30 Ekim 2015 Cuma

30 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu İkizler burcunda.. Yoğun iletişim, haberler, gidip gelmeler, yükselen merak, günümüzü hareketli bir hale sokabilir. Hele ki, öğle saatlerinde 12:48'te oluşacak Ay ve Jüpiter karesi ile bu durum daha da yoğunlaşabilir; zira Jüpiter'in büyütücü etkisi, İkizler burcunun iletişim kuvvetini daha da arttırabilir. Görülmesi gereken önemli noktalar, aşırı iyi niyet ve problemleri yok sayma nedeniyle atlanabilir. Kendimizi özellikle bilgi kapasitemizi herkesten farklı bir yerde, dev aynasında görebiliriz. Egosal davranışlardan uzak durmakta yarar var.

14:17'de Ay'ın Chiron ile karesi de karamsarlığı besleyebilir ve sağlık açısından da zayıflık yaratabilir. Eksikler, hatalar daha fazla gözümüze batabilir. Bazı problemlerimizi dile getirmekte zorlanabilir, kendimizi ifade etmede yetersiz kalabiliriz. Bu depresif duyguları giderebilmek adına farklı bakış açıları oluşturmak ve yeni çözüm yollarına yönelmek en doğrusu olacaktır.

15:03'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak olumlu etkileşim ile bulunduğumuz ortamlarda değişiklik yapma ihtiyacımız artabilir. Rutin dışı programlar belki yeni yanışmalar adına telaş ve heyecan yaratıcı bir etki. Yaratıcı zekamızı rahatlıkla kullanabilir, bilimsel konulara, teknolojiye başvurabiliriz.

Ay önce 19:49'da Venüs ile, ardından da 22:23'te Mars ile kare açılar içinde olacak; Mars ve Venüs kavuşumunu harekete geçirici bir transit. Karşı cinsle olan iletişimi besleyeceği gibi birileri ile tartışmak, kavga, geçimsizlik gibi etkileri var. Aşırı sevgi ya da ilgi ihtiyacı bizi kolay sinirlenebilir, alınganlık yapabilir bir hale sokabilir.  Fiziksel hareketlilik gerektiren hobilere yönelmek en doğrusu olabilir. Bizleri tatmin edici yaratıcılığımızı ortaya çıkarbilecek uğraşlar adına çok olumlu. Bu görünümü etrafımızdakilere eziyet edici, ısrarcı, zorlayıcı anlamda kullanmamak adına, yükselen enerjimizi olumlu kullanmaya önem gösterelim; aksi halde ufacık detaylar bile ilişkilerimizde büyük problemlere neden olabilir.

Geceyarısının hemen ardından gerçekleşecek Güneş ve Neptün arasındaki harika üçgen açı gün boyunca etkisini vermeye başlayacak; bugün hayatlarımızın neresinde olduğumuzu anlamak ve gerçek ihtiyaçlarımızı ne şekilde karşılayabileceğimizi düşünmek adına harika..Ruhsal çalışmalar yapmak, yalnız kalarak tefekküre dalmak adına çok uygun bir gün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder