek kare, dün de bahsettiğim gibi  duyguları derinleştirici, ihtiras, tutku, hırs, inat gibi hisleri alevlendirebilecek bir görünüm. 16:41'de Uranüs ile de karşıtlık olacak olan Ay, malum öncü Pluto-Uranüs arasındaki kare açıya çomak sokar nitelikte. Ani oluşabilecek özgürleşme, değişim yaratma dürtüsü, sanki rutin giden pek çok konuyu sonsuza kadar kapatıp, yeni formlarla oluşturma isteğine neden olacaktır. Bu bir iş, bir duygu, bir ilişki, bir bağımlılık.. her ne ise o konuyla ilgili olarak, artık bir şeyler yapmamız gerektiğini kulağımıza fısıldayacaktır. Kendi kararlarımızı kendimiz vermek isteyecek ve emir almaktan pek hoşlanmayacağız. Tabii hep bahsediyoruz; bu biraz bıçak sırtı misali.. Sorumluluklar ve gçrevler çerçevesinde eğer hedeflerimizde emin isek.. kendinize izin verin. Ancak eğer dışsal etkilere bir tepki ise.. aman önce düşünün..

16:49'da Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile biraz daha barışcıl ve merhamet dolu duygular bizleri sarabilir. Etrafımızı güzelliklerle bezemek, belki bir alış veriş, bir yemek, bir dost sohbeti.. arzu ettiklerimizin başında gelecektir. Ancak karşımızdakilerin isteklerini de gös ardı etmeden, görüşlerine saygı göstererek hareket edelim. Zira bu transit sevgiye ve güzelliklere olan ihtiyacımızı arttıracağı gibi, bazı ısrarcılıklara, inatlara neden olabilir, dikkat.

19:43'te tüm gün ve yarın da etkili olacak Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı netlik kazanacak. Hayatımızın donuk, kasvetli, mutsuz hissettiğimiz yerleri daha dikkat çekici olacaktır. Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden canlanma, yenilenme, özgür hissetme ve sürpriz heyecanlar yaşama adına harika.. Aşk, evlilik, dostluk, para, ortaklık ilişkilerinde sürprizler oluşabilir. Sürpriz şekilde bazı arkadaşlıklar aşka dönüşebilir ya da hıslı gelişen bir ilişki yaşanabilir. Bu süreç için birlikte yapılacak işler yarar sağlar. Karşılıklı çıkarları korumak, uyum, denge ilişkileri canlandırabilir. Rutin işler bile bugün sıradan gelmeyecektir, emin olun. Ancak Venüs'ün retroda olması, içsel bazı sevgi, romantizmn, ilgi açlığına neden olabileceğinden, bazı başlangıçlar bu açlık neticesinde oluşabilir.. işte bu noktada çok dikkatli olmak gerek. Beyin ve kalp süzgeciniz bugün çalışsın.. Aksi halde şimşek hızı yaratan Uranüs, yıldırım hızıyla bitişleri de getirir unutmayın..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder