3 Ekim 2015 Cumartesi

3 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu İkizler burcunda ilerleyecek; kararlar, düşünceler, haberler ve iletişim ön saflarda yer alacaktır.Düşünceler arasında hızlı geçişler kararsızlıklara da neden olabileceği gibi dedikodulara varablecek sohbetlere de açık bir gün.. Bilgiye olan ihtiyacımız bizi iletişim dürtüsü verecektir.

06:28'de Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı nedeniyle sabah erken saatlerde bazı zayıf bünyelerde karamsarlık nedeniyle rahatsızlıklar daha görünür olabilir. Enerjimiz düşük olabileceğinden, yetersizliklerimiz, hatalarımız da daha fazla gözümüze çarpabilir. Bu transit olumsuz gibi görünse de, bakış açımızı genişletmek ve farklı çözüm yolları üretmek, eksiklerimizi tamamlama yönünde harekete geçmek adına olumlu kullanılabilir.

07:30'da Ay ve Uranüs arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde ise sabah tatlı bir telaş, heyecan hissederek uyanmamız mümkün. Bulunduğumuz ortamları, çevremizdekileri canlandırmak, yeni bir hava katmak adına dürtü hissedebilir; rutin dışı aktiviteler organize edebiliriz. Kişisel hareket etmekten çok, çevremizdekilerle toplu kararlar almak, çalışmalar yapmak adına harika bir enerji. 

20:18'de ise Ay ve Venüs arasında ılımlı bir etkileşim daha gerçekleşecek; akşam saatlerinde ilişkiler, dost sohbetleri, arkadaşlıklar, davetler adına uygun bir görünüm. Bazı şeyleri düzeltebilmek, güzelliklerle uğraşabilmek, sevgiyi hissetmek, duygu alış verişleri sağlamak adına harika bir akşam diyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder