2 Ekim 2015 Cuma

2 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu İkizler burcunda.. İletişim, haber ve bilgi alma verme, değişik konular, başlıklar arasında gidip gelme yoğun yaşanabilir. Hızlı düşünme ya zeka gerektiren konularla ilgilenmek, yoğun sosyal ilişki temposu söz konusu olabilir.

00:42'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle işlerimiz akıcı ilerleyebileceği gibi, ileriye dönük hedeflerimiz konusunda çevremizdekilerle rahat iletişim kurabiliriz. Yaşanacak bazı eş zamanlılıklar bizler için yararlı olabilir.

00:53'de yaşanacak Ay ve Satürn karşıtlığı ise kendimizi daha olumsuz hissetmemize neden olacaktır. Olayların olumsuz yanları daha fazla gözümüze çarpabilir ve çevremize karşı daha soğuk davranışlar içinde olabiliriz. Enerjimizi düşürmemeye çalışmak ve bardağın dolu tarafını görmek her zamanki gibi bu gece de yararımıza olacaktır.

Ay, önce 06:30'da Mars ve ardından 11:57'de Neptün ile yapacağı kareler ile Mars ve Neptün karşıtlığını çalıştıracak görünmekte. Hayalleri coştursa da boş umutlara ve aldanmalara yol açabilecek, komplo ve gizli çalışmaları ifade eder bir transit. Yanlış anlamalar yüzünden dargınlıklar, kırgınlıklar yaşamamak adına dikkatli olunmalı ve endişeye kapılmamaya özen gösterilmeli. Dedikodular, gizli söylemler daha fazla gündeme gelebilir. Çok önemli kararlar açısından kesinlikle uygun bir sabah değil. Ufak kazalar, bazı rahatsızlıklar adına da biraz riskli saatler diyebiliriz.

Ay, 08:07'de Merkür ile ardından da 14:16'da Güneş ile üçgen açı içinde olacak; malum Merkür'ün Güneş'e olan bu yakınlığını astrolojide "yanık" olarak adlandırıyoruz. Hem retroda hem de yanık.. Yani oldukça zayıf görünen gezegen ilişkilerimizde kendimizi ifade etmede zorlanabileceğimizi anlatmakta. merkür ile ilişkilendirilen seyahat, iletişim, ticaret, yayıncılık, eğitim, ulaşım ve iletişim gibi konularda önemli başlangıçlarda bulunmamak mümkün olduğunca bu başlıklarda elinizde biekleyen işlere yönelmek en doğrusu olacaktır. Yanlış ifade, istenmeden ağızdan çıkabilecek sözcükler, iletişim cihazlarında bazı sorunlar maalesef bu transitin özellikleri. Hele ki dedikodu, en uzak durmanız gereken konu tabii ki.. Konsantrasyın gerektiren işlerinizde de çok daha dikkatli olmanız gerekecektir.

18:06'da ise Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare açı, problemleri küçümsememize, yok varsaymamıza neden olabilir. Bunun altındaki neden kendimizi dev aynasında görmemiz olabilir. Unutmamak gerek ki iyimser bakış açıları tavsiye edilse de gerekli önlemlerin alınması, yüzeysellik yerine detaylara karşı dikkatli davranma hiç bir zaman unutulmamalı. kabaran egomuzu dengede tutmaya çalışmak ilişkilerimiz açısından da önemli olabilir bu akşam saatlerinde.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder