19 Ekim 2015 Pazartesi

19 Ekim 2015 - Astrolozi


Haftanın ilk gününe Ay'ın Oğlak seyahati ile giriyoruz.. Adil, prensiplere uyan, sorumluluklarımızın ve görevlerimizin farkında olan davranışlarımız öne çıkacaktır. Azim, disiplin, uzun vadeli hedefler koyma becerisi bize yardımcı olabilir. Smz verdiğimizde tutmaya özen gösterebilir ve çevremizdekilerden de bu yüksek beklentilerimizi benimsemelerini isteyebiliriz. Disiplin ve düzen bir çok konunun önüne çıkabilir bugün..

11:25'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı görünüm, çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizi arttırarak, vericiliğimizi ve acıma hislerimizi yoğunlaştırabilir. Beklentisiz yardım konuları öne çıkabilir, mistik ve dini konulara ilgi gösterebiliriz. Yalnız kalmak, yaratıcılık gerektiren işlere eğilmek de olası.

13:13'te Ay ve Merkür arasında kare açı gerçekleşecek; hislerimiz, duygularımızın mantığımızın yönetimine girebilir ve iletişim şeklimizde sertleşmeler oluşabilir. Problem yaşadığımız kişilerle mümkünse bu saatlerde konuşmaya kalmasak daha iyi olur. Sözlerimiz krııcı olabilir. Mümkün olduğunda söz ve davranışların üzerinde durmamak, olayları akışına bırakmak ve rahatlamaya çalışmak en doğrusu..

15:36'da Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı problemleri giderebilmek adına daha olumlu.. Sevgi, barış duyguları, ilişkilerde daha yapıcı davranışlar adına uygun. İlişkiler açısından da daha pozitif bir etki vereceğinden arkadaşlıklar, dostluklar, alış veriş, yeme, içme, davetler için akıcı enerjiler barındırmakta. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde yoğunlaşma görülebilir. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, sorunları örterek pembe bir dünya yaratabilir. Bulunduğumuz ortamlara da estetik dokunuşlar yapmak isteyebiliriz.

22:12'de Ay, Pluto ile kavuşacak.. malum Ay'ın seyahatini sürdürdüğü Oğlak burcu öncü bir burç ve bu transit Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi da bizlere anımsatacak nitelikte. Kısa süreli de olsa duygularımızın derinlerine işleyecek bir transit. Kafamızdaki kıskançlık, kin, hırs, ihtiras, tutku gibi yoğun ve zorlayıcı duyguları analiz edebilmemize yardım edebilir; bunlarla yüzleşebiliriz. Sahiplenme dürtümüz artabilir. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlarımız için harekete geçebilecek güçlü bir motivasyon kaynağı da olabilir. Bize sıkıntı veren durumlara, kesin tavrımızı koyabileceğimiz bir akşam. Bu duyguları negatif yönde beslemek yerine, köklerine, nedenlerine ulaşabilmek adına uygun kullanılabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder