1 Ağustos 2015 Cumartesi

1 Ağustos 2015 - Astrolozi


Dün Dolunay'dan sonra Kova burcundaki Ay bugün de seyahatini sürdürecek; toplumsal olaylara daha duyarlı, özgür düşünceye önem veren, bağımsızlık ve yenilikçi yanı kuvvetli bir burç. Önsezilerimiz yüksek çalışsa da olayları mantık çevresinden değerlendirmek ve bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmak isteyebileceğimiz bir Cumartesi var önümüzde. Bilim, teknoloji, uzay, astroloji vs. gibi konular çok daha fazla ilgimizi çekebilir.

05:25'te gerçekleşecek Ay ve Merkür karşıtlığı mantık ve duygularımız arasında gidip gelirken duygusal konularda hisleri kontrol etmede ve sözlü iletişimde bilinçsiz çıkışlara neden olabilir. İletişim kurmak, konuşarak anlaşmak için çok uygun bir zaman değil. Ayrıca nankörlük içerebilecek bazı duyguların yükselmesine de neden olabilir. Konuşmaların yanlış anlaşılması ise duygusal kırılmalara kadar gidebiir. Sabah erken saatlerde, stres içeren konularda dikkatli olmakta fayda var

10:11'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı görünüm ise, beraberinde çabukluk, tez canlılık, telaş gibi garip duyguların oluşmasına, kendimizi ve çevremizdekileri, bulunduğumuz ortamları canlandırmaya, yeni bir hava vermeye, değişim yaratmaya dürtü oluşturacaktır. Sanki bir çok şeyi yeniden düzenleme ihtiyacı içindeymişiz gibi hissedebiliriz. 

22:15'te ise Ay ve Jüpiter karşıtlığı netlik kazanacak; bu transit kendimizi iyi hissetmenin yanı sıra meydan okuma isteğimizi coşturabilir. Aşırı iyimser, hayırsever ve yardım etmeye çok istekli bir hal takınabiliriz. Özgürlük dürtümüzü de besleyeceğinden, yüklerden, engellerden soyrılmak isteği baskın olacaktır. Bunun etkisiyle ortaya koyduğumuz davranışlar ise sorumsuz biri gibi algılanmamıza neden olabilir.

22:49'da oluşacak Ay ve Satürn arasındaki kare açı ise bir önceki Jüpiter açısında sergileyebileceğimiz sorumsuz hareketlerin sorun yaratmasına izin verebilir. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın oluşmasına çok müsait. Duygularımız ve düşüncelerimiz karamsar bir hal alabilir ve ilişkilerimizde de zorluklar olşabilir; samimiyet kurmakta zorlanabiliriz. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye ve pozitif düşünmeye önem vermeli ve dinlenmeliyiz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder