31 Ekim 2015 Cumartesi

31 Ekim 2015 - Astrolozi



Geceyarısının hemen ardından 00:05'te Güneş ve Neptün üçgeni netlik kazanıyor; bu görünüm soyut yönlere doğru bizleri çeken, mistik yaşantılara cazibe kazandıran, güzelliklere ve hoşluklara yaklaştıran özellikleri ile tanınır. Yaratıcılık verici, güzel şeyler üretmeye iten bir transit. Dini değerler, ilahi deneyimler öne çıkar. Bu etki ile maddesel faktörlerin, hayatın gerçek anlamı olmadığını idrak edebiliriz. Hayırseverlik, yardımlaşma veya psikolojik destekleşim, içsel huzurun önemi öne çıkabilir. İdealist olduğumuz günlere işaret eder; bugün ve yarın da etkilerini hissedebiliriz. Neyi başarmak istiyorsak, peşinden gitmeli ve yakalamaya çalışmalıyız. Verici olmanın kolaylaştığı günler diyebiliriz. Hayallere, rüyalara dalmak isteyebiliriz; ama bunları verimli yönlerde değerlendirmek en doğrusu olacaktır.

Haftasonuna Ay'ın İkizler burcunda hareketi ile merhaba diyoruz; ilk saatlerde iletişim yoğunluğu ve zihinsel faaliyetler damgasını vurabilir. Hele ki 05:51'de Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı ile bu daha da hissedilir olacaktır; tabii bu saatte ayakta olanlarımız için. Duygularımız ve mantık arasındaki dengeye işaret eden bu transit, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmamıza kolaylık verebilir. Kendimizi rahat ifade edebilme, düşünsel kapasitemizde hızlanma açısından uygun bir görünüm. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 12:09'da Yengeç burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Günün ilk yarısı, girişimlerden ziyade, elde biriken bitirilmesini ertelediğimiz konulara yönelmek adına uygun enerjiler barındırmakta. Detaylar üzerinden geçme, yarım kalan bir yazıya odaklanabilme, üzerinde çalışılması gereken projelere yönelme adına çok olumlu.

12:09'dan itibaren Yengeç burcu etkisiyle duygusal güvenlik ihtiyacımız öne çıkabilir. Evimiz, ailemiz, aile büyüklerimiz ya da emlak konularımız yoğunluk kazanacaktır. Yarın gerçekleşecek seçimle ilgili olarak milli duygularda yoğunluk oluşabilir; bu başlıklar sohbetleri oluşturabilir. Çevremizdekileri en az kendimiz kadar kollamak, anaç duygularla iç içe olmamız mümkün. Evde vakit geçirmek adına da enerjiler oldukça uygun.

12:49'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak kare açı içsel olarak bizleri zorlayabilir; düşüncelerimiz geçmiş olumsuz tecrübelere kayabilir ve hayat yolumuzda ilerleyemediğimizi düşünebiliriz. Engeller, aksilikler sanki hep ayağımıza dolanıyormuz gibi hissedip, karamsarlık yaratmak yerine, yeni bakış açıları, çzöüm yolları oluşturabilmek adına bu saatleri kullanabiliriz. Enerjimizi düşürmemeye ve insanlarla bir arada olmaya özen gösterelim. İlişkilerde ufak çaplı sorunlar başgösterse de, bunlardan dersler çıkarabiliriz.

23:42'de Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı, gün boyunca etkili olacak Güneş ve Neptün arasındaki harika görünümü daha pekiştirecektir. Etrafımıza karşı olan hassasiyetimiz artabilir ve empati yeteneğimizde yoğunluk olabilir. Duygusal olarak oldukça hassas olacağımız bir gece yarısı var önümüzde; manevi ruhani çalışmalar adına kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz. Gerçek dünyadan biraz uzaklaşıp, tefekkür içinde iç dünyamızla bağlantı rahatlıkla kurulabilir; bazı şeyleri hissetme, doğru algılama, fantezilerle gerçekleri rahatlıkla birbirinden ayırma ve isabetli seçimler yapabilme adına uygun kullanabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder