25 Ekim 2015 Pazar

25 Ekim 2015 - Astrolozi




Ay, haftanın son gününe Balık burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; günün erken saatlerine duygusallık damgasını vurabilir. 08:21'de ise Ay, Koç burcuna geçiş yapacak; daha özgüvenli, daha cesaretlik, daha enerjik, kararlı ve atak hissedebilmemiz mümkün görünüyor. Fiziksel enerjimiz de gün içinde yüksek olabileceğinden hızlı ve yorucu bir gün geçirmemiz mümkün. Kendimizi, gücümüzü rahatlıkla ortaya koyabilir, yeni olan her şeye ilgi gösterebilir ve bildiğimizden geri adım atmamaya çalışabiliriz.

09:35'te oluşacak Ay ve Düğümler arasındaki karşıtlık bazı eski tecrübelerin bizi zorlamasına, karamsarlığa neden olabilir. Değişik bakış açıları, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak ve farklı bakış açıları oluşturmak adına olumlu kullanabilir hatta bazı eşzamanlılıklar, tanışmalar yaşayabiliriz.

13:46'da ise Ay ve Satürn arasında netleşecek üçgen görünüm ile olayları ciddiyetle ele alma fırsatı bulabileceğiz. Sorumluluklarımızın ve görevlerimizin farkında olabilir, bir kaç gün önce bize güç görünen bazı konuları rahatlıkla ele alabiliriz. Öğle saatlerinde otorite figürleri ya da saygı duyduğumuz kişilerle önemli konularda iletişim kurabilir, ilerleme kaydedebiliriz. Bu saatlerde her konu bize ciddi gelebilir.

22:03'te ise son bir kaç gündür etkili olan gökyüzünün iki büyük iyicil gezegeninin, Venüs ve Jüpiter'in kavuşumu netlik kazanacak; bu açı 2 gün daha etkili. İlişkiler konusunda oldukça olumlu.. Mutluluk, huzur, tatlı ilişkiler, birbirini anlama ve yardımlaşma transiti. Maddi fırsatlar da yaratabilir. Bu günlerde organizasyonlar, davetler, eğlenceli aktiviteler artabilir. İlişkilerde problemler daha iyimserlikle ele alınabilir ve pürüzler giderilebilir. Lüks ve pahalı objelere, yemeye içmeye, alış verişlere, tembellik yapmaya da meyil yaratabilir. İyimserlik bazı problemleri bugünlerde yok varsaymamıza ve içsel huzura, barış severliğe ve merhamete neden olacaktır. Ruhsal olarak bizi besleyecek bir kaç günün değerini bilmek hepimize iyi gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder