21 Ekim 2015 Çarşamba

21 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne boşlukta ilerleyerek giriyor; 04:37'de ise Kova burcuna geçiş yapacak. Oldukça özgür, yaratıcı ve kendimize özgü davranabilmek günün ana özellikleri. Sanki zamanın bir adım ötesinde yaşayan, kurulu bir planı takip etmek yerine, sezgilerimizin sesini dinleyerek hareket eden biri haline dönüşebiliriz. Bizi eleştiren kişilerden ziyade bizlerle aynı fikri paylaşan kişilerle ortak hareket etme, grup aktivitelerine katılma dürtüsü ağır basabilir. Ailemize ya da yakınlarımıza daha umursamaz tavırlar içinde olabilir, sosyal konulara eğilmek isteyebiliriz.

05:51'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı, geçmiş tecrübelerimizden tecrübeler çıkararak yeni hedefler, çözüm yolları oluşturmak adına oldukça olumlu. Amaçlarımız yolunda rahatlıkla akıcı enerjiler yakalayabiliriz. Fırsatı olanlar, bu saati değerlendirebilenler için bazı eş zamanlılıklar, tanışmalar kadersel yol oynayabilir.

09:49'da ise Ay ve Satürn arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile kendimizle baş başa kalma, derin düşüncelere dalma, ağır ve sakim bir hava takınabilme isteği doğabilir. Birileri ile görüşmek gerekiyorsa bu kişilerle ciddi konularda iletişim kurulabilir. Önümüze gelen her konuyu ciddiyetle ele alabilmek, sorumluluk ve görevlerin farkında olabilmek sabah erken saatlerde mümkün. Duygusal ihtiyaçlarımızı rahatlıkla dengeleyebilir, diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder