29 Ekim 2015 Perşembe

29 Ekim 2015 - Astrolozi





“Kafasını ve vicdanını, en son terakki şuleleriyle güneşlendirmeğe karar vermiş olan, bugünün Türk çocukları, biliyor ve bildirecektir ki; onlar dört yüz çadırlı bir aşiretten değil, on binlerce yıllık, arî, medeni, yüksek bir ırktan gelen, yüksek kabiliyetli bir millettir.’’
Mustafa Kemâl Atatürk

Akıl ve vicdan sahibi, karakterli Türk milleti ve gençliği emanetlerinin bekçisi olmaya sonsuza dek devam edecektir. Rahat uyu ATAM! 


Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte dile getiriyor, Yüce Atatürk..... "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"


Ay, yeni güne boşlukta giriyor; 09:24'te ise İkizler burcuna ayak basacak. Bol iletişim, bilgi alış verişleri zihnimizi gün içinde aktif tutacağa benziyor. Bir tek konuya saplanığ kalmak yerine bir anda başlıklar arasında gidip gelmek isteyebiliriz.. Devamlı yeni fikirler üretmek, insan ilişkileri ile ilgili konulara meyletmek isteyebiliriz. Kararsızlık ya da sık değişebilecek ruh halleri üzerimizde etkili olabilir.

10:20'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde yeni kişilerle tanışma, insan ilişkilerinde yoğunluk ve ileriye dönük hedef odaklı kararlar alabilme mümkün olabilir. İlişkiler konusunda enerjilerin rahat aktığı bir sabah diyebiliriz. Daha iyimser olabilmek ve yeni başlangıçlar yapabilmek adına uygun kullanılabilir.

15:41'de Ay ve Satürn arasında oluşacak kare açı depresif duygulara neden olabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşüncelerin yoğunlaşması, bizlere hayatlarımızın olduğundan daha kara gösterebilir. İlişkiler açısından da zorluklar oluşabilir; bu saatlerde önemli kişilerle, ciddi konular konusunda uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Olumsuz düşüncelere yer vermemeye, yetersiz ve değersiz olduğumuz fikrine kapılmamaya özen göstermeliyiz.

21:10'da Ay ve Neptün arasındaki kare açı da hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaracaktır. Eski bakış açıları, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Bu yüzden önemli konularda, önemli kararlar vermekten uzak durmakta fayda var; yanıltıcı ve sonradan pişmanlık yaratıcı kararlara neden olabilir. Ufak detaylar bile problem haline gelebilir; dikkat.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder