15 Ekim 2015 Perşembe

15 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Akrep burcunda giriyor.. Tepkilerimizi, düşündüklerimizi belli etmeden gizemli davranışlar içinde olmak, sık sık yanlış anlaşıldığımızı düşünmek ve bunların yanında kendimize oldukça güvenmek mümkün. İçimizde fırtınalar kopsa da yüzeyde sakin kalmayı başarabiliriz. Şüpheci, eleştirel tavırlar sergilemek bazen içinde bulunduğumuz ilişkilerde zorluklara neden olabilir. 

01:22'de Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde özgüvenimiz daha da artabilir; cesaret, ataklık isteyen konularda risk almaya meyil gösterebiliriz. Görüşlerimizi etkili bir şekilde savunabilir ve geri adım atmak istemeyebiliriz. Nerede olduğumuz ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu ile ilgili gayet bilinçli olabileceğimiz bir saat dilimi olacaktır.

02:50'de Ay ve Pluto arasında oluşacak diğer bir olumlu görünüm ile derin duygusallığımız çalışacaktır. Sezgilerimiz daha kuvvetli olabilir bazı hislerimizin gerçek nedenlerini farkedebiliriz. Güzel ve gizemli şeylere olan ilgimiz bu saatte ayakta isek tabii, yoğunlaşabilir. Bizlerde var olan bir ilginin ortaya çıkmasına da izin verecek bir transit.

03:57'de ise Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı dokunuş ile iyimseverlik, yardımlaşma, destekleşim dürtüsü daha yoğun hissedilebilir. İkna gerektiren konularda olumlu etkilere sahip bu transit sayesinde pazarlama, halkla ilişkiler gibi konularda başarı sağlanabilir. Cömertlik ve dürüstlük ise oldukça başarı sağlayabilir; ancak gerçekleştiği saat nedeniyle kullanabilmek de maalesef zorlaşmakta. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak. Bugünü yeni başlangıçlar, yeni girişimler adına kullanmamak, daha çok elde birikmiş, bitirilmeyi bekleyen konulara yönelmek en doğrusu olacaktır.

12:13'te ise Ay, Chiron asteroidi ile üçgen açı içinde olacak; eksiklerimizi, hatalı yanlarımızı, yanlış davranışlarımızı farkedebilmek ve telafi edebilmek adına harika bir enerji. Sağlık açısından da oldukça olumllu etkilere sahip. Fikirlerimizle başkalarına da yardımcı olabileceğimiz gibi, derinlerimizde kendimize de önemli çareler oluşturabiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder