5 Ekim 2015 Pazartesi

5 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay günün büyük bölümünde Yengeç burcunda seyahat edecek; koruyucu yanımız baş rolde.. Yumuşaklığı temsil eden Yengeç burcu, koruyucu bir tabakanın altında saklı duran hassasiyeti anlatır. Duygusal ve çekingen davranışların yanı sıra başkalarının ruh hallerinden hızlı etkilenmek mümkün. Meydan okumalar karşısında huysuzlaşabilir ve güven elde edene kadar da utangaç haller içinde olabiliriz. Yaşadığımız yer, ailemiz günün önemli konuları..

00:41'de Ay ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu etkileşim hayata karşı daha iyimser bakış açılarına yardımcı olacaktır. İkna gerektiren konularda başarı bizlerle olabileceği gibi yardımlaşmanın da faydalarını net olarak görebilir ve yaptığımız yardımların aslında bizlere yaradığını farkedebiliriz.

03:13'te oluşacak Ay ve Pluto arasındaki karşıtlık gece saatlerindeki enerjiyi sertleştirebilir; malum Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi aktive edici nitelikte bir transit. Derin duygusallık verebileceği gibi, bazı düşünceleri kafaya iyice takmamıza neden olabilir. Ayakta olanlarımız için ilişkilerde dengesizlikler oluşabilir ve suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan da bunların hepsinden kurtulma isteği verebilir. 

12:56'da Ay ve Chiron arasında oluşacak harika üçgen açı sayesinde çevremizdekilerle dertleşme, fikir alış verişleri işimize yarayabilir. Hatalarımızı, yanlışlarımızı daha kolay kabul edebilir; telafilerine gidebiliriz. Bazı rahatsızlıklar açısından iyileşme vermesi de sevindirici olacaktır. İçimizdeki bilgenin uyanması bir çok soruya cevabı de beraberinde getirecektir.

14:04'te Ay ve Uranüs arasındaki kare açı havadaki sert enerjinin devamını sağlamakta. Öğleden sonraki saatlerde gereksiz tuhaf bir aceleciliğe neden olabilecek bu transit bizi ilgilendiren, ilgilendirmeyen her durumun içine atlamamıza da yol açabilir. Değişik rutin dışı bir şeyler yapmak, bağımsızlığımızı ve hür olduğumuzu ispat etmeye çalışmak konusunda şiddetli bir açlık duyabiliriz. İlişkiler konusunda rahatsızlıklar da oluşabileceği gibi ani duygusal üzüntüler yaşanabilir.

Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak.. Önemli başlangıçlar bu süreçte tavsiye edilmez; hele ki Uranüs karesinün enerjisini üzerinde taşıyan Ay'ın vereceği huzursuzluk ile. Elde birikmiş sonlandırılmayı bekleyen işlere yönelmek günün ikinci yarısında en doğrusu olabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder